Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@00:53:04 GMT

۵۰ درصد پیش بینی ها در بافت فرسوده تحقق نیافته است

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۲۶۹۹

۵۰ درصد پیش بینی ها در بافت فرسوده تحقق نیافته است

علوی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد پیش بینی ها در بافت فرسوده تحقق نیافته است، گفت: طبق چشم انداز، دولت در بازآفرینی بافت فرسوده موفق عمل نکرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «سیداحسن علوی» مهمان برنامه دیشب (دوشنبه 27 اسفند ماه) شبکه خبر سیما بود و در این برنامه درباره اقدامات دولت در حوزه بازآفرینی بافت فرسوده به ارائه توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه 50 درصد پیش بینی ها در بافت فرسوده تحقق نیافته است، گفت: «طبق چشم انداز، دولت در بازآفرینی بافت فرسوده موفق عمل نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه همراهی نکردن بانک های عامل، ناتوانی مالی مالکان از جمله عواملی است که باعث شد برنامه بافت فرسوده طبق برنامه جلو نرود، گفت: «با رکود مسکن صنایع وابسته آسیب دیدند. اگر بافت فرسوده طبق برنامه پیش می رفت 25 درصد صنایع وابسته رونق می گرفتند. اگر انبوه سازان هم پای کار باشند خود مالکان به دلایلی کوتاهی می کنند.»

 

علوی تاکید کرد: «دولت باید زمینه و فرصت مناسب برای سرمایه گذاران خرد و کلان قرار دهد تا مشکلات این بخش مرتفع شود.»

 

در ادامه این برنامه «مصطفی قلی خسروی»، رئیس اتحادیه مشاوران املاک به عنوان دیگر مهمان این برنامه خبری با بیان اینکه دولت نمی تواند در بافت فرسوده خوب عمل کند، گفت: «زمانی دولت عملکرد موفقی در این زمینه خواهد داشت که خود مردم و مالکان پای کار باشند. مشارکت و همکاری مردم در این زمینه الزامی است.»

 

وی با اشاره به اینکه اگر همکاری مالکان نباشد دولت از اجرای برنامه بافت فرسوده ناتوان است، افزود: «دولت حتی اگر کلی بودجه هم در راستای بازسازی بافت های فرسوده هزینه کند، باز هم اگر همکاری مالکان نباشد، موفق نیست.»

 

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره بر لزوم ایجاد انگیزه سوددهی به انبوه سازان گفت: «ما با برخی اقدامات انگیزه را از انبوه سازان می گیریم. ساخت مسکن به طور سنتی دیگر جوابگو نیست و در ساخت مسکن باید به سمت صنعتی سازی حرکت کنیم.»

 

خسروی با اشاره به اینکه بافت فرسوده ظرفیت این را دارد که تهران را به شهر مدرن تبدیل کند، گفت: «برنامه بافت فرسوده اگر انجام می شد؛ خیلی از مشکلات از جمله پرت آب و ترافیک حل می شد.»

 

در ادامه این برنامه خبری «کاوه حاج علی اکبری»، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ارتباط تلفنی هدف از نوسازی بافت‌های فرسوده را بهبود وضعیت زندگی و مقاوم سازی شهری عنوان کرد و گفت: «هدف از تسهیلات ساخت و ساز محله های قدیمی و فرسوده، تشویق بخش خصوصی و مردمی برای مقاوم سازی شهری است که از 10 سال پیش آغاز شده است.»

 

وی از دولت به عنوان بزرگترین حلقه کارساز اصلاح بافت های فرسوده یاد کرد و کاهش سود تسهیلات بانکی از 8 درصد به 6 درصد، پروانه ساخت رایگان، تراکم بیشتر، کاهش هزینه های شعب آب، برق و گاز، بیمه کارگران ساختمانی را از جمله حمایتهای دولت برای بهبود ساخت و ساز در محله های فرسوده شهری برشمرد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان شبستان خبرگزاری دیدار با مراجع ایام نوروز شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل مراجع بیانیه گام دوم انقلاب چهارشنبه سوری احیای بافت فرسوده بافت فرسوده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد

تین نیوز

تاکنون در ۹۶ شهر، ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان در قالب های بافت فرسوده، تاریخی، سکونتگاه و هم پوشانی ها شناسایی شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، وحید داعی مدیر کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون برای اولین بار در کشور در مجموع از ۹۶ شهر دارای محلات هدف، طرح بسته های تشویقی بومی علاوه بر بسته تشویقی ۱۹ بندی وزارت راه و شهرسازی برای ۹۲ شهر بصورت خاص با محوریت اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل، شهرداری های سطح استان و معاونت شهرسازی و معماری اداره کل با راهبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، در کمیسیون ماده ۵ استان به تصویب رسید و اعمال تخفیفات و تسهیلات این بخش به متقاضیان در حال اجراست.

داعی اظهار کرد: انتظار می رود نرخ نوسازی در بافت های فرسوده و ناکارآمد این شهرها به دلیل وجود مشوق های کالبدی به همراه سایر مشوق های مالی و اداری، افزایش یابد.

وی تدقیق محدوده های هدف بازآفرینی را از دیگر اقدام های این اداره کل در سال جاری برشمرد و گفت: محدوده و محلات هدف بازآفرینی شهر در سه گونه بافت تاریخی، بافت ناکارآمد میانی و سکونتگاه غیررسمی بر اساس مصوبات اخیر کمیسیون ماده ۵ استان، بررسی و در سامانه سینام بارگذاری شد.

انتشار اینفوگرافی بسته های تشویقی بومی هر شهر از هفته آینده

رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی با بیان این که شرکت بازآفرینی شهری ایران به دلیل داشتن رویکرد مردمی سازی تجربه مشارکت مردمی را دارد و در این مسیر نوپا نیست و می توانیم به عنوان پیشرو در این مسیر ثابت قدم باشیم.

سمانه نصرالهی اعلام کرد مردمی سازی سه عنصر اصلی دارد، وی در این باره توضیح داد: ساکنان و مالکان واحدهای فرسوده، سازنده ها و حلقه های میانی سه رکن اصلی مردمی سازی هستند و این نکته را باید مد نظر داشت که در این رویکرد کار باید توسط خود مردم و برای مردم انجام شود.

نصرالهی با اشاره به این که در حال حاضر در ۹۶ شهر استان و بینالود محدوده های هدف بافت های فرسوده شناسایی و بر روی سامانه ستاد ملی بارگذاری شده است امکان ساخت و ساز و استفاده از تسهیلات بازآفرینی شهری برای کلیه ساکنین و مالکین بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری مهیا می باشد.

وی عنوان کرد:  بسترسازی، تسهیل گری (تکمیل و تدوین بسته های تشویقی) رفع موانع و بهبود دهنده بودن چهار نقش مهم شرکت در راستای نوسازی مسکن در بافت های فرسوده محسوب می شود.

نصرالهی در پایان با تاکید بر اهمیت و تاثیر اطلاع رسانی مردمی، از کلیه فعالان محلات خواست تا هم راستا با ادارات و سازمان ها با اطلاع رسانی میدانی، تخفیفات و تسهیلات مصوب شده را به آگاهی ساکنان محلات هدف برسانند.

وی اعلام کرد: با توجه به تهیه اینفوگرافی تسهیلات مصوب ویژه هر شهر از انتشار داده ها در فضای مجازی از هفته آینده خبر داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده در شهرها
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تحقق ۱۳۱ درصدی سهم اشتغالزایی در آذربایجان شرقی
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی مسکن در ۶ شهرستان سیستان و بلوچستان
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد