Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-23@17:59:31 GMT

بهبود شرایط کسب و کار چاپ با مدیریت بحران

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۲۳۰۸

کسب و کار چاپ متاسفانه چندی است دچار بحران های کوچک و بزرگ شده و متاسفانه این روند باعث خروج تعدادی از واحدهای چاپ از گردونه فعالیت شده است.به گزارش بلاغ،اگرچه مدیریت بحران یک واکنش فوری است، اما گاهی روند یک کسب و کار ناخودآگاه بسمتی حرکت می کند که مدیر کمتر متوجه ورود به شرایط بحرانی می شودو در یک غفلت و یک فرصت کوتاه عمق بحران بیشتر و مدیریت آن دشوار تر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اصل مدیریت بحران پروسه برنامه‏ریزی و عملکرد است که با دیدن به صورت سیستمی بحران‏ها و تجزیه و تحلیل در جستجوی پیدا کردن ابزاری است که از این بحران جلوگیری کرده و یا عواقب آن را تاحد ممکن کاهش دهد.

برای بهبود شرایط کسب و کار در بحران ابتدا باید یک مدیر برخود مسلط باشد و استرس و اضطراب را تا حد ممکن از خود و محیز کسب وکار دور نماید تا دچار تصمیمات اشتباه بعدی نگردد؛ امسال (1397) قراردادهای سالیانه بسته شده برای ارایه خدمات چاپ با رشد قیمت ملزومات و مواد اولیه بحران بزرگی برا یبرخی از چاپخانه داران ایجاد نمود. برخی مدیران چاپخانه بلافاصله با صاحب سفارش و سازمان مربوطه مذاکره کردند و متاسفانه برخی یا یک تصمیم اشتباه اقدام به ادامه تولید گرفتند که اکنون با مشکلات عدیده و بزرگتری مواجه شده اند.

در این شرایط باید اولویت کسب وکار را به بقا داد تا سود؛ زنده ماندن کسب و کار الویت اصلی است تا یک سود مقطعی و گذرا، اقتصاد دانان معتبر جهان معتقدند پس از هر سختی و رکود اقتصادی یک فضای باز و رونق خواهد بود. 

مدیریت هزینه از دیگر نکات کاربردی در شرایط بحران است، کاهش دقیق و حساب شده هزینه ها در یک چاپخانه می تواند از حذف اضافه کار تا تعدیل نیرو باشد، اما نکته قبل توجه  در این فرایند تصمیم گیری دقیق  و کارشناسی شده است. مدیر چاپخانه باید با شناخت و بینش اقتصادی حاصل از تجربه نیروهای کارآمد را حفظ نموده و تعدیل را بر اساس شرایط بازار ایجاد نماید. برای اینکار باید برنامه ریزی داشت و تلاش نمود ناامیدی دربین کارکنان رخنه‌ نکند.

حفظ و نگهداری نقدیگی یکی دیگر از نکات مهم شرایط بحران برای کسب و کارها است ، چاپخانه دار در این شرایط باید به نقد فروشی با حاشیه سود کم اولویت دهد؛ هرچند اینکار‌ در صنعت چاپ دشوار و اندکی پیچیده  است، اما درصورت ایجاد تیمهایی مشتکل از‌چند چاپخانه و اطلاع رسانی به همکاران برای یک وفاق صنفی می توان به نتیجه مطلوب رسید.
 

یک مدیر چاپخانه در شرایط بحران باید ارتباطات درون سازمانی را گسترش دهد و شرایط حاکم برای نیروها شرح داده شود؛ این کار کمک شایانی به فضای حاکم بر کسب و کار یک چاپخانه و روند تولید خواهد داشت. همچنین مدیر چاپخانه باید به صورت روزانه آمار و اطلاعاتکسب کار و بازرا خود را دنبال کند، روندی که کمک شایانی به پیش بینی بازار هدف خواهد کرد.
 

برخی از مدیران (غالبا جوان ترها) در هر شرایط به دنبال توسعه چاپخانه و کسب و کار خود هستند، اما در شرایط بحران باید طرحهای توسعه ای را متوقف کرد ودر مقابل مطالعه، آموزش و مشاوره تخصصی را بسیار جدی گرفت. 

بازنگری سبد محصولات و تولیدات  کمک شایانی در شرایط بحرانی است و در این شرایط هیچگاه نباید فروش رامتوقف کرد، اما بدون شک بحران و رکود فرصت هایی نیز بهمراه دارد؛ مدیر باید در این شرایط هوشمند و فرصت یاب باشد و با تلاش کنترل امور را به بهترین شکل در دست گیرد.

نکته مهم و کارآمد دیگر بهره مندی از خلاقیت و قوه ابتکار کل کارکنان مجموعه است، مدیرچاپخانه می تواند با ایجاد فضای مناسب از خلاقیت کارکنان برای بهبود شرایط کسب و کار خود بهره جوید.

تغییر روش فروش و بازاریابی از دیگر ابزارهای کاربردی عبور از شرایط بحران است، امروز با رشد اینترنت و متدهای جدید مانند دیجیتال مارکتینگ می توان به بازارهای بالقوه ای در بستر وب دست یافت.

و در پایان شایان ذکر است دوری از بدبینی و ایجاد تفکر مثبت کمک شایانی به تسریع موارد فوق الذکرخواهد نمود.  بدبینی، ناامیدی و اضطراب و نگرانی بیهوده و افراطی، مانند سنگی است که در دریاچه‌ای بیفتد.این سقوط طول موج‌هایی را به شکل حلقوی در اطرافش پدید می‌آورد که در ابتدا کوچکند و به تدریج بزرگ و بزرگ‌تر می‌شوند و برای دقایقی آب را از حالت سکون خارج می‌کنند. در شرایط بحران امواج منفی بیشتر از همیشه اینگونه اند و می‌توانند اوضاع یک کسب و کار را آشفته کنند و حتی آن را کاملا از بین ببرند.

اما با یک مدیریت صحیح و آگاهانه  امواج مثبت همفکری و همکاری و خلاقیت گروه مصمم و با اراده کارمندان و صاحب یک کسب و کار هم به این رویه وارد عمل می‌شوند. حلقه‌ها و ارتعاشات به وجود آمده از عقاید و دیدگاه‌های مثبت، در اوضاع نابسامان یک مجموعه کاری تغییراتی ایجاد کرده و در نهایت آن را به ثبات و رشد و توسعه خواهند رساند، حال انتخاب باشماست ...

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب، زلزله و سازه‌های ناایمن بحران‌های اصلی کشور

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست مشترک یا معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: کمبود آب و مدیریت غلط در این حوزه، زلزله، ساخت‌وساز ناایمن و توسعه حاشیه‌نشینی را از جمله بحران‌های پیش روی کشور است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک سازمان ومدیریت بحران کشور و معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه، امروز دوشنبه 3 اردیبهشت برگزار شد. محمدحسن نامی،‌ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در این نشست کمبود آب و مدیریت غلط در این حوزه، زلزله، ساخت‌وساز ناایمن و توسعه حاشیه‌نشینی را از جمله بحران‌های پیش روی کشور بیان کرد.

نامی با بیان سخنانی در این نشست با بیان اینکه موضوع بحران در بیش از 190 کشور اولین و مهم‌ترین موضوع است، گفت: با بیابان‌زایی، تغییر اقلیم، تغییر وضعیت آب و هوایی، کم شدن آب و کمبود آب شیرین مواجه هستیم که بخشی از بحران‌هایی است که جهان را تهدید می‌کند که باید از قبل از ایجاد بحران پیشگیری کرد.

وی افزود: در قانون مدیریت بحران که ابلاغیه مقام معظم رهبری در آغاز آن قید شده، مربوط می.شود به پیشگیری که باید به آن دقت کرد.

هشدار مدیریت بحران ‌فارس به شهروندان

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: امروزه مهم‌ترین مخاطره کشور ما سیلاب است و آن راهی ندارد جز اینکه آبخیزداری و آب‌خوان‌داری را تا انتها انجام دهیم. آبخیزداری در بالادست هم آب را نگه می‌دارد و از حرکت سنگ و فرسایش زمین جلوگیری می‌کند. آبخوان‌داری هم مربوط به حفط آب و هدایت آن به زیرزمین است. الان در دنیا سدهای زیرزمینی احداث می‌شود که از رانش زمین و فرونشست جلوگیری می کند. می‌دانیم که فرونشست در کشور وجود آورد زیرا از سطح استاندارد برداشت از آب‌های زیر زمینی رد شده‌ایم و باید جبران شود.

وی افزود: سد زیرزمینی ار تبخیر آب هم جلوگیری می‌کند. از 15 خرداد تا 15 مهر که فصل گرم است، حدود یک سوم آب‌های سطحی تبخیر می‌شود و اگر مانند پارسال خیلی گرم شود از یک سوم هم عبور می‌کند.

نامی ادامه داد: قوه‌ قضاییه می‌تواند با پیشگیری در این مباحث تا میلیاردها دلار به کشور کمک کند از جمله در جلوگیری در ناپایداری ساخت و سازها که در زلزله آسیب زیادی به همراه دارد. 63 درصد از جغرافیای کشور یا روی ‌گسل یا در حریم گسل هستند. با این میزان گسل در کشور آیا امکان هست که پیشگیری کنیم؟ پاسخ مثبت است.

وی افزود: در تهران سه گسل خطرناک داریم که گسل شهر ری خطرناک‌ترین آن‌هاست. بایستی مقاومت مصالح ساختمانی را به 8 ریشتر و اماکن حساس و حیاتی را به بالای 10‌ ریشتر برسانیم. سازه‌ها باید مقابل 8 ریشتر مقام باشند و اگر کیفیت مصالح و کیفیت سازه سبب در سطح قابل قبولی نباشد، سازه در زلزله بالای 6 ریشتر فرو می‌ریزد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه اظهار کرد: در 220 سال گذشته 12 زلزله بالای 7 ریشتر در کشور ما رخ داده است. البته از سال 1330 به این طرف تعداد زلزله ها کم شده است. بزرگی آخرین زلزله بزرگ 7/7 بوده و مسیری را نشان می‌دهد که اگر بخواهیم به خاطر زلزله برای سکونت در ایران آرامش نسبی داشته باشیم بایستی 8 ریشتر را برای مقاومت سازه‌هو در نظر بگیریم.

نامی در بخش دیگری از سخنانش با گفتن اینکه از طرفی با ساخت و سازهای غیرمجاز مواجهیم، افزود: سال گذشته در اطراف خوی سه بار زلزله آمد. تمام ساختمان‌هایی که فروریخت ظرف چند روز با مجوز شهردار وقت با آگاهی مدیران بالادست خود در ازای پرداخت وجه ساخته شده بود. از دستگاه قضایی خواهش کردیم آن‌ها را محاکمه کند تا درس عبرتی برای دیگران باشد.

وی افزود: در محله گلابدره تهران دارند به سرعت ساختنان‌هایی را می‌سازند. در زمین 70 متری 14 طبقه ساخته شده که طبقات آخر با نبشی است و استحکام ندارد و می‌ریزد. با شهرداری که مطرح می‌کنیم می‌گویند پلیس باید ورود کند و پلیس به ما می‌گوید نمی‌توانیم با آن مقابله کنیم. همچنین وقتی به آن محله می‌روید، می‌بینید که مظاهر فساد از فروش مواد و مشروب و ... مشهود است.

وی افزود: در فرحزاد اوضاع بدتر است و قومیت‌های مختلف به اقوام خود خبر می‌دهند و 100 متر زمین می‌گیرند و خانه می‌سازند و نیم متر هم پی نمی‌کنند. یا جمعیت روستای مرتضی‌گرد در سال 95 بیش از 5 هزار نفر بود و الان بیش از 67 هزار نفر است. شهرستان بهارستان بیش از 770 هزار جمعیت دارد که به تنهایی از جمعیت 9 استان کشور بیشتر است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در پایان با اشاره به عدم مدیریت مناسب در اتخاذ تصمیمات درست که مانع از بروز مشکلات بعدی شود، ادامه داد: درخواست داریم تا کارگروه مشترکی بین سازمان مدیریت بحران کشور و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تشکیل شود تا ترک فعل یا فعل مدیرانی که عملکرد آنها منجر به خسارت‌های مالی و معنوی می‌شود یه دستگاه قضایی انعکاس داده شود تا مورد رسیدگی قرار بگیرد.

در حال تکمیل ...

دیگر خبرها

  • سیلاب بهاری در جاده سه چاهون بافق+فیلم
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • بارش‌های رگباری و آب‌گرفتگی در شمال و شرق استان اصفهان + عکس
  • ترک فعل احتمالی در مدیریت بحران پیگیری می‌شود
  • ببینید | هشدار جدی مدیریت بحران به مردم تهران!
  • بارش های شدید در راه تهران؛ هشدار مدیریت بحران
  • هوش مصنوعی چه نقشی در مدیریت شهر دارد؟
  • آماده‌باش مدیریت بحران استان
  • آب، زلزله و سازه‌های ناایمن بحران‌های اصلی کشور
  • اولویت‌دهی به بهبود معیشت محیط بانان و نیرو‌های یگان حفاظت