Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مسعود سریع القلم در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح عملکرد شرکت شهروند در سال ١٣٩٧ گفت: با توجه به راه‌اندازی ناوگان موتوری پاک در دی ماه سال جاری فروش بخش مجازی شهروند تقریبا ۴۰ تا ۵۰ برابر افزایش پیدا کرد.

وی افزود: فروش بخش اینترنتی شرکت شهروند در حال انجام تغییرات گسترده‌ای است به شکلی که به زودی این بخش کاملاً مستقل خواهد شد و با انباری مستقل عرضه حدود ۳ هزار قلم کالای پر گردش به کار خود ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در چند نقطه انبارهایی را دیدیم و امیدواریم از یکی از بانکهای دولتی به زودی انبار بزرگی را تحویل بگیریم تا از این انبار در بخش فروش مجازی به صورت مستقل بهره برداری کنیم.

سریع القلم ادامه داد: در حال حاضر شرکت شهروند سودآور است و ترازهای مالی و صورتهای مالی نشان می‌دهد که شهروند در شرایط بسیار مطلوبی قرار گرفته است؛ در سال جاری بر اساس صورتهای مالی تا تاریخ سی ام بهمن ماه مجموعه شهروند ۶۰ میلیارد تومان به خزانه شهرداری تهران واریز کرده است. همچنین سود سهام را بر اساس تکلیف بودجه تعیین شده توسط شورای اسلامی شهر تهران ١٠٠ درصد اجرایی کرده و نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان بابت محل هایی که از شهرداری تهران اجاره کرده است مال الاجاره خود را پرداخت کرده است.

وی تأکید کرد: شهروند شرکت سودآوری است که یک ریال از شهرداری تهران پول نمی‌گیرد و با ۲۳۰۰ نفر پرسنل و ۴۰ فروشگاه کار خدمت رسانی به شهروندان را انجام میدهد.  

مدیرعامل شرکت شهروند با اشاره به این که ظرف یک سال گذشته چیدمان شعبات این فروشگاه به طور کامل تغییر کرده است افزود: ۱۰ فروشگاه نسل اولی شهروند بازسازی شده است. فروشگاه‌هایی که در دهه هفتاد راه‌اندازی شده بودند پس از ۲۵ سال بازسازی شدند؛ در حقیقت چیدمان به طور کامل تغییر کرده و بخش های مختلف فروشگاهی نیز در حال نوسازی هستند.

وی ادامه داد: طرح توسعه شهروند در شهرستانها را داریم و اولین فروشگاه خارج از استان تهران شرکت شهروند در مهرشهر کرج در اوایل سال آینده افتتاح خواهد شد. همچنین دو فروشگاه جدید در شیراز در مراحل رایزنی با شهرداری این شهر نهایی شده که با مساحت ۵۰۰۰ متر و ۲۰۰۰ متری در بهترین نقطه این شهر احداث شود.

سریع القلم تاکید کرد: در اصفهان نیز در منطقه‌ای مناسب هایپر بسیار مناسبی راه اندازی خواهد شد. در شهر مشهد نیز در حال رایزنی با شهرداری این شهر هستیم تا دو مجموعه مناسب راه‌اندازی کنیم. البته راه اندازی فروشگاه های شهروند در سایر کلانشهرها نیز دنبال می شود و به این ترتیب شهروند به برند فروشگاهی شهرداری‌های کشور تبدیل خواهد شد تا بتواند برای آنها به درآمدی پایدار تبدیل شود.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش سقف و رقمی که این مجموعه باید در بودجه سال آینده شهرداری تهران پرداخت کند گفت: در سال جاری ۶۰ میلیارد تومان به شهرداری تهران پرداخت کردیم و این رقم برای سال آینده افزایش پیدا نکرده است چرا که در کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران مذاکرات مفصلی انجام دادیم و با توجه به طرح توسعه‌ای که در پیش داریم این رقم در همین سقف باقی ماند.

مدیرعامل شرکت شهروند در تشریح طرح توسعه این مجموعه برای سال آینده با اشاره به اینکه فروش شهروند در نیمه دوم سال جاری حداقل ۴۰ درصد نسبت به نیمه نخست افزایش فروش داشته است افزود: در تهران دو فروشگاه در حال ساخت داریم، یکی در نبرد جنوبی با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی و فروشگاه دیگری نیز در خیابان مطهری در حال احداث داریم، این فروشگاه نیز با پیشرفت فیزیکی۹۰ درصدی پیگیری می‌شود.

سریع القلم ادامه داد: فروشگاه دیگری در شمیران سنتر بلوار ارتش در حال تجهیز است اما نکته قابل توجه این است که احداث فروشگاه جدید در داخل شهر تهران با شرایط متفاوتی مواجه است؛ در حقیقت احداث فروشگاه های جدید در تهران با مشکل هزینه های بسیار بالا به ویژه در تجهیز یعنی خریداری یخچال ها، قفسه‌ها، دوربین ها و... مواجه است، اما هدف گذاری ما برای سایر استان‌ها راه اندازی حداقل هفت فروشگاه در ۷ استان کشور در سال آینده است.

وی در خصوص تمهیدات عیدانه مجموعه شهروند نیز گفت: طبق روال سال‌های گذشته جشنواره نوروزی که بین ۵ تا ۶۰ درصد تخفیف در همه گروه‌های کالایی داشتیم امسال نیز بر اساس تدابیر شهردار تهران هیئت مدیره و مجمع مقرر شد از بیست و یکم تا بیست و نهم اسفند ماه تمام سود شهروند در تمامی گروه‌های کالایی صفر منظور شود.

وی در پاسخ به این سوال که برخی شهروندان معتقدند که قیمتهای کالاهای عرضه شده در فروشگاه شهروند بالاتر از سایر فروشگاه زنجیره‌ای در کشور است و یا حداقل تخفیفات ارائه شده در این مجموعه کمتر است گفت: این تفکر درستی نیست و ظرف یک سال گذشته به هیچ عنوان چنین چیزی در مجموعه شهروند نبوده است. شرکت شهروند حداقل ۱۰ سال است که در حوزه کیفیت رتبه نخست را کسب می‌کند و در حوزه عرضه همه محصولات به عنوان مرجع تامین کننده شناخته می شود به این معنا که اگر کالایی در شهروند پذیرفته شود سایر فروشگاههای زنجیره‌ای به عنوان یک مرجع شهروند را می‌شناسند و معتقدند تمامی مسیرها برای یک کالا در شهروند طی شده و کنترل قیمت و کیفیت انجام شده تا این کالا به درون فروشگاه راه پیدا کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا طرح فروشگاه‌های دیواری شرکت شهروند شکست خورده است یا خیر؟ گفت: این طرح شکست نخورده و در حال اجراست اما در حال حاضر تنها در مترو متمرکز شده است. در این حوزه در سال جاری توسعه‌ای نداشتیم اما برای سال آینده توسعه این بخش را شاهد خواهیم بود البته بزرگترین مشکل برای طرح فروشگاه های دیواری نوسان قیمت‌هاست که توسعه این طرح را با مشکل مواجه کرده است و از سوی دیگر نیز مردم علاقه‌مند هستند که کالاها را مشاهده کنند و آنها را در حقیقت لمس کنند و بعد خریداری کنند که شاید بخشی از عدم توسعه این حوزه نیز به این موضوع برگردد.

وی تاکید کرد: شرکت شهروند رو به توسعه است و احساس می‌کنم پس از ۱۵ سال در سال جاری با تبلیغات تلویزیونی که داشتیم و رفتن نام شهروند روی تابلوهای تجاری تهران که از سال ۸۳ به بعد انجام نشده بود در حقیقت مردم با شهروند آشتی کردند و مشاهده کردند که اقدامات خوبی در همه حوزه ها اعم از نوسازی و ارائه تخفیفات ویژه در این شرکت انجام شده است و مشتری‌مداری واقعی امروز در شهروند در حال اجرا است.

سریع القلم در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع آموزش پرسنل اشاره کرد و افزود: آموزش پرسنل را به صورت جدی در دستور کار قرار دادیم؛ متاسفانه در گذشته این طور بود که یک شرکت بی نام و نشان آموزش پرسنل را در حدود ۲۰ نفر  انجام می‌داد و کل آموزش ها در همین حد بود اما امروز پرسنل شهروند در همه بخش‌ها آموزش می بینند یعنی از صندوقدار تا انباردار، مدیران و معاونین این آموزش‌های حین خدمت را می بینند.

وی افزود: موضوع دیگری که در دستور کار شهروند قرار گرفت رسیدگی به معیشت پرسنل است در حقیقت هر چه فروش مجموعه شهروند افزایش پیدا کند و پرسنل در فروشگاه ها ارتباط بهتری با مشتریان بگیرند در تامین معیشت آنها اثر مثبت خواهد داشت. همچنین ساختار مدیریت شرکت شهروند ظرف یک سال گذشته جوان شد و در بخش های مختلف از جمله رده مدیریت از بانوان استفاده شد. به این ترتیب شهروند در حال ورود به عرصه رقابت جدی با سایر برندها شده است و این موضوع به روشنی قابل رصد است.

وی ادامه داد: شهروند برای اولین بار در کشور سیستم خود پرداخت را در فروشگاه‌های خود اجرائی می‌کند و برنامه ما این است که با همکاری شهرداری تهران این موضوع را به صورت مفصل در مراکز تجاری و اداری شهر تهران تعمیم دهیم.

مدیرعامل شرکت شهروند در تشریح علت توقف عرضه گوشت تنظیم بازار در فروشگاه‌های شهروند گفت: شرکت شهروند نزدیک به ۱۹ ماه در حوزه توزیع گوشت تنظیم بازار فعالیت کرد. مجبور شدیم از چند ماه پیش عرضه گوشت با کارت ملی را پیگیری کنیم، در همین راستا سامانه‌ای میان شرکت شهروند و سازمان میادین میوه و تره بار تعریف و مقرر شد هر فردی در ماه با ارائه کارت ملی می‌توانست بین سه و نیم تا چهار کیلوگرم گوشت تنظیم بازاری گوسفندی از شهروند یا بازارهای سازمان میادین میوه و تره بار دریافت کند که این موضوع مقداری التهاب در بازار ایجاد کرد.

وی افزود: نهایتاً از شنبه هفته جاری توزیع این نوع گوشت در فروشگاه‌ها متوقف شد. در حال حاضر دو نوع گوشت تنظیم بازار عرضه می کنیم یکی چرخ کرده گوسفندی منجمد است و نوع دیگر نیز گوشت تنظیم بازاری گوساله؛ البته علاوه بر این ها بر اساس مجوز وزارت جهاد از دو هفته پیش شهروند می‌تواند گوشت داخلی هم عرضه کند منتها قیمت این نوع از گوشت کمی گرانتر است.

وی ادامه داد: قیمت گذاری گوشت داخلی با انجمن تولیدکنندگان پروتئینی کشور است؛ انجمن رسمی که روزانه قیمت گوشت را مشخص می‌کند و سازمان تعزیرات و دادستانی تهران نیز نظارت های خود را بر اساس قیمت تعیین شده توسط این انجمن ارزیابی می کند. قیمت گوشت داخلی در شهروند نسبت به سایر فروشگاههای زنجیره ای از تعادل بیشتری برخوردار است ولی به طور متوسط با قیمت حدود ۱۰۰ هزار تومان گوشت عرضه می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷.۵میلیارد دلاری که بازار را تنظیم نکرد

  وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردبه همه نهاده‌های محصولات پروتئینی وبه همه واردکنندگان،ارز۲۸هزارو۵۰۰ تومانی تخصیص داده شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. در همین خصوص علیرضا پیمان‌پاک، قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: امسال با بحرانی در زمینه تامین نهاده روبه‌رو نیستیم و نهاده‌ها به‌موقع تامین خواهد شد که در این صورت تولیدکننده هم اطمینان خاطر خواهد داشت اما بد نیست بدانیم سالانه ۲۲ میلیون تن نهاده دامی مورد نیاز واحدهای مرغداری و دامداری کشور است که از این میزان شش میلیون تن آن در کشور تولید شده و ۱۶ میلیون تن آن نیز وارداتی بوده است.
   
بازار مرغ تنظیم شد
بر اساس آمار‌های مرکز آمار ایران از تورم «گوشت قرمز و گوشت ماکیان»، میانگین تورم ماهانه این گروه در سال ۱۴۰۲، معادل ۳.۵درصد بود.به بیان دیگر، قیمت گوشت قرمزوگوشت مرغ هر ماه به‌طور میانگین ۳.۵درصد افزایش یافته است. بررسی روند این تورم در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد فقط در یک ماه از سال کاهش قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ در کشور اتفاق افتاده است. طبق آمار‌ها صرفا در بهمن‌ماه تورم این گروه منفی شده که به سطح منفی ۰.۷درصد رسیده است. بیشترین تورم ماهانه در این گروه در مردادماه سال گذشته بوده که سطح ۷.۸درصدی را به خود دیده و کمترین تورم ماهانه مثبت این گروه در اسفندماه رخ داده که تورم ماهانه به ۰.۷درصد رسیده است.طی سال گذشته نزدیک به ۱۷میلیون تن یا به عبارت دیگر ۷۷درصد از نهاده‌های دامی مورد نیاز کشور وارد شد و پنج میلیون تن دیگر این محصولات نیز از طریق تولید داخلی تامین شد؛ به‌طوری که همین امر نیز اثر خود را در بازار گذاشته و تولید محصولاتی همچون مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز و لبنیات که بیشترین تاثیر را از تامین نهاده دامی در بازار می‌پذیرند، افزایش یافته که این امر ثبات نسبی را برای این بازارها به ارمغان آورده است. در حال حاضر کشورمان به‌دلیل خشکسالی و آب‌بر بودن نهاده‌های دامی تنها پنج میلیون تن از این محصولات را تولید می‌کند. کارشناسان معتقدند با اجرای طرح الگوی کشت درکشورمان،خصوصا در سطح دیمزارها میزان تولید جو با افزایش قابل توجهی روبه‌رو شود و از طرف دیگر اراضی آبی نیز صرف تولید محصولات آبی همچون ذرت وسویا شود تا از این طریق کشورمان بتواند از میزان وابستگی خود به این نهاده‌های دامی بکاهد.
   
واردات ۱۶.۸میلیون تنی نهاده‌های دامی به کشور
بر اساس آمارهای گمرک در سال گذشته ۱۶میلیون و۷۶۷هزار تن نهاده دامی به ارزش هفت میلیارد و ۵۱۸میلیون دلار وارد کشور شده، این در حالی است که در همین بازه زمانی درسال۱۴۰۱ درمجموع ۱۴میلیون و ۳۴۵ هزار تن از این کالاهای اساسی به ارزش هفت میلیارد و ۸۹ میلیون دلار وارد کشور شده بود.بنابراین می‌توان گفت واردات انواع نهاده‌های دامی طی این مدت به لحاظ وزنی با رشدی ۱۷درصدی و به لحاظ ارزشی با رشدی ۶درصدی روبه‌رو بوده است.در حال حاضر یکی از اصلی‌ترین نهاده‌های دامی مورد نیاز اکثر دامداران ذرت است؛ به همین دلیل در سال گذشته ۱۰ میلیون و ۱۹۱ هزار تن ذرت دامی به ارزش سه میلیارد و ۷۸۳ میلیون دلار وارد کشورمان شد که نسبت به سال۱۴۰۱به لحاظ وزنی رشدی ۲۶درصدی و به لحاظ ارزشی رشدی ۱۶درصدی را تجربه کرد.طی این مدت اتریش، ارمنستان، اسپانیا، اسلواکی، افغانستان، امارات به‌عنوان واسطه، انگلستان، اوکراین، ایتالیا، آلمان، برزیل، تایوان، ترکیه، چین، روآندا، رومانی، سنگاپور، سوازیلند، سوئیس، عمان، روسیه، قبرس، قزاقستان، کانادا، مناطق ویژه، هلند و هنگ‌کنگ ۲۷ مبدأ واردات ذرت دامی به ایران بوده‌اند.از طرف دیگر در این بازه زمانی دو میلیون و ۱۸۲ هزار تن جو به ارزش ۷۴۷ میلیون دلار وارد کشورمان شده که واردات این محصول نسبت به سال۱۴۰۱ به لحاظ وزنی با افت ۸درصدی و به لحاظ ارزشی با افت ۲۵درصدی روبه‌رو بوده که عمده‌ترین دلیل این امر به افزایش تولید داخلی جو برمی‌گردد.طی این مدت اتریش، ازبکستان، اسلواکی، افغانستان، امارات، انگلیس، آلمان، برزیل، تایوان، ترکیه، چین، سنگاپور، سوازیلند، سوئیس، عمان، روسیه، قبرس، قزاقستان، قرقیزستان، کانادا، هلند و هنگ‌کنگ ۲۲ مبدأ واردات جو به ایران بوده‌اند.همچنین در سال گذشته دو میلیون و ۷۱۳ هزار دانه سویا به ارزش یک میلیارد و ۹۲۷ میلیون دلار وارد کشورمان شده که طی این مدت امارات، انگلستان، ترکیه، سوئیس، عمان و هلند پنج مبدأ واردات دانه سویا به کشورمان بوده‌اند.از طرف دیگر می‌توان گفت واردات دانه سویا نسبت به سال۱۴۰۱ به لحاظ وزنی با رشدی ۷درصدی ولی به لحاظ ارزشی با کاهشی ۲درصدی روبه‌رو شده که نشان‌دهنده این است که واردات دانه سویا با قیمت ارزان‌تری از کشورهای همسایه خصوصا روسیه صورت گرفته است.از طرف دیگر یک میلیون و۶۸۱هزار تن کنجاله سویا به ارزش یک میلیارد و۶۲ میلیون دلار وارد کشورمان شده که امارات، انگلستان، ترکیه، چین، سوئیس، روسیه، کانادا، هلند و هندوستان۹مبدأ واردات کنجاله سویا به ایران بوده‌اند. به‌دلیل اهمیت وافر این محصول برای مرغداری‌ها واردات آن به لحاظ وزنی با رشدی ۲۵درصدی و به لحاظ ارزشی با رشد ۲۴درصدی روبه‌رو بوده است.

مشکل واردات نهاده و گوشت حل شد
علیرضا پیمان‌پاک، قائم‌مقام وزارت جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار درباره واردات کالاهای اساسی گفت: از سال گذشته به‌ویژه از نیمه دوم سال با هماهنگی بانک مرکزی شرایط تأمین ارز مورد نیاز واردات کالاهای اساسی به‌شکلی تأمین شد که دیگر با بحران مواجه نبودیم. قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در گذشته دامدار برای تأمین نهاده مورد نیاز خود باید پول خود را پیش‌پرداخت می‌کرد تا تعدادی واردکننده خاص نهاده، اقدام به واردات می‌کردند اما اکنون با تأمین کامل نهاده‌ها، تولیدکنندگان نگرانی بابت تولید خود ندارند. وی تصریح کرد: ارز مورد نیاز واردات در سه‌ ماه اول تأمین شده است و دولت در حال برنامه‌ریزی برای تأمین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی در سه ماهه دوم سال است.  پیمان‌پاک گفت: با توجه به تأمین مناسب نهاده‌های دامی در حوزه تولید مرغ و تخم‌مرغ و شیر وضعیت تولید، مناسب و تولید مازاد داریم که به تنظیم بازار کمک می‌کند اما با توجه به این‌که دوره تولید دام زمان‌بر است، آن نیز به‌زودی به ثبات می‌رسد. سال ۱۴۰۲ از بابت تأمین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی سال بسیار خوبی بود و به‌شکل مرتب و مناسبی انجام می‌شد اما همواره تأخیری در پرداخت ارز کالاهای اساسی وارداتی وجود دارد.  وی اضافه کرد: در برخی از کالاها در حال حرکت به این سمت هستیم که ارز آنها به‌موقع تأمین شود و در برخی‌ کالاها، تأمین ارز با فاصله انجام می‌شود. در سال جاری نیز روند تأمین ارز به‌طور مستمر و با هماهنگی بانک مرکزی در حال جریان است و تأمین می‌شود.وی با بیان این‌که بودجه ارز واردات گوشت قرمز اختصاص داده شده است، بیان کرد: تا پایان سال ارز مورد نیاز گوشت قرمز تأمین شده است و تمام کمبود تولید گوشت قرمز از محل واردات جبران می‌شود. در سال گذشته ۱۰۰ هزار تن گوشت منجمد و ۳۰ هزار تن گوشت گرم به کشور وارد شده بود اما برای سال جاری میزان واردات گوشت منجمد ۱۴۰ هزار تن افزایش می‌یابد اما میزان واردات گوشت گرم ثابت است. عمده گوشت وارداتی، گوشت گوساله است به‌طوری که ۸۰ درصد گوشت گوساله و ۲۰ درصد گوشت گوسفندی است.

دیگر خبرها

  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • گوشت قرمز ۲۹۹ هزار تومانی وارد بازار شد؛ از کجا می‌توان گوشت ارزان خرید؟
  • گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی در سراسر کشور عرضه می‌شود
  • عرضه گوشت قرمز تنظیم بازاری سراسری می‌شود (فیلم)
  • عرضه گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی در سراسر کشور
  • عرضه گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی در سراسر کشور | قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها
  • ۷.۵میلیارد دلاری که بازار را تنظیم نکرد
  • آغاز عرضه گوشت قرمز تنظیم بازاری | این گوشت در کدام استان ها عرضه می شود؟
  • فیلم/ عرضه گوشت قرمز تنظیم بازاری سراسری می‌شود
  • تنظیم بازار اصفهان با سامانه‌های هوشمند