Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان هرمزگان با اشاره به رشد ۲۳۰ درصدی بارندگی ها در سال جاری از شناسایی ۳۶نقطه برای احداث سدهای کوچک با ظرفیت شش میلیون مترمکعبی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛هوشنگ ملایی، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان هرمزگان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به بارندگی های اخیر در استان و حجم آبگیری اظهار کرد: متوسط بارندگی از ابتدای سال تا کنون  ۱۵۵ میلی متر بوده که نسبت به دوره دراز مدت ۹ درصد رشد داشته و در مقایسه با سال گذشته رشد ۲۳۰ درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در بارندگی های اخیر در شهرستان بستک با میزان بارش ۷۱ میلی متر بیشترین و شهرستان جاسک با متوسط بارش ۷٫۶ کمترین میزان بارندگی را به خود اختصاص داده است.

ملایی با اشاره به میزان حجم ذخیره سدها طی بارندگی سال جاری افزود: میزان آب‌گیری سد استقلال ۹۵ میلیون مترمکعب و سدشمیل و نیان ۴۷ میلیون مترمکعب است که سد میناب ۲۵۰ میلیون مترمکعب و شمیل و نیان ۱۰۰ میلیون مترمکعب ظرفیت دارند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان با بیان اینکه نیاز آبی استان هرمزگان در بخش کشاورزی یک ونیم میلیارد مترمکعب و در بخش آب شرب ۱۷۰ میلیون مترمکعب است، اظهار کرد: میزان بیلان منفی آب زیرزمینی در استان سه میلیارد مترمکعب است که ۳۶نقطه برای احداث سدهای کوچک با هدف تقویت آبخوان به ظرفیت ۵۰۰ هزار تا شش میلیون مترمکعب در بالا دست دشت های با بیلان منفی شناسایی شده‌ است.

وی یادآور شد: فاز نخست طرح نوسازی خط انتقال آب میناب بندرعباس به طول ۱۷ کیلومتر،تامین آب شرب بندرعباس از سدهای شمیل و نیان با توجه به کمبود موجود، بهره برداری از سه هزار هکتارشبکه شمالی دشت میناب و طرح سد تغذیه مصنوعی شمیل و آشکارا سد تغذیه بنو در پارسیان که کمک به بهبود آبخوان ها اهم برنامه های انجام شده در سال گذشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان ادامه داد:بهره برداری از آبشیری کن بندرعباس نقطه عطفی در تامین آب استان هرمزگان و شهر بندرعباس است.

وی گفت:آبگیری از سد سرنی با ظرفیت ۶۰ میلیون مترمکعب، طرح ساماندهی رودخانه رویدر، انتقال آب از چشمه سبزپوشان حاجی‌آباد با پیشرفت ۷۵ درصد فعلی و سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیارد تومانی و بهره‌مندی ۷۰۰ هکتار از اراضی پایین دست و جلوگیری از هدررفت ۳۰ درصدی آب از مهم ترین برنامه های پیش بیینی شده سال آینده می باشد.

ملایی با بیان اینکه ۳۶ نقطه برای احداث سدهای کوچک با ظرفیت ۵۰۰ هزار مترمکعب تا شش میلیون مترمکعب شناسایی شده‌است،گفت: فاز دوم شبکه مرکزی میناب به مساحت هشت هزار هکتار ، طرح انتقال آب به بخش یکدار جاسک برای تحت پوشش قرار گرفتن ۱۵۰۰ هکتار اراضی و سد تغذیه دشت لاور میستان با ۹ میلیارد تومان در سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام/

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۳۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه

علی مرادی معاون حفاظت بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه گفت : میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه پس از بارش‌های اخیر ۶۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در حال افزایش است و ۳۳.۴۴ درصد ظرفیت سد‌های استان خالی است، که میزان ذخیره‌سازی معمولی سد‌ها یک میلیارد و ۳۴۶ میلیون مترمکعب است، اما در حال حاضر به ۴۵۰ میلیون مترمکعب آب نیاز داریم که سد‌های استان کاملاً پر شوند.

معاون حفاظت بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه عنوان کرد: ورودی رودخانه‌ها به سد‌های استان یک میلیارد و ۴۳۳ میلیون مترمکعب است؛ که بیشترین آمار ورودی مربوط به سد داریان بوده و سد داریان به دلیل وجود نیروگاه، آب را تخلیه می‌کند، اما در حال حاضر میزان پرشدگی سد داریان ۹۰.۵۸ درصد است که این نشان از حجم تکمیل سد داریان به میزان ۳۳۸ میلیون مترمکعب است که مابقی آن از اول مهرماه سال گذشته به دلیل کار نیروگاه از سد خارج شده است.

مرادی با اشاره به میزان ورودی آب سد‌ها اذعان کرد: در این سال آبی کم‌ترین ورودی آب مربوط به سد گیلانغرب با حدود ۱ میلیون مترمکعب بوده و بیشترین ورودی مربوط به دو سد شرف‌شاه با ۶۱.۳۶ میلیون مترمکعب و سد گاوشان با ۶۰.۴۳ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه در رابطه با میزان تغییر آمار نسبت به سال گذشته بیان کرد: در حال حاضر آمار قیاس دقیق نداریم، اما وضعیتی که شاهد هستیم نسبت به سال گذشته یقیناً با توجه به رواناب‌ها تغییرات کاملاً محسوس است؛ در سال گذشته به دلیل اینکه از پشت سد‌ها برداشت داشتیم این میزان حجم خالی‌شده فعلی مربوط به سال گذشته بوده، چرا که فصل کشاورزی ورود آب کم و خروج آن زیاده بوده است.

مرادی با اشاره به مؤثر بودن بارش‌های اخیر در افزایش ذخیره سد‌ها تصریح کرد: با بارش‌های مقطعی که در چند وقت اخیر شاهد بودیم و با توجه به روند افزایشی که نسبت به درازمدت داشتیم، یک مقداری از کسری مخازن سد‌های استان را جبران کرده که ان‌شاءالله در سال جاری شاهد کمبود آب و ایجاد تنش در این حوزه نباشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌ها در استان یزد
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه
  • حال خوب سد شیرین‌دره بعد از بارندگی‌های بهاری + تصویر
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • افزایش ۱۰ درصدی بارندگی در استان همدان
  • افزایش ۱۰ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
  • افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان