Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-03-29@15:07:15 GMT

ترفند جالب مسی روی کاشته استثنایی به بتیس (عکس)

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۷۴۴۴

لیونل مسی شب گذشته در زمین بتیس طوفانی به پا کرد و با زدن سه گل پرونده میزبان را بست.

به گزارش "ورزش سه"، بارسا به لطف هت تریک مسی توانست 1-4 در زمین بتیس پیروز شود و صدرنشینی خود را مستحکم تر کند.

گل اول بارسا و مسی دقیقه 18 و روی یک ضربه کاشته به ثمر رسید. مسی هنرمندانه و به شکلی فوق العاده زیبا توپ را وارد دروازه کرد اما تصاویر زیر نشان می دهد که فوق ستاره آرژانتینی با عقب تر کاشتن توپ، به نوعی خود را در موقعیتی مسلط تر برای ضربه زدن قرار داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع خطا روی آرتور ملو روی قوس محوطه جریمه رخ داد اما مسی توپ را بیرون محوطه کاشت و ثانیه ای بعد نیز آن را به کنج دروازه چسباند.

 

 

 

 

بارسلونا لیونل مسی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: بارسلونا لیونل مسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ترفند نانویی برای افزایش ظرفیت باتری‌ها

با قراردادن تعداد بیشتری فلزات قلیایی در میان لایه‌های گرافن در الکترود باتری‌ها، امکان افزایش ظرفیت باتری‌ها وجود دارد.

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه اوزاکا، دانشگاه پلی‌تکنیک توکیو، دانشگاه کیوشو و دانشگاه ملی سینگهوا، روشی برای قرار دادن فلزات قلیایی (AMs) در لایه‌های گرافن ارائه کرده‌اند. آنها از میکروسکوپ الکترونی عبوری روبشی با ولتاژ کم (LV-STEM) برای مشاهده ساختار اتمی فلزات قلیایی (پتاسیم، روبیدیوم و سزیم) در گرافن دو لایه (BLG) استفاده کردند. یافته‌های این تیم نشان داد که فلزات قلیایی میان لایه‌های گرافن نفوذ کرده‌اند و ساختار پشته‌ای hcp با ترکیب شیمیایی C6M2C6 ایجاد کرده‌اند.

عملکرد باتری‌های قابل شارژ یکی از عوامل مهم در تعیین میزان مسافت قابل رانندگی با خودروهای برقی و زمان استفاده ازتلفن‌های هوشمند است. اگر این باتری‌ها بتوانند ظرفیت بیشتری را ارائه دهند، عملکرد خودروها و تلفن‌های هوشمند بهتر می‌شود.

عامل اصلی در فاصله رانندگی وسایل نقلیه برقی و زمان استفاده از تلفن‌های هوشمند، ظرفیت باتری است. اگر باتری های قابل شارژ بتوانند ظرفیت‌های الکتریکی بیشتری ارائه کنند، بهبود عملکرد این دستگاه‌های الکترونیکی امکان‌پذیر است. گرافیت، الکترود مورد استفاده در باتری‌ها، از چند لایه گرافن تشکیل شده است، فلزات قلیایی بین لایه‌ها قرار می‌گیرد تا جریان الکترون‌ها در هنگام شارژ و تخلیه تسهیل شود. دستیابی به چگالی بالای ذخیره فلزات قلیایی بین لایه‌های گرافن می‌تواند ظرفیت الکتریکی را افزایش دهد.

سال‌هاست که از طریق اندازه گیری پراش پرتونگاری الکترونی و اشعه ایکس، مشخص شده بود که لایه‌های گرافن فقط می‌توانند میزبان یک لایه از فلز قلیایی باشند. تا پیش از این هیچ گزارشی مبنی بر ایجاد لایه‌های متعدد منتشر نشده بود.

به نقل از ستاد نانو، این گروه تحقیقاتی روشی برای قرار دادن فلزات قلیایی متعدد میان لایه‌های گرافن ارائه کردند و با میکروسکوپ الکترونی یافته‌های خود را تایید کردند.

نتایج کار محققان نشان داد که این روش جدید می‌تواند تا دو برابر فلزات قلیایی بیشتر را در میان لایه‌های گرافن قرار دهد و انتظار می‌رود ظرفیت باتری‌ها را افزایش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام جمعه شهرستان شهریار: شب قدر فرصتی استثنایی در زندگی مادی و معنوی انسان ها است 
  • (ویدئو) ترفند تمیز کردن سطوح با ترکیب دو ماده ساده که شما را شگفت‌زده می‌کند
  • (ویدئو) یک ترفند فوق‌العاده ساده برای سفید کردن ماهیتابه
  • سه روش خلاقانه و جدید برای باز کردن قفل بی کلید (فیلم)
  • لامینه یامال: دنیا زیر پای این بچه است!
  • ردیابی گوشی سرقتی با چند ترفند ساده
  • تیم ملی آرژانتین یک کاپیتان جدید دارد (عکس)
  • یک ترفند نانویی برای افزایش ظرفیت باتری‌ها
  • اظهارات جالب مهدی قایدی درباره مهدی طارمی
  • کاشت سالانه ۸۰ میلیون نهال؛ آیا مشابه جنگل‌های شمال در خوزستان ساخته می‌شود؟