Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی با بیان اینکه تاکنون ۲۱۰۱ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت شده است افزود: اولویت دولت بازگرداندن رونق به حوزه تولید است و استان البرز در اعطای تسهیلات رتبه نخست را در سطح کشور دارد.

به گزارش ایلنا، پرویز زرگر با بیان اینکه نقش مدیران، سیاست گذاران در برنامه ریزی برای توسعه استان مهم است بیان کرد: فعالیت دفتر هماهنگی و امور اقتصادی در 3 سطح ملی، استانی و درخواست های  مردمی  در قالب  18کارگروه تشکیل می شود و رسد اجرایی شدن بخشنامه ها وتامین نیازهای ضروری شهروندان از وظایف این دفتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرگر نقش اقتصاد را در سرنوشت مردم تعیین کننده دانست  وافزود: یکی از مهم ترین کارگروها اقتصاد مقاومتی است  که در عین اینکه به  حفظ اقتصاد تاکید دارد زایش وپیشرفت نیز لازم می داند و در سال 97 دووازده جلسه و43 مصوبه از 21 مسئله تصویب شده است که 73 درصد جنبه اجرایی پیدا کرده است.

وی گفت: کار گروه تسهیل ورفع موانع تولید با هدف کمک به  تولید کنندگان تشکیل می شود و خوشبختانه 52درصد از مصوبات کار گروه جنبه اجرایی پیدا کرده است و مشکلات  650واحد تولیدی در حوزه صنعت حل شده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی  با بیان اینکه تا کنون 2101 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت شده است افزود: الویت دولت بازگرداندن رونق به حوزه تولید است و استان البرز در اعطای تسهیلات رتبه نخست را در سطح کشور دارد.

وی در خصوص واحد های تملیکی بیان کرد: از 160 واحد تولیدی که از سالهای گذشته توسط بانکها تملیک شده است توانسته ایم 39 واحد را در سال جاری از تملک بانک آزاد کنیم و دراختیار سرمایه گذاران قرار دهیم و تعدادی از این واحدها توسط  جانشینی که بانک تعیین کرده است مشغول به فعالیت هستند.

زرگر در خصوص کمیته نظارت بر تسهیلات گفت: نظارت بر واحدهای تولیدی با هدف راستی آزمایی تشکیل شده است این اقدام  کمک می کند تا تسهیلات به هدف بنشید در نتیجه منجر به رونق اقتصاد واشتغال شود.

وی با اشاره به کارگروه شورای گفت وگو افزود: چنانچه بین دولت و بخش خصوصی مشکلاتی در سطح ملی احساس شود که در استان قابلیت مطرح شدن نداشته باشد به اتاق ملی ایران ارسال می شود تا مورد بررسی قرارگیرد ودرصورت موافقت تصویب گردد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی با بیان اینکه یکی از اهداف ما سرعت بخشی به چرخه اقتصاد است بیان کرد: در کارگروه احیا تمام تلاش وهمت خود را برای راه اندازی مجدد کارگاه های نیمه تعطیل و تعطیل بکار برده ایم تا بتوانیم مجدد واحدهای تولیدی را که عامل جذب بخشی از نیروی کار جامعه هستند را احیا کنیم و رونق را به این واحدها برگردانیم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اقتصاد مقاومتی جامعه سرمایه گذاران صنعت نیروی کار 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی

خبرگزاری علم و فناوری آنا ـ حسین بوذری؛ «برنامه‌ریزی، مدلسازی ریاضی و استفاده بهینه از منابع محدود و انرژی با هدف بالابردن سود و کاهش هزینه‌های کارخانجات صنعتی» درراستای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی و صنعتی تعبیه شده تا به این ترتیب واحدهای صنعتی بتوانند با هزینه حداقلی و سود حداکثری بیشترین کمک را به واحدهای تولیدی ارائه کنند.

یک هسته فناور درصدد است با ارائه راهکارهای مبتنی بر روش‌ها و مدلسازی‌های ریاضی علاوه بر تشخیص و ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی، راهکارهایی را برای پیشگیری از ناکارآمدی این واحدها ارائه کند.

در سالی که به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، این شیوه می‌تواند در تولید حداکثری با حداقل منابع (منابع محدود) بخشی از مشکلات اقتصادی که مرتبط با تولید است را برطرف کند.

هسته فناور «بهینه‌ساز گلستان» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به مدیریت سیما مددی به سمتی حرکت کرده که بتواند ظرفیت‌های ناشناخته واحدهای تولیدی و صنعتی را شناسایی کرده و الگوهای پیش‌بینی نشده تر استفاده شده را در قالب مدلسازی ریاضی ارائه کند.

خبرنگار خبرگزاری آنا درراستای آشنایی بیشتر با این هسته فناور، گفت‌و‌گویی با مددی رئیس این هسته فناور ترتیب داده است.

مددی که عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، دکتری ریاضی کاربردی (گرایش تحقیق در عملیات و بهینه‌سازی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران) را دارد، دارای چندین مقاله علمی ـ پژوهشی، کنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی و ISI در زمینه تحقیقاتی تحلیل پوششی داده‌ها، بهینه‌سازی و برنامه‌ریزی تولید است.

ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی

مدیر این هسته فناور با ۲۰ سال سابقه تدریس دروس ریاضی و تحقیق در عملیات رشته‌های ریاضی، صنایع و مدیریت، فعالیت علمی خود را در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان آغاز کرد.

مددی با بیان اینکه در دی‌ ۱۴۰۲ قرارداد هسته فناور در مرکز رشد مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان منعقد شد، اظهار کرد: این قرارداد با حمایت مرکز رشد در چارچوب ارائه خدمات در زمینه برنامه‌ریزی تولید و مدلسازی ریاضی برای ارائه خدمات به واحد‌های تولیدی، صنایع یا خدماتی در راستای بهبود عملکرد کارایی و استفاده بهینه از منابع تحت اختیار منعقد شده است.

وی متذکر شد: این هسته فناور درراستای ارتقای صنایع تولیدی استان گلستان با مشاوره و برنامه‌ریزی تولید به مدیران این حوزه کمک می‌کند تا حداقل هزینه یا بیشترین سود را در تولید داشته باشند.

فعال حوزه فناوری متذکر شد: همچنین ارزیابی واحد‌های تولیدی ـ خدماتی، یافتن نقاط ضعف و قوت واحد‌ها و ارائه راهکار و پیشنهادها برای رفع ناکارایی واحدها از فعالیت‌های این هسته است.

مددی یادآور شد: از آنجا که این هسته فناور در ابتدای مسیر خود بوده، امید است مورد اعتماد واحد‌های تولیدی و خدمایی تصمیم‌گیرنده قرار بگیرد تا در جهت ارتقای صنایع فعال در استان گلستان مثمر باشد.

وی توضیح داد: براساس قرارداد، مبلغ ۱۰ درصد از قرارداد منعقد شده با دستگاه‌ها حق‌السهم دانشگاه خواهد بود و بر خود لازم می‌داند به‌عنوان مدیر هسته فناور از تلاش‌های دکتر دادگر مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به‌دلیل راهنمایی و حمایت‌های زیاد کمال قدردانی کنم.

مدیر این هسته فناور تأکید کرد که پیشنهاد می‌‌کنیم درراستای رشد مراکز رشد در دانشگاه‌ها ارتباط بیشتری با صنایع و کارگاه‌های تولیدی و خدماتی ایجاد شود تا دغدغه مدیران این بخش‌ها شناسایی و درراستای رفع این دغدغه، مسائل طراحی شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان