Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - دادستان های فدرال ومقام های وزارت حمل و نقل آمریکا در بحبوحه تحقیقات مربوط به مجوزهای ایمنی هواپیماهای جدید '737 مکس' شرکت بوئینگ، در حال بررسی روند تولید این هواپیماها هستند.

به گزارش ایرنا از روزنامه وال استریت ژورنال ، یک هیات منصفه ویژه در این ارتباط احضاریه ای به تاریخ 11 مارس (دوشنبه 20 اسفند) صادر کرده و از یکی از افراد دست اندرکار تولید هواپیماهای '737 مکس' خواسته که اسناد مربوطه شامل مکاتبات، ایمیلها وسایر پیامها را به دادگاه ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این احضاریه توسط یکی از دادستانهای بخش جنایی وزارت دادگستری درخواست ارائه اسناد تا پایان ماه جاری میلادی را داده است.
هنوز معلوم نیست که آیا این تحقیقات وزارت دادگستری با تحقیقات دفتر بازرس کل وزارت حمل و نقل درباره 'اداره فدرال هوانوردی' مرتبط است یا نه.
این تحقیقات درارتباط با سامانه ایمنی درسانحه 29 اکتبرشرکت هواپیمایی'لایون ایر' انجام می شود که 189کشته برجا گذاشت.مقامات هوانوردی در حال بررسی این موضوع هستند که آیا سیستم ایمنی هواپیما در سانحه هفته گذشته هواپیمایی اتیوپی که 157سرنشین در آن کشته شدند نقش داشته است یانه؟. احضاریه یاد شده یک روز پس از سانحه هواپیمایی اتیوپی صادر شده است.
یک سخنگوی بوئینگ از اظهار نظر خودداری کرد و گفت که این شرّکت مستقر در شیکاگو به سوالها در باره موضوعات حقوقی یا تحقیقات دولتی پاسخ نمی دهد.
در ایالات متحده آمریکا بسیار غیرمعمول است که دادستانهای فدرال درباره جزئیات مجوزهای طراحی های هواپیماهای تجاری تحقیق کنند. تحقیقات درباره برنامه های شرکتهای هواپیمایی یا رخنه ها و ضعف های احتمالی در نظارتهای ایمنی فدرال معمولا به عنوان پرونده های مدنی و اغلب توسط بازرس کل وزارت حمل و نقل انجام می شود. اما بازرس کل این اختیار را دارد که مواردی را به دادستانهای فدرال ارجاع دهد.
در سالهای گذشته شرکتهای هواپیمایی آمریکا و مقامات هوانوردی به شدت از دولتهای خارجی از جمله فرانسه و کره جنوبی برای انجام تحقیقات کیفری از برخی شرکتهای تولیدکننده هواپیما انتقاد کرده اند.
تحقیقات دولت آمریکا در حالی انجام می شود که وزیر حمل و نقل اتیوپی گفته که بین دو سانحه مزبور شباهت های روشنی وجود دارد. مقامات آمریکایی گفته اند نتیجه گیری بسیار زود است زیرا اطلاعات جعبه های سیاه هواپیمای شرکت اتیوپی هنوز باید مورد تحلیل و ارزیابی قرار گیرد.
این دو سانحه بزرگترین بحران شرکت بوئینگ را در دو دهه گذشته ایجاد کرده و فروش مدل هواپیمایی که باثبات ترین منبع درآمدی آن بوده را با تهدید رو به رو کرده است.
هفته گذشته و پس از آنکه یک فروند بوئینگ 737 مکس 8 شرکت هواپیمایی اتیوپی، عازم نایروبی پایتخت کنیا، دقایقی پس از برخاستن از باند فرودگاه سقوط کرد و همه 157 سرنشین آن کشته شدند، یک حرکت جهانی علیه این مدل هواپیمای آمریکایی شکل گرفت. این مدل هواپیما، اکتبر گذشته (آبان ماه) نیز یک فاجعه آفرید و آن سقوط در اندونزی بود که در جریان آن 189 سرنشین هواپیما جان باختند.
حالا پس از سانحه سقوط در آدیس آبابا ، بیش از 40 کشور به کارزاری پیوسته اند که هم پروازهای این مدل هواپیما را که تنها دو سال از تولد آن نگذشته، متوقف کرده و هم حریم هوایی خود را به روی 737 های مدل مکس 8 بسته اند.
با وجود مقاومت های رئیس بوئینگ، ماجرا رفته رفته به داخل آمریکا نیز کشیده شد و 'تد کروز' رئیس هیات ناظر بر امور هوانوردی سنا خواستار زمین گیر کردن هواپیماهای 737 تا پایان نتایج تحقیقات فنی و رفع نقص این هواپیماها شد و به این ترتیب مقاومت های ترامپ و بوئینگ با هم شکست تا اینکه روز پنجشنبه بعد از یک هفته مقاومت این دو، اداره هوانوردی آمریکا از توقف پروازهای 737 مدل مکس 8 خبر داد.
اروپام**1078**1590

منبع: ایرنا

کلیدواژه: كليات آمريكا بويينگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۷۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه
  • دستاورد‌های مهم موسسه تحقیقات خاک و آب در سه محور اساسی در تولید گندم
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • جسد دانشجوی دندانپزشکی رفسنجان پیدا شد/تحقیقات تکمیلی ادامه دارد
  • پیدا شدن جسد دانشجوی دندانپزشکی در ارتفاعات رفسنجان + توضیحات دادستان
  • واکنش دادستان رفسنجان در مورد فوت یک دانشجو
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • خرید جت شخصی در ایران؛ بررسی افسانه‌ها و واقعیت‌ها