Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که دادستان تهران به تازگی اعلام کرده که هر کیلوگرم گوشت مرغ براساس نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار نهایتاً باید ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به دست مردم برسد و با گران فروشان برخورد می‌شود، هم چنان این محصول پروتئینی در بازار ۵۵۰۰ تومان گران‌تر از نرخ اعلام شده فروخته می‌شود و این یعنی گران‌فروشی ۴۷ درصدی! آفتاب‌‌نیوز : عباس جعفری دولت آبادی روز یکشنبه درباره برخی از نابه‌سامانی‌ها در بازار گفت: جلسه‌ بسیار مفصلی در دادسرای تهران برای مقابله با گران فروشی تشکیل دادیم و مقرر شده با فروشندگان گوشت مرع بالاتر از نرخ مصوب ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان برخورد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که قیمت گوشت مرغ در بازار همچنان بالا است و کیلویی ۱۶ تا ۱۷ هزار تومان عرضه می‌شود.
فروش عمده مرغ فقط روزی سه عدد
محمد یوسفی، رئیس انجمن پرورش دهندگان گوشت مرغ در این باره به ایسنا گفت: با ورود سازمان تعزیرات، قیمت مرغ در میدان بهمن به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده اما فروشندگان مرغ خرید نمی‌کنند، چرا که به کسی اجازه خرید بیش از سه عدد مرغ را نمی‌دهند و فروشندگان محصولات پروتئنیی باید از کشتارگاه‌ها برای مغازه‌هایشان مرغ تهیه کنند که حدود کیلویی ۱۳ تا ۱۴ هزار تومان است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر بازار با ثباتی وجود ندارد و این وضعیت به نفع تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و فروشندگان نیست و دخالتهای دولت باعث شده که بازار به هم بریزد.
مرغداران، قیمت‌ها را بالا بردند
مهدی یوسف‌خانی، رئیس اتحادیه پرنده و ماهی نیز با اعلام اینکه مرغداران قیمت گوشت مرغ را افزایش دادند به ایسنا گفت: با ورود سازمان تعزیرات و فشار ناظران، قیمت مرغ در بازار به ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان در تهران رسیده و هر کسی بالاتر از این نرخ بفروشد، مرتکب گرانفروشی و تخلف شده است.
وی با مقصر قلمداد کردن مرغداران در این رابطه ادامه داد: پس از افزایش قیمت‌هه از سوی مرغداران، عمده فروشان از مرغداران خرید نکردند تا قیمت پایین بیاید، اما بعید می‌دانم به قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ برسد. البته به نظر من بهترین قیمت برای مردم و مرغداران در این شرایط ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است.
اظهارات یکی از فروشندگان مرغ
یکی از فروشندگان مرغ نیز درباره چرایی فروش مرغ با قیمت بالاتر از نرخ مصوب گفت: چگونه وقتی این محصول را کیلویی ۱۶ هزار تومان خریداری می‌کنم آن را کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به مردم بفروشیم؟! قطعاً ما فروشندگان هم با افزایش قیمت و گرانی میانه خوبی نداریم؛ چرا که سال گذشته در همین بازه زمانی فرصت سرخاراندن هم نداشتیم و تا پاسی از شب مشغول فروش بودیم، اما در این روزها کارمان شده سرک کشیدن به شبکه‌های اجتماعی برای پرکردن  اوقات فراغت، چون کسی برای خرید گوشت مرغ به ما مراجعه نمی‌کند.
وی ادامه داد: اگر این وضعیت ادامه دار باشد، قطعاً از سال آینده باید به فکر کار دیگری باشیم، چرا که هزینه‌های آن به مراتب بالاتر از درآمدش است.
این اظهارات در حالی مطرح شده که قیمت هر کیلو گوشت مرغ در بازار ۵۵۰۰ تومان (معادل ۴۷ درصد) بالاتر از نرخ مصوب و نرخ اعلام شده از سوی اتحادیه  ۴۴۰۰ تومان (معادل ۳۸ درصد) گران‌تر از آن چیزی است که دولت اعلام کرده است. دادستان طی دو روز گذشته تاکید کرده که با گران‌فروشان مرغ برخورد می‌شود. حالا باید دید مردم می‌توانند شب عید خود را بهتر سپری کنند و گوشت مرغ را به نرخ کیلویی ۱۱۵۰۰ تومانی خریداری کند یا این که بازار همچنان در تلاطم و نوسان می‌ماند.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مرغ مرغ و گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه طلای کم عیار به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین طاهری مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین در سطح شهر و شهرستان‌های استان تهران، تیمی از بازرسان استاندارد با حضور در سطح بازار اقدام به خرید و نمونه‌برداری از طلافروشی‌های سطح استان برای انجام آزمون کردند.

وی توضیح‌داد: این مصنوعات نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به‌منظور استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان پیش از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامکی حاوی حرف G قبل از کد شناسایی (به عنوان مثال برای استعلام کد T۶۸۳ باید پیامک GT۶۸۳ ارسال شود) به این سامانه، وضعیت اعتبار کدها را استعلام کرده و در صورت عدم اعتبار کد مذکور، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به اداره‌کل استاندارد استان تهران اطلاع دهند.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری درباره کدها توضیح داد: این کدها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

کد خبر 6087291 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • قیمت طلا امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عرضه طلای کم عیار به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • قیمت طلا امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت یک جرعه آب خنک در تهران قدیم
  • قیمت گوشت قرمز امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳