Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@01:02:33 GMT

آموزش مصرف بهینه آب در جامعه نهادینه شود

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۶۵۶۰

آموزش مصرف بهینه آب در جامعه نهادینه شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرانک قدسی روز دوشنبه در اولین جشنواره استانی آب و زندگی اظهار داشت: مسائل آموزشی مصرف درست آب که در کتب درسی ارائه می شود باید در زندگی کودکان نیز انتقال داده شود.
وی با بیان اینکه باید حساسیت استفاده صحیح از آب شرب را در بین کودکان ایجاد کرد، افزود: والدین نیز وظیفه دارند برای آگاه سازی کودکان از تعالیم قرآنی بهره گیرند تا آموزش ها تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان یادآور شد: در صورت استفاده غیرصحیح از آب شرب، تبعات منفی آن در آینده جامعه را درگیر می کند، بنابراین حفاظت از منابع آبی نیازمند برنامه ریزی مدون و اساسی است.
قدسی منابع آب را سرمایه ای ارزشمند دانست و گفت: مصرف بهینه باید در بخش های دیگر انرژی از جمله گاز و برق نیز مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آبفای شهری کردستان با بیان اینکه در شرایط تنش و بحران آبی قرار داریم، افزود: با این وجود اغلب مردم از منابع آبی به صورت بهینه استفاده نمی کنند.
محمدحسین محمدی نیاز روزانه هر شخص به آب را ۱۵۰ لیتر اعلام کرد و افزود: در حال حاضر در کشور ما ۲ برابر این رقم مصرف می شود که نیاز است برای کاهش مصرف فرهنگ سازی شده و اهمیت منابع آبی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه مقدار آب شرب در دسترس برای هر شهروند در کشورمان از ۵۰ سال گذشته تاکنون از ۶ هزار مترمکعب به یک هزار و ۵۰۰ لیتر کاهش یافته است، یادآور شد: منابع آب شرب در دسترس هر شهروند ایرانی در این مدت ۷۵ درصد کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کردستان افزود: در ازای تولید و توزیع هر مترمکعب آب 20 هزار ریال هزینه می شود که از مشترکان حدود چهار هزار ریال دریافت می شود.
محمدی با بیان اینکه از منابع آبی درست استفاده نمی کنیم و در بخش کشاورزی بهره وری آب وجود ندارد، اضافه کرد: با توجه به اینکه دشت های استان در خطر فرونشست قرار دارند، استفاده صحیح از منابع آبی بسیار ضروری است.
این آیین با همکاری شرکت آبفای شهری کردستان و مدیریت شعب بانک مسکن استان برگزار و در پایان از تعدادی از مشترکانی که مصرف بهینه آب دارند با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
به گزارش ایرنا، از جمعیت شهری یک میلیون و 200 هزار نفری کردستان 100 درصد آن در 27 شهر استان تحت پوشش شرکت آبفا هستند.
شرکت آبفای شهری کردستان دارای 357 هزار فقره انشعاب آب، 340 هزار انشعاب فاضلاب و پنج هزار و 100 کیلومتر شبکه توزیع و خطوط انتقال آب است.
7355 / 3034
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 برق جامعه شرکت آب و فاضلاب کودکان مسکن 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت حدود ۱۰ هزار نفر از روستاییان در کارگاه‌های آموزش اطفای حریق

فرشید سنجری جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با اشاره به برپایی کارگاه‌های آموزشی آشنایی با نحوه اطفای حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی در روستا‌های استان، گفت : کارگاه‌های آموزشی اطفای حریق با اولویت روستا‌های دارای پوشش جنگلی بیشتر برگزار خواهد شد و در این کارگاه‌ها روستاییان آموزش اطفای حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را می‌بینند.

سنجری ادامه داد: تجربه نشان داده روستائیانی که در دوره‌های آموزشی اطفای حریق شرکت داشته اند، در مواقع بروز حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی استان سریعتر ورود کرده و نمی‌گذارند دامنه آتش گسترده شود.

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با اشاره به شروع برگزاری کارگاه‌های آموزش پیشگیری از بروز و اطفای حریق در سطح روستا‌های استان، گفت: پیش بینی می‌شود این آموزش‌ها حدود ۱۰ هزار روستایی استان ارائه شود.

سنجری افزود: سال گذشته در مجموع ۸۲۰۰ نفر از روستائیان استان در کارگاه‌های آموزشی اطفای حریق شرکت کردند.

وی با بیان اینکه همه ساله از اوایل خرداد تا اوایل آبان شاهد وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان هستیم، گفت: امسال با توجه به بارندگی‌های خوب بهاره و ادامه دار بودن این بارندگی‌ها احتمالا پوشش مرتعی خوبی در استان داشته باشیم که این موضوع احتمال وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان را بالا خواهد برد، لذا باید از همین الان برای مقابله با حریق در منابع طبیعی استان آماده شویم.

سنجری اشاره‌ای هم به حریق‌های رخ داده در عرصه‌های منابع طبیعی استان در سال گذشته داشت و گفت: سال گذشته ۵۳ فقره حریق در منابع طبیعی استان رخ داد که در جریان این آتش سوزی‌ها ۱۲۰ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان دچار حریق شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • شرکت بیش از ۲۶ هزار داوطلب کردستانی در کنکور سراسری
  • تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • مراقبین سلامت کردستان در دوره‌های توانمندسازی شرکت کردند
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • شرکت حدود ۱۰ هزار نفر از روستاییان در کارگاه‌های آموزش اطفای حریق