Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@19:06:10 GMT

خدمات ۱۰۰ گروه جهادی به مددجویان مناطق محروم کشور

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۶۵۱۹

خدمات ۱۰۰ گروه جهادی به مددجویان مناطق محروم کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید کمر روستا با تشریح فعالیت گروه‌های جهادی در تعطیلات نوروزی افزود: خدمات گروه‌های جهادی در حوزه‌های فرهنگی، عمرانی، مسکن، ساخت سرویس بهداشتی، خدمات بهداشت و درمان و آموزش‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی مددجویان، در دوردست‌ترین مناطق کشور با ضریب محرومیت ۸ و ۹ ارائه خواهد شد.

مسئول دبیرخانه هماهنگی تشکل‌های جهادی کمیته امداد با بیان اینکه گروه‌های جهادی تا روزهای پایانی تعطیلات سال نو در مناطق محروم ۱۵ استان کشور حضور خواهند داشت، تاکید کرد: بیشترین حضور گروه‌های جهادی در استان‌های خراسان جنوبی، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان، کرمانشاه و لرستان برنامه‌ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمر روستا با تاکید بر اینکه گروه‌های جهادی در طول سال خدمات خود را به مردم محروم در دوردست‌ترین و صعب‌العبورترین مناطق ارائه می‌دهند، گفت: تمرکز گروه‌های جهادی در همکاری با کمیته امداد بیشتر بر موضوعات عمرانی، درمانی و معیشتی است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۷ حدود ۴۴ هزار خدمت در عرصه‌های مختلف توسط گروه‌های جهادی به مددجویان امداد ارائه شد، افزود: بیش از ۱۷ هزار خدمت در حوزه بهداشت و درمان مددجویان انجام شد که اولویت با خدمات دندان‌پزشکی، چشم‌پزشکی و راه‌اندازی بیمارستان‌های سیار بود.

مسئول دبیرخانه هماهنگی تشکل‌های جهادی کمیته امداد اضافه کرد: در سال جاری همچنین ۶۱۲ واحد مسکونی توسط گروه‌های جهادی ساخته و یا تعمیر شد و ۱۹۷ چشمه سرویس بهداشتی و حمام برای محروم‌ترین مددجویان ساخته شد.

کمر روستا از ارائه ۵۴۰۰ مورد خدمت فرهنگی به مددجویان خبر داد و خاطرنشان کرد: همچنین ۱۵ هزار خدمت در حوزه معیشتی و حمایتی توسط گروه‌های جهادی ارائه و ۱۳۶ طرح خودکفایی و اشتغال انجام شد.

وی اظهار کرد: کمیته امداد در سال ۹۷ در ۲۸۸ دهستان محروم کشور با گروه‌های جهادی همکاری داشت که ارزش ریالی خدمات ارائه شده توسط این گروه‌ها بیش از ۱۲ میلیارد تومان بوده است.

کمر روستا با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که توسط رهبر معظم انقلاب بیان شد، گفت: مساله جوانان و تبلور حضور این قشر در عرصه خدمات اجتماعی از محورهای اصلی این بیانیه است و کمیته امداد نیز در راستای سیاست بنیادی برای مردمی کردن این نهاد، توجه ویژه‌ای به حمایت از گروه‌های جهادی و تشکل‌های عام‌المنفعه دارد.

مسئول دبیرخانه هماهنگی تشکل‌های جهادی کمیته امداد در پایان به راه‌اندازی سامانه «خوب باشیم» ویژه گروه‌های جهادی همکار اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از گروه‌های جهادی در این سامانه ثبت نام کرده‌اند. این سامانه سال آینده تقویت خواهد شد و بنا داریم اجرای بسیاری از پروژه‌های مسکن را به گروه‌های جهادی واگذار کنیم.

کد خبر 4572079 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب کمیته امداد امام خمینی مددجویان گروه جهادی امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۶۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی

عیسی بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حق بیمه تأمین اجتماعی دو هزار و ۱۰ مددجوی تحت حمایت این نهاد در سال ۱۴۰۲ با تخصیص اعتبار ۱۰ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان برای بهره مندی از مزایای بیمه بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی پرداخت شد.

بابایی با اشاره به گسترش چتر حمایتی کمیته امداد برای مددجویان اظهار کرد: دو گروه از مددجویان شامل زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح‌های اشتغال و خود کفایی در حال حاضر از این خدمت بهره مند می‌شوند. بر این اساس زنان با شرایط سنی بالای ۵۵ سال و آقایان بالای ۶۰ سال در صورت داشتن حداقل ۱۰ سال سابقه بیمه، مستمری بگیر تأمین اجتماعی و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج می‌شوند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲، حق بیمه تأمین اجتماعی ۱۷۷۰ زن سرپرست خانوار و ۲۴۰ مجری طرح اشتغال تحت حمایت کمیته امداد واریز شده است.

بابایی با اشاره به نگاه بلند مدت این نهاد بمنظور توانمند سازی مددجویان اضافه کرد: در سه ماهه پایانی سال ۱۴۰۲ طبق سهمیه مرکز تعداد ۶۲۹ نفر زن سرپرست خانوار ۴۴ تا ۴۹ سال جهت بیمه به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و حق بیمه ایشان پرداخت شده است و بابت ۴ نفر از مددجویانی که قبلاً سابقه بیمه پردازی کمتر از ۱۰ سال داشته و در حال حاضر به سن بازنشستگی رسیده‌اند مبلغ ۴۳ میلیون تومان به صورت بلاعوض بمنظور خرید سنوات، جهت دریافت مستمری بازنشستگی پرداخت شد.

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان خاطر نشان کرد: بیمه‌های اجتماعی به عنوان یکی از اساسی‌ترین برنامه‌های این نهاد برای تأمین امنیت اقتصادی مددجویان است که تضمین کننده آسایش و رفاه این افراد در آتیه را فراهم می‌نماید.

که در همین راستا تعداد ۱۴۲ نفر از بیمه شدگان شامل ۱۱۰ نفر از زنان سرپرست خانوار و ۳۲ نفر از مجریان طرح اشتغال و خودکفایی که دارای سوابق بالای ۱۰ سال بیمه پردازی از سوی امداد بوده و به سن بازنشستگی رسیده‌اند جهت برقراری مستمری به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و در حال حاضر از این خدمات بهره مند شده و از چرخه حمایت امداد خارج شده‌اند

کد خبر 6087569

دیگر خبرها

  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری
  • احداث و تعمیر ۱۰۹۳ واحد مسکونی مددجویان در البرز
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان به مسکن مددجویان البرزی