Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@02:00:54 GMT

فولاد سازان هند به دنبال ممنوعیت واردات از ایران

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۶۳۳۵

فولاد سازان هند به دنبال ممنوعیت واردات از ایران

پول‌نیوز - دبیرکل انجمن فولاد هند گفت:« واردات فولاد چه مستقیم از طریق ایران و چه با وساطت امارات باید متوقف شود چون این تجارت در تضاد با تحریم‌های آمریکا است و منجر به اقدامات تلافی جویانه آمریکا علیه هند می شود» .

انجمن فولاد هند که  برترین سازندگان داخلی را در بر میگیرد، دهلی نو را مجبور کرده  اقدامی فوری برای ممنوعیت واردات از ایران پس از افزایش 5 برابری آن انجام دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




انجمن فولاد هند اعلام کرد واردات پس از اعمال تحریم‌های آمریکا علیه تهران افزایش یافته که ممکن است عواقب جدی در پی داشته باشد.

به علاوه، افزایش واردات از ایران از طریق امارات با قیمت های بالا به نگرانی شرکت‌های فولاد هند افزوده است .

دبیرکل انجمن فولاد هند گفت:« واردات فولاد چه مستقیم از طریق ایران و چه با وساطت امارات باید متوقف شود چون این تجارت در تضاد با تحریم‌های آمریکا است و منجر به اقدامات تلافی جویانه آمریکا علیه هند می شود» .

طی 8 سال گذشته ایران به طور یکنواخت تولیدش را بالا برده ، در حالی که تقاضای داخلی در این دهمین تولیدکننده بزرگ جهانی، کاهش یافته است .ظرفیت مازاد تولید ایران به 12.2 میلیون تن یا 36 درصد افزایش یافته و مصرف سرانه 14 درصد کاهش یافته است. ایران 30 درصد فولاد خود را به آ سه آن ( اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا ) صادر می‌کند که تهدیدی برای تغییر مسیر هند است .

در حالی که واردات از ایران به هند 66 درصد در 18_2017 افزایش یافته، واردات در 19_2018 تا دسامبر 2018 صفر بوده است .

طبق گزارشات، واردات از طریق امارات با تغییر کشور مبدا صورت گرفته است. انجمن فولاد هند اعلام کرد :« هشدار می‌دهیم که صادرات از امارات که یک کشور وارد کننده صرف است، ناگهان 390 درصد افزایش یافته است که شامل 65 هزار تن محصولات فولاد تخت می‌شود .

در حالیکه امارات به طور متعارف وارد کننده صرف فولاد است. به این ترتیب ارتباط این محموله ها با فولاد ایران مشخص میشود ».

ده شرکت برتر فولاد ایران که 64 درصد سهم تولید را دارند، متعلق به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران هستند که تحت تحریم آمریکا است .

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فولاد هند پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در متن گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس درباره تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات که امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ به قوه قضاییه ارجاع شد، یکی از بزرگترین تخلفات برخی از مدیران این سازمان، دست داشتن در تشکیل شبکه قاچاق سموم شیمیایی و ایجاد انحصار واردات برای چند شرکت بوده است.

در بخشی از این گزارش که علیرضا نظری، سخنگوی کمیسیون کشاورزی آن را در صحن علنی قرائت کرد، آمده است:

" یکی از بزرگترین تخلفات برخی از مدیران سازمان حفظ نباتات از جمله مدیر کل وقت دفتر کنترل آفات در ایجاد نوعی از شبکه قاچاق سموم شیمیائی؛ واگذاری امتیاز واردات چندین برابر نیاز سالانه کشور به برخی از شرکت ھا در زمان اعلام ممنوعیت سال تدارک و ممنوعیت سال واردات برای سمومی است که زبان و خسارات انسانی از بابت سرطان و تومورزایی و بروز سایر بیماری ھای صعب العلاج و ھمچنین ماندگاری سنواتی در خاک موجب ممنوعیت استفاده از آن شده است.
در این خصوص آمار گمرک جمھوری اسلامی بیانگر واردات سموم ممنوعه شیمیائی حتی در سنوات پس از ممنوعیت واردات است که برای ۴۲ نوع سم شیمیایی که غالبا از سال ۱۳۹۵ مسوخ شده اند؛ تا سال ۱۴۰۰ به میزان بیش از ۴۲ میلیون لیتر ۴۲،۵۷۰،۰۷۹ لیتر/کیلوگرم سموم ممنوعه وارد کشور شده و بیش از ۲۲۶ میلیون دلار برای آن تأمین ارز شده است که تخلف مدیران وقت دفتر آفت کش ھا محرز می‌باشد.

موضوع قاچاق صرفا معطوف به عرضه آفت کشھای غیر مجاز نبوده و گاهی هم شامل قاچاق انواع بذر، نھال و میوه می‌شود که در این حالت علاوه بر ضرر به تولید و اقتصاد کشاورزی، موجب ورود برخی از آفات و بیماری ھای گیاھی از جمله روگوز گوجه فرنگی به کشور شده و طغیان لجام گسیخته آن آفات و حتی بیماریھای گیاھی جدید موجب تحمیل ھزینه ھای تأمین آفت کشھای مربوطه و منابع ارزی آن شده است.

متن کامل گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات 

دیگر خبرها

  • ارتش کره جنوبی به دنبال ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • ویسی دنبال قرارداد بلندمدت با فولاد در حال سقوط
  • قیمت درهم امارات امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق
  • قیمت جهانی نفت چقدر افزایش یافت؟
  • ◄ افزایش حجم تجارت ایران با 15 کشور همسایه در سال 1402
  • ۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد