Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده کویت در سازمان ملل بر مخالفت کشورش با تقسیم کار نظارت بر مسجد الاقصی و تحمیل سلطه اشغالگران صهیونیستی بر آنجا تاکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کویت در جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل بر مخالفت خود با تقسیم کار نظارت بر مسجد الاقصی و تحمیل سلطه اشغالگران و تقسیم نخستین قبله مسلمانان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه کویتی الوسط، «جمال الغنیم» نماینده دائم کویت در سازمان ملل و نهاد‌های بین المللی در ژنو در جلسه بررسی گزارش گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین گفت: «تقسیم کار نظارت بر مسجد الاقصی آتش تنش‌های دینی را شعله ور می‌کند، به خصوص در شرایطی که اقدامات تحریک‌آمیز عمدی و بی‌سابقه اسرائیل ادامه دارد و اخیرا اجازه حمله به صحن مسجد الاقصی را داده است.»

او گفت: «کویت از سکوت بین‌المللی در قبال سیاست‌های اسرائیل متعحب است، چرا که اسرائیل به مردم خود مشوق‌های سیاسی و اقتصادی برای اسکان غیرقانونی در سرزمین‌های اشغالی را می‌دهد تا با تقویت اشغالگری وضعیت جغرافیایی و جمعیت شناختی فلسطین را تغییر دهد.»

سفیر کویت تاکید کرد: «تداوم اقدام اسرائیل در یهودی‌سازی شهر قدس و تغییر جلوه‌های دینی و تاریخی آن و ادامه حفاری‌ها در زیر مسجد الاقصی نقض آشکار کنوانسیون چهارم ژنو است و تلاش‌های بین المللی برای پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور مستقل فلسطین را نابود می‌کند.»

الغنیم در ادامه تجاوزگری ارتش اسرائیل علیه ملت فلسطین و نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین المللی بخصوص کشتار فلسطینیان و مصادر زمین‌ها، تخریب خانه‌های و دیگر تخلفات این رژیم را محکوم کرد.

وی همچنین بر اهتمام کشورش برای اعطای حقوق مشروع به شهروندان فلسطینی و در راس آن حق اساسی حیات و تعیین سرنوشت و پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شرقی بر مبنای قطعنامه‌های سازمان ملل تاکید کرد.

کویت موارد نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین را جرایم جنگی و غیرانسانی خواند که باید عوامل آن مجازات شوند. نماینده این کشور افزود: «بررسی نکردن وخامت وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در چارچوب بند هفت از شورای حقوق بشر سازمان ملل تل آویو را بر ادامه نقض قوانین بین المللی جسورتر کرده است.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسجد الاقصی فلسطین رژیم صهیونیستی نابودی اسراییل شورای حقوق بشر سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۰۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه

به گزارش قدس آنلاین، دفتر رسانه‌ای دولتی فلسطین در غزه اعلام کرد که در طول ۲۰۰ روز از نسل‌کشی مردم غزه،۳۰ کودک فلسطینی به دلیل گرسنگی در این منطقه به شهادت رسیدند.

وزارت بهداشت فلسطین ساعاتی پیش اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی در ۳ مورد جنایت جدید، ۳۲ شهروند فلسطینی را در نوار غزه شهید و ۵۹ نفر دیگر را زخمی کرد.

براساس این بیانیه، از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۳۴ هزار و ۱۸۳ فلسطینی در غزه شهید و ۷۷ هزار و ۱۴۳ نفر دیگر مجروح شده اند.

گفتنی است؛ گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیستِ در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با همین جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایران به اتهامات سایبری از طرف آمریکا پاسخ داد
  • آمریکا به کمک‌های نظامی و مالی از «رژیم آپارتاید» پایان دهد
  • آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • القسام: پاسخ ایران، قواعد جدیدی در درگیری با اسرائیل ایجاد کرد | ما از حقوق اصلی ملت خود عقب‌نشینی نخواهیم کرد
  • روز۲۰۰ طوفان‌الاقصی|آتش‌سوزی در شهرک صهیونیست به دنبال حمله موشکی/ هتک حرمت مسجد الاقصی از سوی صهیونیست‌ها
  • شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه
  • فیلم| ممانعت پلیس رژیم اسرائیل از ورود فلسطینی‌ها به مسجد الاقصی
  • چالش‌های «شانگهای» برای برقراری صلح در غزه