Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی اراده قوی و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول و مردم را مهم‌ترین عامل پیشرفت احیای دریاچه ارومیه دانست و گفت: احیای دریاچه نیازمند مشارکت مردم و مسئولان است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای فرهنگی، اجتماعی احیای دریاچه ارومیه، اظهار داشت: برآیندی که از احیای دریاچه ارومیه انجام شده، نشان دهنده بهبود شرایط و قابل قبول بودن اقدامات است و اگر بسترسازی های‌موجود نبود، به یقین امروز افزایش تراز دریاچه را شاهد نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی جنبه فرهنگی و اجتماعی احیای دریاچه ارومیه را بسیار مهم دانست و گفت: در احیای دریاچه هم مسئولان و هم مردم دخیل هستند و باید با هماهنگی و مساعدت یکدیگر این مهم را به سرانجام برسانند.
پورمحمدی راه‌اندازی کمپین‌های مختلف از سوی سازمان‌های مردم‌نهاد در خصوص احیای دریاچه ارومیه را مهم و حرکتی بسیار ارزشمند برشمرد و گفت: در کنار اینها، شایسته است با تولید مستندی در چندین بخش مردم را با اقدامات انجام شده برای احیای دریاچه ارومیه آشنا کرد.
دبیر ستاد استانی احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: در حالی که حجم آب دریاچه ارومیه سال گذشته یک میلیارد و 860میلیون مترمکعب بود، اما با توجه بارندگی های خوب اخیر و ورود بیش از 560 میلیون مترمکعب آب به دریاچه، هم اکنون حجم آن به 2میلیارد و 420میلیون مترمکعب رسیده است.
خلیل ساعی با بیان اینکه تراز دریاچه هم نسبت به پارسال حدود 24 سانتیمتر افزایش یافته است، افزود: همچنین وسعت آن هم از 2هزار و 208 کیلومتر مربع به 2هزار و 482کیلومترمربع رسیده، یعنی 274 کیلومتر مربع به وسعت دریاچه ارومیه افزوده شده است.
وی با اشاره به تخصیص 724میلیارد تومان اعتبار به آذربایجان شرقی برای اجرای طرح های احیای دریاچه ارومیه گفت: این در حالی است که تاکنون فقط 42درصد این اعتبار یعنی 303میلیارد تومان پرداخت شده است.
دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی اظهار داشت: با وجود کمبود نقدینگی، همه دستگاه های مربوط در استان، همچنان به فعالیت خود در این حوزه ادامه داده اند.
به گفته ساعی، امسال از محل اعتبارات احیای دریاچه ارومیه به دستگاهای مرتبط در آذربایجان شرقی در مجموع 138میلیارد تومان پرداخت شده است که یک میلیارد تومان سهم دستگاه های فرهنگی، 23 میلیارد تومان سهم آب منطقه ای، 12میلیارد و 700میلیون تومان سهم جهاد کشاورزی و 101میلیارد تومان هم سهم آب و فاضلاب شهری است.
6132/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ستاد احياي درياچه اروميه استاندار آذربايجان شرقي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی از هوش مصنوعی در جهت احیای تالاب‌ها و دریاچه‌ها

محمدهادی ایمانیه در هفدهمین جلسه ستاد احیا تالاب‌های استان فارس با تاکید بر اینکه کشاورزی و محیط زیست هر دو برای استان از اهمیتی بالایی برخوردار هستند، گفت: بنای افزایش مساحت زمین‌های کشاورزی در فارس را نخواهیم داشت و برنامه‌ها منحصراً بر اساس افزایش بهره‌وری با امکانات موجود است.

او در ادامه گفت: طرح پژوهشی انجام شده توسط اساتید دانشگاه شیراز برای احیای دریاچه‌های بختگان و طشک در معرض دید عموم قرار گیرد تا از نقطه نظرات کارشناسان و صاحب نظران در تکمیل آن نیز استفاده شود و پس از تصویب این سند همه دستگاه‌ها مکلف به تامین اعتبار برای انجام وظایف مرتبط به خود هستند.

استاندار فارس تصریح کرد: متولی حفظ محیط زیست منحصراً این سازمان نیست بلکه همه دستگاه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و حتی مردم در حفاظت از محیط‌زیست نقش اساسی و حیاتی دارند.

او تأکید کرد: خشک شدن دریاچه‌ها و تالاب‌ها اثرات مخرب و جبران‌ناپذیری را در پی دارد پس نباید اجازه داد اوضاع غیرقابل کنترل شود.

ایمانیه بر ضرورت ایجاد سامانه‌ای هوشمند در این زمینه تاکید کرد و افزود: ایجاد سامانه‌ای که وظایف مرتبط با هر دستگاه و میزان تحقق آن را به صورت مداوم و مستمر پیگیری و رصد کند یک اقدام اثرگذار در احیای تالاب‌ها و دریاچه‌هاست؛ در این زمینه از هوش مصنوعی هم می‌توان استفاده کرد.

وی، پر کردن چاه‌های کشاورزی غیر مجاز و همچنین کنتوردار شدن چاه‌های کشاورزی در حوزه آبریز دریاچه‌های بختگان و طشک را در اولویت اقدامات دانست و تصریح کرد: اصلاح الگوی کشت، اصلاح اشتغال، عدم توسعه زمین‌های کشاورزی، پلمب چاه‌های غیر مجاز، نصب کنتور‌های هوشمند، لایروبی آبراه‌ها و کاهش تبخیر هر کدام نقشی در احیای تالاب‌ها دارد که باید سهم هر کدام به صورت مشخص ارائه شود و برنامه‌ها برای رسیدن به آنها نیز اجرایی شود.

استاندار فارس در ادامه سخنان خود ضمن تبریک به ملت شریف ایران به سبب افتخارآفرینی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در پاسخ قاطع و هوشمندانه به جنایات متعدد رژیم غاصب صهیونیستی گفت: نگاه خداوند متعال و دعای شهدا و خانواده ایشان به کمک دلاورمردان جمهوری اسلامی ایران آمد تا بار دیگر کام ملت ایران عزیز را شیرین کنند. البته که دشمنان همواره سعی می‌کنند شیرینی این نمایش قدرت و اظهار اراده ایران اسلامی را به کام مردم تلخ کنند که به لطف خداوند متعال موفق نخواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • (تصاویر) آخرین وضعیت دریاچه ارومیه
  • تكمیل زیرساخت‌های گردشگری ساحل دریاچه ارومیه
  • صرفه جویی ۱۴ میلیون مترمکعبی آب با انسداد چاه‌های غیرمجاز در آذربایجان‌غربی
  • ۵.۳ کیلومتر از رودخانه های حوضه آبریز دریاچه ارومیه لایروبی شد
  • ۵۲ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های حوضه آبریز دریاچه ارومیه لایروبی شد
  • بهره‌مندی از هوش مصنوعی برای احیای تالاب‌های فارس
  • بهره‌مندی از هوش مصنوعی در جهت احیای تالاب‌ها و دریاچه‌ها
  • اجرای پویش کتابخوانی با محوریت حفظ آب در آذربایجان غربی
  • تداوم فرونشست در اصفهان / احیای زاینده رود مانند دریاچه ارومیه مد نظر قرار گیرد
  • پربازدیدهای خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی