Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@23:48:45 GMT

شهر کرمانشاه جزو مناطق جنگی قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۸۱۰۷

شهر کرمانشاه جزو مناطق جنگی قرار گرفت

استاندار کرمانشاه اعلام کرد: شهر کرمانشاه در برنامه ششم توسعه جزو مناطق جنگی کشور قرار گرفت که با مزایایی همراه خواهد بود.

‌به گزارش‌ ایسنا، هوشنگ بازوند در جلسه امروز (۲۷ اسفند) شورای اداری استان به تشریح رویدادهای مهم امسال پرداخت.


حرکت "قطارها" سال آینده به یک روز در میان افزایش می‌یابد

بازوند یکی از مهم ترین و شیرین ترین اتفاقات سال گذشته را راه‌اندازی راه آهن کرمانشاه-ملایر عنوان کرد و افزود: با راه اندازی این قطار، کرمانشاه به خطوط ریلی کشور متصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از افزایش تردد قطارها در سال آینده خبر داد و افزود: قرار است از سال آینده حرکت قطارها به یک روز درمیان افزایش یابد.

بازوند در ادامه از سفر معاون اول رییس جمهور به استان در اردیبهشت ماه امسال به عنوان یکی از دیگر از اتفاقات مهم امسال یاد کرد و افزود: در این سفر ۵۰۰۰ واحد مسکونی مناطق زلزله زده به بهره برداری رسید.

وی افزود: از آن زمان تاکنون نیز بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی دیگر در این مناطق احداث شده که باید به یاد داشته باشیم این مهم تنها با مشارکت خوب مردم رقم خورده است.

۲ تفاهم نامه سرمایه گذاری بیش از ۲۰۰ میلیون یورویی در دست اقدام داریم

استاندار کرمانشاه از همایش سرمایه گذاری استان به عنوان یکی از اتفاقات مهم دیگر امسال یاد کرد وافزود: کمتر همایش سرمایه گذاری در استان های دیگر داشته ایم که یکی از سران قوا در آن حاضر باشد و خوشبختانه این اتفاق برای همایش سرمایه گذاری کرمانشاه افتاد و رییس مجلس شورای اسلامی در این همایش حضور پیدا کرد.

وی به انعقاد تفاهم نامه های متعدد در حوزه های مختلف در این همایش اشاره کرد وافزود: دو تفاهم نامه مهم این همایش با ارقام هر کدام حدود ۱۲۰ میلیون یورو در حال پیگیری و انجام است که یکی به مرحله قرارداد رسیده است.

استاندار کرمانشاه به زلزله ۶.۴ ریشتری آذرماه امسال هم اشاره کرد و افزود: خوشبختانه با توجه به بازسازی های صورت گرفته در مناطق زلزله زده این زلزله چندان خسارتی نداشت و هیچ یک از واحدهای احداثی آسیب ندید و این به خاطر عملکرد و نظارت خوب بنیاد مسکن در امر بازسازی است.

بازوند کلانشهر شدن کرمانشاه را هم یکی دیگر از اتفاقات مهم امسال عنوان کرد و افزود: بالاخره بعد از ۱۵ سال از اعلام هشتمین کلانشهر کشور، کرمانشاه به عنوان نهمین کلانشهر کشور اعلام شد که این امر ویژگی ها و مزایایی برای شهر دارد.

وی کلانشهر شدن را عاملی موثر در جذب سرمایه گذاری دانست و افزود: از طرفی انتظارات مردم کرمانشاه هم با توجه به کلانشهر شدن شهرشان تغییر می کند.

بازوند با بیان اینکه کلانشهرها باید به شهرهای همجوار خود خدمات دهند، گفت: خدمات دهی به شهرهای همجوار مستلزم ایجاد زیرساخت هایی از جمله دهکده لجستیک، ارتقا دانشگاه ها و بیمارستانها و ... است که مدیران استان و بویژه شهردار کرمانشاه باید در این زمینه توجه و اهتمام ویژه ای داشته باشند.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: مدیران باید در سال آینده با دید جدیدی به کرمانشاه نگاه کنند تا بتوانیم در کرمانشاه به عنوان یک کلانشهر خدمات خوبی به مردم ارائه دهیم.

بازوند در ادامه به تشریح عملکرد در مناطق زلزله زده استان پرداخت و افزود: طی مدت پس از زلزله ۱۲۵ هزار واحد تخریبی در قالب واحدهای مسکونی، اقتصادی، تجاری و صنفی احداث شده که کار بسیار بزرگی است.

وی افزود: تنها در بحث منازل مسکونی ۲۷ هزار واحد تاکنون احداث شده و از مجموع ۶۷ هزار واحد تعمیری هم کار تعمیر ۶۵ هزار واحد به پایان رسیده است.

شهر کرمانشاه "منطقه جنگی" اعلام شد

استاندار کرمانشاه در ادامه از اعلام منطقه جنگی شدن شهر کرمانشاه خبر داد وافزود: با پیگیرهای بسیار و جلسات متعدد با سرلشکر باقری رییس ستادکل نیروهای مسلح و نیز پیگیری های سردار عظیمی و سردار ریحانی شهر کرمانشاه در قانون برنامه ششم توسعه جزو مناطق جنگی قرار گرفت.

بازوند اعلام کرد: نامه اعلام این موضوع روز گذشته به دست ما رسید که عیدی شیرینی برای مردم کرمانشاه خواهد بود.

"اشتغال" و "بازسازی مناطق زلزله زده" اولویت استان در سال ۹۸

استاندار کرمانشاه در ادامه به تشریح اولویت های کاری استان در سال آینده پرداخت و افزود: همچنان اشتغال اولویت اول استان خواهد بود و از مدیران استان انتظار میرود این مهم را همواره اولویت کاری خود قرار دهند.

بازوند تصریح کرد: همچنین معاونت اقتصادی استانداری به همراه رییس سازمان برنامه و بودجه و مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی باید هرچه سریعتر سند اشتغال استان را تدوین کنند تا بتوانیم اولویت های کاری در این حوزه را بر اساس آن عملیاتی کنیم.

وی به بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده هم اشاره کرد وافزود: این بیانیه راهبرد اساسی برای امروز و فردای کشور است و اگر همت کرده و آن را اجرایی کنیم میتواند گره گشای بسیاری مشکلات کشور باشد.

وی به بیان دو چالش مهم دراین بیانیه اشاره کرد و افزود: دو چالش فرهنگی و اقتصادی در این بیانیه بسیار مورد تاکید قرار گرفته است و با تاکید رهبر معظم انقلاب بر استفاده از ظرفیت نیروهای جوان به نظر میرسد رفع این دو چالش با حضور و استفاده از ظرفیت جوانان امکان پذیر است.

بازوند به استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت جوانان دراین بیانیه اشاره کرد و افزود: در این بیانیه ۴۰ مورد قید جوان به کار رفته است و مدیران باید به این مهم توجه داشته باشند که از ظرفیت جوانان هرچه بیشتر و بهتر استفاده شود.

استاندار کرمانشاه به ظرفیت های مغفول مانده در کشور و استان اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در این رابطه به درستی اشاره داشته اند و باید در همین راستا و جهت بهره گیری هرچه بیشتر از ظرفیت ها و منابع استان تلاش کنیم.

بازوند از شورای فرهنگ عمومی استان خواست تا ورود جدی به بحث بیانیه گام دوم انقلاب داشته باشند و مواردی که در این بیانیه مطرح شده و ضرورت دارد به برنامه کاری تبدیل شوند را اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه پیگیری بازسازی و رفع مشکلات مناطق زلزله زده را از دیگر اولویت های استان در سال آینده عنوان کرد و افزود: از روز اول عهد بستیم که همواره کنار زلزله زدگان خواهیم بود و بر این عهد تا پایان خواهیم بود و سال آینده نیز ارائه خدمات به مناطق زلزله زده ومباحث مربوط به بازسازی باید اولویت همه دستگاه ها باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه جنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس)

عصر ایران؛ مجله تصویری سلاح - نیروی دریایی ارتش چین تنها در 12 سال سه ناو هواپیمابر ساخته است. لیائونینگ در سال 2012 و شاندونگ در سال 2019 معرفی شدند و فوجیان قرار است در سال 2024 یا 2025 وارد خدمت شود. فناوری مورد استفاده در دو ناو هواپیمابر اول که برای نمایش قدرت چین در خارج ساخته شدند، از فناوری پیشرفته ناوهای هواپیمابر عقب تر است. آنها فاقد منجنیق پرتاب هواپیما هستند و در عوض از رمپ اسکی برای برخاستن هواپیماها استفاده می کنند.

اکنون، به نظر می رسد که ناو هواپیمابر فوجیان، به عنوان پیشرفته ترین کشتی جنگی چین تا به امروز، این وضعیت را تغییر خواهد داد.

فوجیان بزرگترین کشتی جنگی چین تا به حال محسوب شده و بنابر گزارش ها از فناوری پرتاب هواپیما الکترومغناطیسی جدید بهره می برد. این مشابه با آن چیزی است که نیروی دریایی آمریکا در جدیدترین ناو هواپیمابر خود، یعنی یو اس اس جرالد آر. فورد استفاده می کند. تلاش و پیشرفت مداوم در هوانوردی دریایی نشان دهنده اشتیاق چین برای تطابق یا حتی فراتر رفتن از توانایی های نیروی دریایی آمریکا است.

از خزیدن تا راه رفتن و دویدن

نخستین ناو هواپیمابر چین، لیائونینگ، در اصل برای اتحاد جماهیر شوروی ساخته شد. اما فروپاشی شوروی در سال 1991، ناقص باقی ماندن این پروژه را به همراه داشت. این کشتی توسط یک تاجر هنگ کنگی از وارث آن، یعنی اوکراین، خریداری و به چین ارسال شد. این ناو هواپیمابر در چین تکمیل و برای خدمت در ارتش چین آماده شد.

ناو هواپیمابر لیائونینگ

لیائونینگ با 306 متر طول و 60 هزار تن وزن توانایی حمل حدود 40 فروند هواگرد را دارد که شامل 24 فروند جت جنگنده شنیانگ جی-16 و ترکیبی از هلیکوپترهای ضد زیردریایی و چند منظوره می شود.

ناو هواپیماربر لیائونینگ از یک رمپ اسکی برای برخاستن هواپیما استفاده می کند. هواپیماها از جمله جنگنده جی-16 پس سوز خود را روشن کرده و سپس از عرشه پرواز به سمت رمپ حرکت می کنند. سطح شیب دار هواپیما را به سمت آسمان پرتاب می کند و پس از آن نیروی بالابر و پیشرانه کنترل می شود تا هواپیما اوج بگیرد.

در شرایطی که ساده و کاربردی است، هواپیما باید سوخت و مهمات کمتری نسبت به برخاستن های عادی حمل کند تا با برخاستن از روی ناو دچار مشکل نشود. هواپیماهایی که فاقد پیشرانه های توربین پس سوز هستند نمی توانند از رمپ اسکی به پرواز درآیند زیرا امکان رسیدن به سرعت کافی برای نگه داشتن خود در هوا پیش از عبور از رمپ اسکی را ندارند.

ناو هواپیمابر شاندونگ

شاندونگ، دومین ناو هواپیمابر نیروی دریایی چین، از بسیاری جهات یک رونوشت از نسل قبلی خود است، با این تفاوت که به طور کامل در چین ساخته شده است. شاندونگ تمامی کاستی های لیائونینگ را دارد، به ویژه استفاده از رمپ اسکی به جای منجنیق برای کمک به برخاستن جت های جنگنده. در شرایطی که ناوهای هواپیمابر آمریکا برای بیش از نیم قرن از منجنیق های بخار استفاده می کردند، چین تخصص لازم برای ساخت آنها را نداشت.

منجنیق های بخار مدرن که در دهه 1950 معرفی شدند یک برگ برنده برای نیروی دریایی آمریکا بودند. بخار تولید شده در کشتی به سمت عرشه پرواز هدایت می شود، جایی که فشار را در پشت یک سری پیستون متصل به میله ای در عرشه پرواز ایجاد می کند. زمانی که پیستون ها رها می شوند، هواپیمای متصل به میله در امتداد شیارهای روی عرشه به سمت جلو حرکت می کند تا شتاب لازم برای برخاستن را کسب کند.

نیروی دریایی آمریکا بیش از 70 سال است که از بخار استفاده می کند. نیروی بخار به ناوهای هواپیمابر اجازه می دهد هواپیما را با تسلیحات و سوخت بیشتری به پرواز درآورند که قدرت آتش و برد بیشتری به آنها می بخشد. منجنیق ها که مستقل از نیروی هواپیما عمل می کنند، می توانند به برخاستن هواپیماهای دارای پیشرانه توربوپراپ کمک کنند.

اگر چین خواهان ناوهای هواپیمابر بهتر و کارآمدتر بود، باید نوعی از فناوری منجنیق را برای ناوهواپیمابر فوجیبان تکمیل می کرد. و این دقیقا همان کاری است که بنابر گزارش ها انجام شده است.

زیر عرشه ها

در سال 2017، نیروی دریایی آمریکا ناو هواپیمابر یو اس اس جرالد آر. فورد را به خدمت گرفت که کشتی پیشرو ناوهای هواپیمابر کلاس فورد محسوب می شود. این کشتی به سامانه پرتاب هواپیما الکترومغناطیسی (Electromagnetic Aircraft Launch System) یا به اختصار ایمالز (EMALS) مجهز است. این سامانه جایگزین منجنیق و فشار بخار شده و از الکترومغناطیس و انرژی جنبشی ذخیره شده استفاده می کند.

سیمکشی جایگزین کانال های بخار شده و سامانه را به گونه ای می توان تنظیم کرد تا برای پهپادها نیز قابل استفاده باشد. ایمالز در زمان جنگ می تواند برای برخاستن 270 هواپیما در روز استفاده شود که 33 درصد بیشتر از منجنیق های بخار است. همچنین، این سامانه به طور قابل توجهی کم صداتر است که موجب می شود زندگی ملوانان در کشتی کمتر استرس زا باشد.

نیروی دریایی آمریکا نخستین نیرویی در جهان بود که از سامانه الکترومغناطیسی استفاده کرد. در سال 2017، گزارش هایی حاکی از این که نیروی دریایی چین در حال برداشتن گام هایی بزرگ در جهت توسعه سامانه پرتاب الکترومغناطیسی خود است، منتشر شد. این گزارش ها با شک و شبهاتی همراه بودند زیرا سامانه ایمالز در ناو هواپیمابر فورد همچنان با برخی مشکلات فنی مواجه بود که رفع آنها به چند سال زمان نیاز داشت.

چین خود را می رساند

اخبار مربوط به موفقیت سامانه شبه ایمالز در چین با ساخت سومین ناو هواپیمابر این کشور، یعنی فوجیان همزمان شد. این ناو هواپیمابر با 316 متر طول طول دارد. فوجیان در زمان بارگیری کامل 80 هزار تن وزن دارد. نه تنها طراحی و ساخت فوجیان به طور کامل در چین صورت گرفته است، بلکه بزرگترین کشتی جنگی این کشور تا به امروز نیز محسوب می شود.

همانند جرالد آر. فورد، فوجیان دارای یک عرشه پرواز زاویه دار است که به ناو هواپیمابر اجازه می دهد برخاستن و فرود هواپیماها را بدون این که هواپیمای ورودی و خروجی در مسیر یکدیگر قرار بگیرند، انجام دهد. همچنین، این کشتی جنگی دارای دو آسانسور برای انتقال هواپیما بین آشیانه و عرشه است. قابل توجه ترین پیشرفت فوجیان مجهز بودن آن به سه منجنیق است. در مقام مقایسه، ناو هواپیمابر فورد دارای چهار منجنیق است. موفقیت واقعی فوجیان در زیر عرشه پرواز نهفته است: این کشتی از منجنیق های الکترومغناطیسی نیز استفاده می کند.

سامانه پرتاب فوجیان ظاهرا با مدل آمریکایی متفاوت است. به نظر می رسد سامانه چینی با الهام از رانشگر خودروهای الکتریکی شکل گرفته و  از یک چرخ لنگر و ویندینگ ویل برای ذخیره و آزادسازی انرژی استفاده می کند. پس از آزاد شدن، انرژی ذخیره شده از یک کابل فولادی برای کشیدن هواپیما روی عرشه و کمک به برخاستن آن استفاده می کند. چرخ لنگر و ویندینگ ویل از نظر فیزیکی به هم متصل نیستند، در عوض توسط یک کلاچ جریان گردابی که نیروی الکترومغناطیسی قوی ایجاد می کند، به یکدیگر پیوند می خورند.

در مقام مقایسه، سامانه آمریکایی همچنان پیشرفته تر است و قطعات متحرک کمتری دارد. این فقط شامل میله ای می شود که در کانال مغناطیسی حرکت کرده و هواپیما را همراه خود می کشد.

با این حال، استفاده از فناوری پرتاب الکترومغناطیسی یک دستاورد قابل توجه برای کشوری است که نخستین ناو هواپیمابر خود را تنها حدود 12 سال پیش به خدمت گرفته است.

چین و به چالش کشیدن قدرت نیروی دریایی آمریکا

فوجیان احتمالا طی یک یا دو سال آینده وارد خدمت خواهد شد و تعداد ناوهای هواپیمابر چین را به عدد سه می رساند. در شرایطی که این تعداد در مقایسه با ناوگان ناوهای هواپیمابر آمریکا همچنان بسیار کم است، اما تداوم این روند با چنین سرعتی، می تواند خیلی زود این فاصله را جبران کند. چین به وضوح در تلاش است تا به سرعت و همزمان هم در کیفیت و هم کمیت به برتری دست یابد. حال، پرسش بزرگ این است: چرا؟

چین تمایل خود را برای ایجاد یک نیروی دریایی به اندازه کافی قدرتمند با هدف بیرون راندن آمریکا از غرب اقیانوس آرام پنهان نکرده است. این کشور همچنین استفاده از زور به منظور پیوستن دوباره تایوان به سرزمین اصلی چین را رد نکرده و ادعاهای ارضی توسعه طلبانه ای را در دریای چین جنوبی مطرح کرده است. این وضعیت مشابه دهه 1930 است، زمانی که یک قدرت دیگر آسیایی، یعنی ژاپن، یک نیروی دریایی بزرگ را برای ایجاد و حفظ یک امپراتوری شکل داد. سپس، تنها قدرت بزرگی که می توانست آن جاه طلبی ها را متوقف کند، آمریکا بود. ممکن است تاریخ در حال تکرار خود باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: داستان تکامل ناو هواپیمابر؛ از کرجی های بالن قرن نوزدهم تا بزرگترین در جهان! (+عکس)

دیگر خبرها

  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس)
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟
  • قاتل فراری در شوش دستگیر شد
  • دستگیری قاتل فراری در شوش
  • جزئیات جدید از احداث هتل در بوستان‌های جنگی تهران
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • بازسازی بیش ۸۰ درصد واحد‌های مسکونی در مناطق زلزله زده خوی