Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@00:23:20 GMT

تولید سالانه 4000 تن قارچ خوراکی در استان کردستان

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۳۹۸۸

تولید سالانه 4000 تن قارچ خوراکی در استان کردستان

‌معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، گفت: در 11 واحد رسمی و 28 واحد فرعی، سالانه 4 هزار تن قارچ خوراکی در استان کردستان تولید، که از این تعداد 2 واحد با اخذ گواهی سلامت سالانه بیش از یک هزار و 300 تن قارچ ارگانیک صددرصد سالم تولید می‌شود.

‌به گزارش ایسنا، محمد فرید سپری، در جلسه اطلاع رسانی در راستای جلوگیری از مصرف قارچ سمی که با حضور نماینده ادارات هلال احمر استان، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، برگزار شد، اظهار کرد: میزان بارندگی استان تاکنون 529 میلیمتر بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 327 میلیمتر بود، 60 درصد افزایش و نسبت به بلند مدت 49درصد افزایش بارندگی در استان داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی در زمان بارندگی‌های مناسب رشد می‌کند، افزود: رویش قارچ‌های سمی در مراتع و جنگل ها و فضاهای باز مشکلات متعددی را ایجاد کرده که در این راستا جهت شفاف‌سازی مردم استان مبنی بر عدم مصرف قارچ‌های سمی باید اطلاع رسانی های دقیق و به جا انجام شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، تصریح کرد: در سال گذشته، مصرف قارچ‌های خودرو سمی به ویژه در استان کردستان زمینه مسمومیت و حتی منجر به فوت تعدادی از همشهریان شد که متاسفانه زمینه نگرانی مردم را برای مصرف قارچ فراهم کرد.

سپری تاکید کرد: به دلیل حساسیت و عدم تکرار کابوس مسمومیت‌های ناشی از مصرف قارچ های سمی باید اطلاع رسانی‌های منظم و دقیقی از طریق رسانه ملی در استان (رادیو و تلویزیون) پایگاه های امداد هلال احمر، رسانه‌های مکتوب، فضاهای مجازی، تریبون های ائمه جمعه، صورت گیرد تا مردم استان از مصرف قارچ های سمی خودرویش در مناطق جنگلی و مراتع جلوگیری کنند.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت پایگاه های امداد هلال احمر به عنوان یک ظرفیت مناسب برای اطلاع رسانی، عنوان کرد: باید با ارائه اطلاعات اثرات خطرناک مصرف قارچ های سمی در سلامت انسان از طریق آموزش و پرورش، هلال احمر جامعه هدف را از این خطرات آگاه کرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، ذکر کرد: مصرف قارچ خوراکی در سبد غذایی کشور بسیار مهم و حائز اهمیت است بر این اساس تشویق و ترغیب مردم برای مصرف قارچ های خوراکی تولیدی مراکز رسمی و دارای گواهینامه و برند مشخص اقدامی مهم و ضروری است.

سپری افزود: در حال حاضر واحدهای استاندارد تولید قارچ خوراکی در استان، بهترین گزینه برای مصرف قارچ خوراکی خانواده های کردستانی است.

زاهد حاجی میرزایی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نیز در ادامه عنوان کرد: سال گذشته 17 استان کشور در راستای مصرف قارچ سمی درگیر مسمومیت شدند که منجر به فوت 22 نفر شد.

وی ذکر کرد: در راستای اطلاع رسانی دقیق و به موقع در کمترین زمان دو مرحله کوتاه مدت و بلند مدت مشخص شده که علاوه بر مشارکت استانداری باید در شهرستان ها، کارگروه های اطلاع رسانی با حضور فرمانداران نیز فعال شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، تاکید کرد: رعب وحشت مردم از مصرف قارچ می‌تواند مصرف قارچ خوراکی را کاهش داده و تولید کنندگان قارچ خوراکی را متضرر کند که برای جلوگیری از این مهم رسانه ملی و رسانه های مجازی و مکتوب به طور جدی باید اطلاع رسانی دقیق را به مردم ارائه کند.

وی یادآور شد: مردم باید در راستای مصرف قارچ مورد نیاز از بسته بندی‌هایی که دارای بر چسب استاندارد و تولید داخل استان بوده استفاده کنند.

 به گفته مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، ارسال پیامک به بهره برداران و توزیع بروشور های اطلاع رسانی برای آگاهی سازی مردم در راستای جلوگیری از مصرف قارچ سمی رویشی انجام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قارچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۳۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدزاده در نشست کارگروه جوانی جمعیت بیان کرد: با وجود این‌که پنج بانک استان بوشهر از ۱۰۰ تا ۱۶۸ درصد از سهمیه ابلاغی خود در زمینه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را به متقاضیان پرداخت و بقیه بانک‌ها نیز ۹۰ درصد تعهدات خود را پرداخت کرده‌اند، اما همچنان تعداد پشت نوبتی‌ها برای دریافت این تسهیلات بالا است.

وی افزود: حدود ۹ هزار نفر در استان بوشهر در صف انتظار دریافت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج هستند که نیاز است بانک‌های استان با پیگیری، زمینه جذب مجوز و دریافت تسهیلات برای این تعداد فراهم سازند.

استاندار بوشهر اظهار کرد: دولت سیزدهم در زمینه‌های مختلف امتیاز‌های ویژه‌ای برای فرزندآوری و ازدواج در نظر گرفته شده که به دلیل ضعف در اطلاع رسانی خیلی از مردم چندان اطلاعاتی در این زمینه‌ها ندارند.

وی گفت: نیاز است دستگاه‌های متولی در گفتگو با رسانه‌ها و به‌خصوص در قالب میزگرد‌هایی در صدا و سیما، مردم را نسبت‌به خدمات دولت در این بخش‌ها آگاه کنند.

محمدی‌زاده با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ ازدواج آسان در جامعه، بیان کرد: باید مسائل اساسی که منجر به افزایش یا کاهش فرزندآوری و ازدواج و طلاق در شهرستان‌های مختلف می‌شود را احصا کنیم.

وی اطلاع رسانی خدمات بیمه روستایی و عشایری برای زنان را مهم ارزیابی کرد و گفت: زنان روستایی که از سال ۹۶ به بعد صاحب فرزند شده‌اند از خدمات و مزایای صندوق عشایری و روستایی برخوردار می‌شوند که باید اطلاع رسانی گسترده در این زمینه انجام شود.

استاندار بوشهر افزود: در استان بوشهر هزاران نفر واجد شرایط استفاده از این طرح هستند و باید اطلاع‌رسانی مناسبی انجام شود تا مردم اقدام کنند.

وی تاکید کرد: باید کار فرهنگی در حوزه ازدواج و فرزندآوری در شهرستان‌های استان انجام شود تا شاهد افزایش ازدواج و فرزندآوری و کاهش طلاق در جامعه باشیم.

دیگر خبرها

  • فرماندهی انتظامی کشور: وبگاه خبرگزاری پلیس مرجع رسمی اطلاع‌رسانی فراجا است
  • وبگاه خبرگزاری پلیس مرجع رسمی اطلاع‌رسانی فراجا است
  • مرکز اطلاع‌رسانی فراجا: وبگاه خبرگزاری پلیس مرجع رسمی اطلاع‌رسانی فراجا است/ تولید محتوا با نام پلیس مورد تایید نیست
  • سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود
  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه
  • گیاهی که برای تعدیل قند خون در افراد دیابتی مفید است | فواید بی‌نظیر ریواس : این افراد نباید ریواس مصرف شود
  • پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود