Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@21:41:22 GMT

3 ستاد گردشگری دریایی در سواحل مکران راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۵۲۷۰

3 ستاد گردشگری دریایی در سواحل مکران راه اندازی شد

به گزارش ایرنا، حمید رضا محمد حسینی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این 3 ستاد شامل خور خلاصی در شهرستان جاسک، خور آذینی در سیریک و خور تیاب در میناب شده است.
وی ادامه داد: 140 فروند قایق برای همین منظور ساماندهی شده و آموزش ‌های لازم نیز به صاحبان آنها و جوامع محلی برای استفاده از این ظرفیت‌ ها ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیراداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر و بنادر شرق هرمزگان بیان داشت: هفته گذشته نیز مانور مدیریت بحران در بندر شهید حقانی و آموزشی برای قایقرانان جزیره هرمز، تیاب، سیریک و جاسک برای آمادگی سفر‌های دریایی نوروز 98 اجرا شد.
محمد حسینی در ادامه از بندر شهید باهنر به عنوان مرکز پشتیبان برای تردد به جزیرها طرح نوروزی 98 نام برد و ابراز داشت: شناورهای تندرو مسافری به صورت روزانه و ماهانه برای حفظ سطح ایمنی، مورد بازرسی قرار می‌ گیرند و برای همین منظور بازرس مقیم در بندرها مستقر شده است.
وی تصریح کرد: از نخستین روز اجرای طرح نوروزی(25 اسفند)، 4هزار صندلی در قالب 40 فروند شناور مسافری در بندر شهید حقانی بندرعباس آماده ارائه خدمات ترابری ایمن دریایی به مسافران نوروزی شده است.
مدیراداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر و بنادر شرق هرمزگان گفت: این شناورها از مبدا بندر شهید حقانی بندرعباس به مقصدهای جزیره های سه گانه قشم، هرمز و لارک و مسیرهای بازگشت، خدمات خود را ارائه می ‌کنند.
محمد حسینی اضافه کرد: شماره تلفن 1550 مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان برای پاسخگویی به مسافران دریایی و شماره تلفن 3111 نیز جهت آگاهی بخشی هموطنان از وضعیت تردد در بندرهای مرکز استان هرمزگان راه ‌اندازی شده است.
وی یادآور شد: فراهم بودن شرایط انجام سفرهای ایمن دریایی یکی از مهم ترین اولویت‌ ها در استان هرمزگان است و سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان دستگاه متولی در این بخش با اجرای مانورهای امداد و نجات و برگزاری دوره‌ های آموزشی برای دریانوردان و ساحل نشینان، شرایط و آمادگی لازم را برای انجام سفرهای ایمن دریایی را فراهم می ‌کند.
استان هرمزگان به عنوان پایتخت مسافرت‌ های دریایی ایران با داشتن 14 جزیره، هر ساله پذیرای میلیون‌ ها هموطن از سراسر کشور است.
40 فروند شناور با ظرفیت 4هزار صندلی ترابری مسافران دریایی بین بندرهای شهید حقانی بندرعباس، شهید ذاکری قشم، بندرگاه جزایر هرمز و لارک را بر عهده دارند.
مسوولیت راهبری بنادر مسافری بندرعباس تحت مدیریت اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر است.
9887 /6048
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امداد و نجات سازمان بنادر و دریانوردی قشم گردشگری مسافران نوروزی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد

مدیرکل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: در فروردین امسال ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن تخلیه و بارگیری انواع کالا در بندر امیرآباد به ثبت رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد علی موسی‌پورگرجی با بیان اینکه در فروردین رکورد 485 هزار و 352 تن تخلیه و بارگیری انواع کالا ثبت شد اظهار داشت: میزان 24 هزار و 767 تن رکورد تخلیه و بارگیری روزانه است. شاهد رشد 48 درصدی تبادلات کالایی نسبت به فروردین سال قبل هستیم.

وی با مطلوب خواندن ظرفیت‌های موجود در بندر امیرآباد ابراز امیدواری کرد به ظرفیت اسمی بندر امیرآباد برسیم.

مدیر کل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با اشاره به  ظرفیت‌های بندرامیرآباد در سال گذشته در بخش دریایی و بندری خاطرنشان کرد: فعالیت‌های هر بندر با  تخلیه و بارگیری کالا‌ها و تردد شناور‌ها مشخص می‌شود که بر اساس آمار عملکردی بندر امیرآباد با سهم 57 درصدی کالا از زیر ساخت‌ها و تجهیزات مدرن در تخلیه و بارگیری برخوردار است. با قرارگیری بر مدار توسعه با برنامه ریزی‌ انجام شده امیدواریم شاهد رشد و توسعه بندر امیرآباد باشیم.

وی گفت: با هدف گذاری مناسب در سال 1403 سرمایه گذاری‌ متنوعی در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بنادر و دریانوردی انجام می‌شود که منجر به ایجاد اشتغال، تخلیه و بارگیری کالا در زمینه‌ صادرات و واردات، تردد شناورها و توسعه ترانزیت در این بندر است.

یادآور می‌شود، بندر امیرآباد با  اراضی وسیع 1060 هکتاری اولین بندر نسل سوم کشور بوده و بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر است که  سرمایه‌گذاری‌های در زمینه کاغذ، MDF، فولاد و نگهداری کالا‌های اساسی خصوصا غلات و روغن خوراکی در این بندر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • برگزاری دومین دوره جایزه معماری میرحیدر به میزبانی دانشگاه شهید باهنر
  • لزوم اعلام رسمی تبدیل شدن بندر چند منظوره سیریک به مرز مجاز دریایی
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر
  • مغروقه آبکوهی از سواحل جاسک خارج سازی شد
  • ◄ تبدیل شدن بندر چند منظوره سیریک به مرز مجاز دریایی
  • ◄ مغروقه آبکوهی از سواحل جاسک خارج سازی شد
  • خارج سازی مغرقه باری آبکوهی از سواحل جاسک