Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@19:56:11 GMT

سایه مرگ بر تأسیسات گردشگری در دو سوم ایام سال

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۷۵۳۲

سایه مرگ بر تأسیسات گردشگری در دو سوم ایام سال

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان از نامتوازن بودن سفرها در ایران به عنوان یکی از مهم‌ترین دلایل عدم توسعه و رشد صنعت پردرآمد گردشگری در کشورمان نام برد و گفت: تا مادامی که نگاه ها به گردشگری علمی نشود، توسعه واقعی در این بخش اتفاق نمی‌افتد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، رحمان فرمانی در پاسخ به پرسشی در خصوص چرایی درآمد پایین کشورمان از گردشگری اظهار کرد: سفرها در ایران به صورت نامتوازن توزیع شده و از این رو طی 15 روزه تعطیلات نوروزی و تا حدودی حداکثر در سه ماهه تابستان با حجم بالایی از سفر روبرو هستیم و در مابقی روزهای سال کاملا در رکود هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سفر در ایران فصلی است خاطرنشان کرد: سفر در ایران حداکثر سالانه 105 روز است و در مابقی روزهای سال تقریبا با مرگ تاسیسات گردشگری روبرو هستیم.

وی با بیان اینکه در فصولی از سال حجم سفرها به شدت افزایش می‌یابد اما تاسیسات گردشگری و فعالان این حوزه از آن منتفع نمی‌شود، بیان کرد: مسافرت به این سبک و اقامت در مدارس و چادرها به توسعه و رشد صنعت گردشگری کمکی نمی‌کند از این رو است که علی‌رغم افزایش سفرها و هزینه‌کرد مسافران اما اتفاق چندانی در صنعت گردشگری نمی‌افتد.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اذعان به اینکه رشد گردشگری تدریجی اتفاق می‌افتد، افزود: برای رشد و توسعه گردشگری در یک منطقه باید در وهله اول جامعه میزبان را آماده کرد و اگر جامعه میزبان مهیا و آماده نشود نه تنها آن منطقه و استان از ورود گردشگر سودی نمی‌برد بلکه ضرر هم می‌بیند.

فرمانی به نقش مهم رسانه‌ها در توسعه گردشگری اشاره و خاطرنشان کرد: اگر قرار است که استان سمنان در صنعت گردشگری رشد کند یکی از نخستین راه‌ها، آموزش است و رسانه‌ها در این مهم نقش محوری دارد.

فرمانی با بیان اینکه ما در برخی بدیهی‌ترین مسائل حوزه گردشگری مشکل داریم، ادامه داد: از همین رو است که با وجود اینکه حجم سفرها افزایش می‌یابد اما توسعه گردشگری اتفاق نمی‌افتد.

این کارشناس حوزه گردشگری با بیان اینکه گردشگری به عنوان یک صنعت، مؤلفه‌ها و پارامترهای خاص خود را دارد خاطرنشان کرد: با بی‌توجهی به این مؤلفه‌ها اتفاق ویژه‌ای در صنعت گردشگری نخواهد افتاد و از همین جهت گاهی در برخی مناطق زیرساخت‌های ما نیز آماده است اما منطقه به لحاظ فرهنگی مهیای توسعه گردشگری نشده است.

وی با بیان اینکه ما در سطح کشور از نظر زیرساخت‌های حرفه‌ای با مشکل جدی روبرو هستیم به عملکرد جزیره‌ای در حوزه گردشگری اشاره و اضافه کرد: تنها بخشی از گردشگری در اختیار سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.

مدارس به تدریج از گردونه تاسیسات اقامتی حذف می‌شوند؟

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان  با اشاره به ظرفیت‌های استان سمنان در حوزه گردشگری گفت: باید چند جاذبه شاخص استان را به درستی به جامعه هدف بشناسانیم و وقتی گردشگر به استان آمد با معرفی جاذبه‌های تکمیلی زمینه رشد گردشگری در استان را به تدریج فراهم کنیم.

وی از افزایش اشتغال و درآمد به عنوان دو مولفه مهم در صنعت گردشگری نام برد و افزود: در برنامه‌ریزی‌های استان در بخش گردشگری باید به این دو توجه ویژه داشته باشیم.

این کارشناس گردشگری با بیان اینکه باید مدارس را به تدریج از گردونه تاسیسات اقامتی حذف کنیم، افزود: البته به یک‌باره نمی‌توانیم آموزش و پرورش و مدارس را حذف کنیم و باید به تدریج و گام به گام این اتفاق بیفتد و از همین رو مصوب شده که سالانه 20 درصد از ظرفیت‌های اقامتی مدارس کم و به تدریج و طی یک پروسه چند ساله آنها را حذف کنیم.

وی با بیان اینکه هتلداران آمادگی دارند تا 50 درصد به فرهنگیان تخفیف بدهند گفت: در نشست‌های فعالان این بخش اعلام شد که اگر دستگاه‌های دولتی و از جمله مدارس خدمات اقامتی خود را تعطیل کنند حاضرند تخفیف 50 درصدی به فرهنگیان بدهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛علی اسماعیلی دهیار روستای کرد علیا گفت: با مشارکت و همدلی اهالی روستا ۲۶۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی یکپارچه سازی شده و با اجرای سامانه آبیاری نوین سالانه بیش از ۳۵۰۰ تن محصولات کشاورزی از جمله گندم و جو، سیب زمینی و موسیر و ذرت علوفه‌ای تولید می‌شود.
اسماعیل افزود: هر ساله با جاری شدن آب چشمه‌ها و قنوات مردم روستا با اتحاد و هماهنگ برای لایروبی جوی‌ها و کانال‌های آبیاری اقدام می‌کنند تا بتوانند آب را به محصولات کشاورزی خود برسانند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: در کنار کشاورزی صنعت گردشگری روستا نیز با توجه به وجود شهر زیر زمینی ۲۵۰۰ ساله با مساحت ۲۰ هزار متر مربع و آبشار کرد علیا و چشمه شاهی و سد چشمه شاهی به همت مردم روستا فعال شده است و خانه‌های قدیمی و بوم گردی نیز برای حضور گردشگران مهیا شده که به اقتصاد روستا کمک می‌کند.
دهیار روستای کردعلیا هم گفت: در صورت تامین زیر ساخت‌های کشاورزی و حمایت مسئولان، کشاورزان این روستا محصولات خود را تا ۲ برابر افزایش می‌دهند.
اسماعیلی، ظرفیت کنونی اسکان گردشگران را در خانه‌های بوم گردی و قدیمی این روستا ۱۰۰ نفر برشمرد و افزود: در تعطیلات روزانه سه هزار نفر از این روستای گردشگری بازدید می‌کنند و در صورت حمایت از مالکان خانه‌های بوم گردی و قدیمی امکان افزایش ظرفیت پذیرش و اسکان گردشگر تا میزان ۴۰۰ نفر فراهم است.

دیگر خبرها

  • هم‌افزایی شهرداران کلان‌شهرها در توسعه فرهنگ رضوی در ایام دهه کرامت
  • هم‌افزایی شهرداران کلانشهرها در توسعه فرهنگ رضوی در ایام دهه کرامت
  • دزفول پربازدید‌ترین شهر خوزستان در ایام نوروز ۱۴۰۳
  • ترکش‌‌ جنگ بر تن شرکت‌ های گردشگری
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • تضمین رشد اقتصاد در سایه سرمایه‌گذاری شرکت‌های جوان دانش‌ محور
  • ترکش‏ جنگ بر تن شرکت‌های گردشگری
  • شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد 
  • جام صفوی منجر به توسعه گردشگری ورزشی اردبیل می‌شود
  • پیگیری توسعه روابط اقتصادی و گردشگری ایران و روسیه