Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@11:12:06 GMT

برکت در جزیره‌ی هرمز با اقتصاد مردمی

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۵۴۸۸

برکت در جزیره‌ی هرمز با اقتصاد مردمی

خبرگزاری میزان- بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در طول یک‌سال گذشته با تمرکز بر مقوله‌ی اقتصاد مقاومتی و مردمی اقدام به توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جزیره‌ی هرمز کرده است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، با حضور سعید جعفری مدیرعامل بنیاد برکت و محمود عسکری آزاد رییس هیأت مدیره‌ی این بنیاد، علاوه بر بازدید از پروژه‌های اشتغال‌زایی، عمرانی و زیربنایی در دست اقدام بنیاد برکت، چند پروژه از جمله اولین هتل جزیره به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از طریق بنیاد برکت با تهیه‌ی سند محرومیت‌زدایی و پیشرفت و آبادانی همه‌جانبه‌ی جزیره‌ی هرمز، از ابتدای سال ۹۷ به‌طور جدی توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی این جزیره را با تمرکز بر اقتصاد مردمی و مسئولیت‌پذیری و مشارکت مردم بومی منطقه در دستور کار قرار داده است.

دهکده‌ی صنایع دستی برکت جزیره‌ی هرمز از جمله‌ی این پروژه‌هاست که به همت خود مردم منطقه و به ویژه زنان با هدایت، راهبری و حمایت بنیاد برکت و با توجه به الگو‌های توانمندسازی و اشتغال‌زایی این بنیاد به بهره‌برداری رسیده و در حال فعالیت است.
۱۷ گروه ۱۵ نفره از بانوان هرمزی با توجه به ظرفیت‌های بالای جزیره در حوزه‌ی تولید صنایع دستی با حمایت بنیاد برکت شکل گرفته، فعال شده و آموزش دیده‌اند و در حال فعالیت در این بخش هستند. محصولات تولید شده در دهکده‌ی صنایع دستی برکت جزیره‌ی هرمز می‌تواند جایگزین بسیاری از کالا‌هایی شود که از جنوب شرق آسیا وارد کشور می‌شود. این محصولات که حاصل دست‌رنج و هنر زنان هرمزی است حتی قابلیت صادرشدن به سایر کشور‌ها را نیز دارد. بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) رساندن این محصولات به بازار‌های هدف را در دستور کار دارد.

این بنیاد در چند ماه گذشته بیش از ۱۵۰۰ نفرساعت آموزش برای توانمندسازی و ترغیب و تشویق مردم هرمز به فعالیت و مشارکت در فعالیت‌های توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی داشته است.

هم‌چنین توسعه‌ی صنعت گردشگری و بوم‌گردی هم با توجه به جذابیت‌های طبیعی جزیره‌ی هرمز مورد توجه ویژه قرار گرفته و در همین راستا، اولین هتل جزیره در جریان سفر وزیر کشور، مدیرعامل و رییس هیأت مدیره‌ی بنیاد برکت مورد بهره‌برداری رسمی قرار گرفت. این هتل توسط بخش خصوصی و با تسهیلات ۲۲ میلیارد ریالی بنیاد برکت ساخته شده است.

بنیاد برکت هم‌چنین در ادامه‌ی نهضت ایجاد اشتغال در مناطق محروم تا به امروز ۴۵۰ طرح اشتغال‌زایی را در قالب مدل‌های اقتصادی «سحاب» و «آسمان» به شکل مستقیم در جزیره‌ی هرمز به بهره‌برداری رسانده است. تعداد شاغلین در این طرح‌ها علاوه بر کسانی است که در طرح‌های عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت مشغول به فعالیت هستند. در حال حاضر معضل بیکاری در جزیره‌ی هرمز به‌طور اساسی ریشه‌کن شده و می‌توان گفت که این جزیره به نیروی کار غیربومی نیاز دارد.

بنیاد برکت این طرح‌های اشتغال‌زایی را با دو رویکرد شناسایی زمینه‌های ایجاد اشتغال و فعال کردن مردم منطقه در جزیره‌ی هرمز به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد. هم‌چنین تا به امروز ۲۵۰ نفر در زمینه‌ی حمل و نقل مسافران در این جزیره مشغول به کار شده‌اند.

به‌سازی بافت‌های فرسوده، احداث نوار ساحلی، تعویض لوله‌های انتقال آب، تأمین روشنایی، خانه‌های گردشگری و بوم‌گردی و رینگ دور جزیره از جمله اقدامات و فعالیت‌های عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در هرمز است.

هم‌چنین با توجه به تأکیدات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر حفظ محیط زیست و و با عنایت به تعداد زیاد گردشگران، جمع‌آوری و تفکیک زباله‌ها و پسماند‌های جزیره‌ی هرمز در حال انجام است. از سوی دیگر، به‌سازی نوار ساحلی جزیره به پایان رسیده و احداث رینگ دور جزیره که برای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری گردشگران تدارک دیده شده نیز، تا پایان اردیبهشت سال ۹۸ مورد بهره‌برداری خواهد گرفت.

بنیاد برکت هم‌چنین برای انتقال مصالح به جزیره‌ی هرمز جهت کار‌های عمرانی و زیرساختی اقدام به اجاره‌ی یک فروند شناور لندینگ کرافت کرده که در تسریع فعالیت‌ها بسیار مؤثر بوده است.

با فعالیت‌های یک‌ساله و هزینه‌کرد بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در جزیره‌ی هرمز و مشارکت و همت مردم منطقه برای ساختن آینده‌ای بهتر و فردایی روشن، چهره‌ی این جزیره قابل قیاس با سال گذشته نیست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بنیاد برکت اشتغال سعید جعفری اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۵۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده صبح پنجشنبه در نشست برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر اظهار کرد: توسعه سرمایه‌گذاری در استان حمایت می‌شود و امروز برخی از طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جز سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲ طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کارها در این حوزه تسریع می‌شود.

طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6088482

دیگر خبرها

  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • آغاز لوله گذاری آبرسانی در مناطق حاشیه ای خرمشهر
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است