Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-25@07:47:39 GMT

۴۳۶ معدن جدید فعال شدند

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۳۴۲۴

۴۳۶ معدن جدید فعال شدند

بررسی آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در دوره ۹ ماهه امسال نشان می دهد که تعداد ۴۳۶ معدن جدید با میزان استخراج اسمی ۱۲ میلیون و ۸۳۶ هزار و ۶۰۰ تن فعال شده که این معادن اشتغال سه هزار و ۵۶۱ نفر را فراهم کرده است.

 

جدول های آماری وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می دهد که در ۹ ماه امسال، تعداد معادن جدید ۲۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ درصد، استخراج اسمی ۶۲.۷ درصد و اشتغال این بخش ۱۹.۴ درصد در مقایسه با عملکرد دوره مشابه پارسال کاهش داشته است.

آمار های وزارت صنعت گویای آن است که شمار معادن فعال بیش از چهار هزار معدن و متوسط استخراج سالیانه حدود ۴۰۰ میلیون تن است و در افق ۱۴۰۴ انتظار می رود به استخراج سالیانه ۵۷۰ میلیون تن دست یابیم.

آمار های ۹ ماهه امسال نشان داد که استانهای ایلام و چهارمحال و بختیاری به شکل مشترک رشد ۴۰۰ درصدی از نظر تعداد معادن جدید را داشتند و جنوب استان کرمان هم افزایش ۸۷.۵ درصدی را در مقایسه با دوره مشابه سال ۹۶ ثبت کرد.

گزارش های پیشین گویای آن است که بیش از ۱۰ هزار معدن در سطح کشور دایر است که از این تعداد، فعالیت حدود چهار هزار معدن بدلیل اتمام ذخیره یا غیر اقتصادی بودن و نیز فرسودگی متوقف شده است.

همچنین از نظر میزان استخراج اسمی در دوره ۹ ماهه ۹۷ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، استانهای چهارمحال و بختیاری با رشد ۳۶۵.۶ درصدی، بوشهر با ۲۴۳.۸ درصد و سیستان وبلوچستان با ۱۹۴.۱ درصد به ترتیب رتبه های اول تا سوم را در این زمینه از آن خود ساخته اند.

ایران با کشف ۶۸ نوع ماده معدنی در بین ۱۰ کشور شاخص معدنی از لحاظ تنوع مواد معدنی جای گرفته است.

پیش از این میزان ذخایر شناسایی شده کشور بیش از ۶۰ میلیارد تن اعلام شده بود که از این رقم حدود ۴۰ میلیارد تن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است.

علاوه براین، در دوره سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ با فعالیت مشترک سازمانهای توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به میزان ۱.۵ میلیارد تن ذخیره جدید معدنی کشف شد.

جدول های آماری وزارت صنعت در ارتباط با میزان اشتغال پروانه های بهره برداری معدن حاکی از آن است که در دوره ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته استانهای چهارمحال و بختیاری، جنوب استان کرمان و ایلام به ترتیب با ۴۴۱.۷، ۲۹۲ و ۲۲۷.۳ درصد رشد را ثبت کردند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۳۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشستی در زمینه ساخت فضای آموزشی، تأمین تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و کمک آموزشی و مامور نمودن دبیر و آموزگار مرد تصمیم گیری شد.

دهقان فرماندار بافق در این نشست گفت: صنایع و معادن در اجرای مسؤولیت‌های اجتماعی خود به ویژه در حوزه بیمارستان و آموزش و پرورش کوتاهی می‌کنند.

او افزود: سیاست‌های سرمایه گذاری صاحبان سرمایه و معادن مثل فسفات آسفوردی باید در شهرستان باشد.

دهقان بیان کرد: مقرر شد توسط شرکت‌های معدنی و صنعتی فعال شهرستان از جمله مجتمع معدنی فسفات آسفوردی از قرارگاه خاتم الانبیا، یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه در مظفریه بافق ساخته و یک میلیارد تجهیزات آموزشی تا پایان اردیبهشت ماه تأمین شود. 

او ادامه داد: شرکت یزد یوتاب تا سال تحصیلی ۱۴۰۴ ساخت یک باب آموزشگاه ۱۲ کلاسه در روستای مبارکه جنب آموزشگاه شهید صدوقی و اجرای طرح درآمدزایی پایدار به مدت یک ماه را متعهد شد که در صورت اقتصادی نبودن این طرح، باید یک باب آموزشگاه شش کلاسه احداث کند. 

فرماندار بافق تصریح کرد: مجتمع معدنی کوشک تا سال تحصیلی ۱۴۰۴، موظف است ۲ باب آموزشگاه آیت‌الله طالقانی و رضاییان را که ۳۵ درصد آن انجام شده است، به پایان برساند. 

او گفت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق هم مقرر شد طبق مصوبات تعیین شده در تیرماه ۱۴۰۲، ساخت یک باب آموزشگاه ۱۲ کلاسه و استخر شنا در محله مناجات را تا سال تحصیلی ۱۴۰۴ تکمیل کند و تحویل آموزش و پرورش دهد.

دیگر خبرها

  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد