Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:فضای بیمارستانی اراک در شان مردم نیست بنابراین ساخت بیمارستان ولی‌عصر(عج) مهمترین اولویت کاری علوم پزشکی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید محمد جمالیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با دیار آفتاب؛ شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در استان را در سال جاری بیماری‌های قلبی عروقی عنوان کرد و گفت: طبق بررسی‌ها بیشترین مرگ‌ومیر در ۱۱ ماهه امسال در استان براثر بیماری‌های قلبی عروقی بوده که این مسئله در کل کشور مبتلا به است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سکته مغزی دومین عامل شایع در مرگ‌ومیر در استان گزارش‌شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه سایر علت‌های مرگ‌ومیر در رده‌های سنی متفاوت است تصریح کرد: در سنین زیر ۴۰ سال حوادث ترافیکی و سرطان در رده سوم و چهارم علل مرگ‌ومیر قرار دارند و در سنین بالای چهل سال سرطان در رده سوم و حوادث ترافیکی در رده چهارم است.

وی رشد ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را دلیل تهیه سند پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و اقدامات مرتبط دانست و افزود: چاقی و فشارخون از جمله بیماری‌های غیر واگیر شایع در مردم استان‌اند و به همین منظور کلینیک چاقی در بیمارستان ولی‌عصر اراک راه‌اندازی شده است.

به گفته جمالیان هرچند عمل‌های جراحی چاقی هزینه‌های بسیاری دارد و جزء عمل‌های درمانی محسوب نمی‌شود اما برای ارتقای سطح سلامت استان این عمل‌ها با به‌روزترین دستگاه‌ها و تکنیک‌ها در استان انجام می‌شود.

سرپرست علوم پزشکی یکی از طرح‌های در دست اقدام علوم پزشکی اراک را در سال ۹۸ بررسی آلاینده‌ها عنوان کرد و گفت: مجوز این طرح پژوهشی از وزارتخانه گرفته‌شده و پروپوزال طرح نیز تهیه‌شده است.

وی ادامه داد: بررسی آلاینده‌ها در سال ۹۸ در معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود.

جمالیان ساخت بیمارستان ولی‌عصر (عج) را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف و برنامه‌ها در سال آینده دانست و اظهار کرد: فضای بیمارستانی اراک در شان مردم نیست بنابراین ساخت بیمارستان ولی‌عصر(عج) مهمترین اولویت کاری علوم پزشکی است.

وی با اشاره به پرداخت بخشی از تسهیلات ۵۰ میلیارد تومانی بیمارستان ولی‌عصر(عج) بیان کرد: چنانچه پرداخت مابقی تسهیلات نیز تسریع شود، امیدواریم که این پروژه در ابتدای سال ۹۹ به بهره‌برداری برسد.

سرپرست علوم پزشکی اراک از ساخت بیمارستان زنان خبر داد و عنوان کرد: بیمارستان تخصصی زنان جنب بیمارستان امیرالمؤمنین در دستور کار است که امیدواریم با تزریق اعتبارات از وزارتخانه در سال آینده افتتاح شود.

وی افزود: همچنین در سال ۹۸ یک کلینیک تخصصی طب سنتی با تعرفه دولتی در اراک راه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور تا پایان سال در کرمان به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

مهدی احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان یکسری مشکلات ساختاری خیلی بزرگ از سال‌های گذشته در کرمان وجود دارد، اظهار داشت: با وجود اجرای چند طرح بزرگ در کرمان، همچنان در بحث تخت‌های بیمارستانی عقب افتادگی‌های زیادی دارد.

وی با اشاره به ساخت بیمارستان 350 تخت‌خوابی امام رضا علیه السلام، بازسازی بخش‌های بیمارستان افضلی‌پور و آغاز احداث بیمارستان هزار تخت‌خوابی شهید سلیمانی به عنوان جایگزین بیمارستان شفا، گفت: با وجود همه این اقدامات هنوز عقب‌افتادگی‌هایی را در بحث تخت‌های بیمارستانی در کرمان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیمارستان امام رضا علیه‌السلام بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های روانپزشکی کشور است، ادامه داد: این بیمارستان در محوطه بیمارستان افضلی‌پور در هشت بلوک و در زمینی به مساحت 2500 مترمربع در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه احداث این بیمارستان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود، بیان کرد: با ورود یکی از خیرین کرمانی، پیشرفت این پروژه طی یک سال گذشته به 65 درصد رسیده است و پیش‌بینی می‌شود با این سرعت پیشرفت تا پایان سال 1403 به بهره برداری برسد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه احداث بیمارستان شهید سلیمانی نیز آغاز شده است، ادامه داد: این بیمارستان در زمین‌های خالی دانشگاه دندانپزشکی و بیمارستان شفای کرمان در 12 طبقه، دو بلوک و با حدود هزار تخت‌خواب ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی این پروژه انجام شده و گودبرداری آن در حال انجام است، گفت: قرارداد ساخت این بیمارستان در دو فاز است که فاز اول آن اجرای اسکلت است که 40 درصد پروژه را شامل می‌شود که دو سال برای اتمام فاز اول آن پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در حوزه نیروی پرستاری نیز در کرمان کمبود داریم و نسبت به میانگین کشور خیلی عقب هستیم، افزود: برنامه مهم امسال ما جبران نیروی پرستار است که از ابتدای سال پیگیر این موضوع هستیم چرا که وقتی پرستاری خسته است شاید نتواند پاسخگویی مطلوبی به بیماران داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته امکانات و تجهیزات خوبی از طرف وزارت بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی کرمان داده شده است، گفت: امسال هم پیگیر هستیم تا نواقص دیگر حوزه امکانات و تجهیزات علوم پزشکی کرمان را جبران کنیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه
  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه/آتش سوزی موجب مسدود شدن جاده شد
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • مسائل مرتبط با رضایتمندی مردم در اولویت کاری ما قرار دارد
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان