Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، پیروز حناچی در جلسه شورای معاونان، مشاوران و شهرداران به افتتاح بخشی از خط ۷ متروی تهران در روزهای گذشته اشاره کرد و گفت: در این زمینه کار بزرگی انجام شده است و از دست اندرکاران این پروژه سپاسگزارم. امیدوارم بعد از تعطیلات عید هم با حضور رئیس جمهور محترم خط ۶ مترو را افتتاح کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری آخرین جلسه هیأت دولت در سال جاری و دستاورد آن برای شهرداری تهران ادامه داد: امروز در هیأت دولت مصوب شد که کارخانه سیمان ری به مدت سی سال به شهرداری تهران تحویل داده شود. به عقیده من، می‌توان در محوطه این کارخانه قدیمی اقدامات خوبی برای جنوب شهر تهران انجام داد؛ به طور مثال بخشی از این محوطه به موزه صنعت اختصاص خواهد یافت.

شهردار تهران ضمن تقدیر از دولت و اعضای کابینه بابت این همراهی، گفت: کارخانه سیمان ری جزو اولین و شاید تا مدت‌ها تنها کارخانه سیمان ایران بود و بسیاری از ساختمان‌ها به کمک سیمان این کارخانه ساخته شده‌اند.

حناچی در بخش دیگری از سخنان خود به بودجه غیرنقد شهرداری اشاره و عنوان کرد: بودجه غیرنقد امسال ایده‌آل نبود هرچند در مجموع دستاوردهای ما در بخش بودجه خوب بود، اما در حوزه غیرنقد عقب هستیم و لازم است شهرداران مناطق و نواحی همکاری بیشتری داشته باشند. نکته دیگر این است که مزایده درآمدهای شهرداری رشد خوبی داشته است. در این زمینه باید با سازمان املاک شهرداری همکاری بیشتری صورت بگیرد. ممکن است این شیوه فرایند طولانی‌تری داشته باشد، اما میزان فساد را کم‌تر می‌کند و درآمدهای غیرنقد شهرداری را هم افزایش می‌دهد.

شهردار تهران ضمن تاکید به شهرداران مناطق و نواحی مبنی بر پاسخگویی دقیق به سوالات اعضای شورا گفت: مسئولیت و جایگاهی که داریم به واسطه رأی اعضای شورای شهر و به صورت غیرمستقیم رأی مردم است، اگر سوال اعضای شورای شهر به شما ارجاع شد، کاملاً مسئولانه و قانع‌کننده پاسخ دهید.

وی به بودجه سال جاری شهرداری نیز اشاره و عنوان کرد: با وضع فعلی منابع، مجبور هستیم از هزینه‌های جاری کم کنیم؛ به عنوان مثال میزان استفاده از خودرو در شهرداری بسیار بالاست و باید شکل استفاده از خودروها و سرویس خودرویی شهرداری نظام‌مند شود تا اگر فردی به صورت نامتعارف از خودرو استفاده می‌کند، مشخص شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر عزم شهرداری به تزریق پول به مترو از طریق فروش اوراق مشارکت تاکید کرد و گفت: در هیأت دولت بر این موضوع تاکید کرده‌ایم که مترو موضوعی حاکمیتی است و تلاش ما این است تا بانک‌ها اوراق مشارکت شهرداری برای مترو را ضمانت کنند، چراکه موضوع مترو به طور مستقیم به ترافیک و آلودگی هوای تهران مربوط می‌شود و این دو چالش از نظر مردم مهم‌ترین مشکلات پایتخت است.

شهردار تهران ادامه داد: انتظار داریم دولت برای حل این مشکل به ما کمک کند. طبق قانون هم دولت موظف است در این زمینه به شهرداری کمک کند، اما متأسفانه در برخی موارد این حمایت و کمک‌ها از سوی دولت‌های مختلف اتفاق نیفتاده است.

حناچی در ادامه با تاکید بر اینکه روابط عمومی‌های شهرداری باید دستاوردهای مدیریت شهری را بیشتر و بهتر به مردم معرفی کنند، گفت: وظیفه داریم که دستاوردهای همکاران‌مان را به بهترین نحو انعکاس دهیم. به عنوان مثال، عملکرد ما در دهه فجر مورد تقدیر سردار جعفری و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت و این نشان می‌دهد که خوب کار کردیم؛ حال باید این امر را به بهترین شکل به اطلاع شهروندان برسانیم.

وی افزود: شهرداران مناطق نیز مراقب باشند که در نواحی کارها به درستی انجام شود و اگر فردی عملکرد درستی ندارد بدون مماشات برخورد کرده و فرد دیگری را جایگزین کنند و اجازه ندهند که کم کاری یک فرد موجب نارضایتی شهروندان شود.

حناچی همچنین بر اطلاع رسانی دقیق ضوابط شهرداری به مردم تاکید کرد و گفت: بخشی از رانت‌هایی که برخی افراد برای خود ایجاد می‌کنند ناشی از بی‌اطلاعی مردم از برخی ضوابط است. شهرداران مناطق و نواحی موظف‌اند که اطلاع رسانی‌های لازم را در این زمینه انجام دهند. به عنوان مثال وقتی معبری بعد از تجمیع پلاک در داخل یک قطعه تجمیعی قرار می‌گیرد بر اساس ضوابط، آن معبر به صورت تشویقی در اختیار فردی قرار می‌گیرد که پلاک‌ها را تجمیع کرده است، اما شنیده‌ام که متأسفانه در برخی موارد کارشناس پول آن معبر را دریافت کرده که این ناشی از بی‌اطلاعی شهروندان است.

وی تاکید کرد: می‌توان این ضوابط را در قالب یک دفترچه یا تراکت تبلیغاتی بین مردم پخش کرد تا جلوی چنین رانت‌خواری‌هایی گرفته شود؛ اطلاعاتی که رانت تولید می‌کند نباید در کشوی میز مدیران بماند.

حناچی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع پسماند اشاره کرد و گفت: وضعیت فعلی دفن زباله مورد اعتراض مردم است و باید شیوه‌ها را تغییر دهیم. البته بوی نامطبوعی که اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) استشمام می‌شود را به آرادکوه نسبت می‌دهند که بررسی‌ها و تحقیقات نشان داد اینطور نیست. با این وجود می‌پذیرم که شیوه دفن زباله‌ها قابل قبول نیست و باید تفکیک از مبدا را ترویج دهیم. در این راستا، شهرداران مناطق و نواحی با هماهنگی سازمان مدیریت پسماند باید شیوه‌های علمی و نوین جمع‌آوری پسماند را در پیش بگیرند و به موازات آن آموزش‌های لازم به شهروندان را نیز در دستور کار قرار دهند. این امر یکی از اولویت‌های اصلی شهرداری در سال جدید خواهد بود.

شهردار تهران همچنین به بودجه سال ۹۸ شهرداری اشاره و تصریح کرد: امیدواریم سال آینده شهرداری وضع بهتری داشته باشد و مبالغی که از مالیات بر ارزش افزوده و سایر بخش‌ها به شهرداری تعلق می‌گیرد بهتر از سال‌های قبل باشد. با این وجود باید آن دسته از شرکت‌ها و سازمان‌های شهرداری که سودده نیستند و یا زیان انباشته دارند را مدیریت کنیم. به اعتقاد من این‌ها نیاز به سازماندهی مجدد دارند و باید بخشی از سهام این شرکت‌ها و سازمان‌ها را در فرابورس ارائه کنیم؛ این کار می‌تواند به استانداردهای بورس این شرکت‌ها کمک کند.

کد خبر 4572067 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: پیروز حناچی شهردار تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۷۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۶ مرکز نوآوری تخصصی در مشهد

مدیر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد از راه اندازی ۶ مرکز نوآوری تخصصی ونمایشگاهی با ۲۰ محصول نوآورانه در مشهد خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید رحمان میرزائیان در مراسم گرامیداشت روز جهانی خلاقیت که در کارخانه نوآوری مشهد برگزارشد اظهارداشت: باتوجه به اینکه اواخر هفته میزبان معاونان کلانشهر‌های کشور هستیم و امیدواریم بتوانیم در این مراسم مصوبه تشکیل دبیرخانه خلاقیت و نوآوری را دریافت کنیم لذا نمایشگاه اصلی خلاقیت و نوآوری را دوماه دیگر با ارائه ٢ محصول نوآورانه برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: شهرداری وظیفه دارد زیرساخت‌های لازم را فراهم و حمایت‌ها را انجام دهد، اما شهر و مدیریت شهری با مشکلات و چالش‌های مختلفی روبه‌رو است و این چالش‌ها حل نخواهد شد مگر با کمک نخبگان و فرهیختگان.

میرزاییان افزود:وظیفه دیگر شهرداری این است که از موضوع زیست بوم نوآوری و اکوسیستم شهر حمایت کند در همین راستا کارخانه نوآوری تاسیس شد و همچنان قصد داریم 6 مرکز نوآوری تخصصی نیز در مشهد راه اندازی کنیم.

مدیر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد گفت: دوم اردیبهشت ماه روز جهانی خلاقیت و سوم این ماه نیز روز ملی کارآفرینی و بزرگداشت شیخ بهایی است؛ به همین دلیل مدیریت شهری مشهد تصمیم گرفت اولین هفته اردیبهشت ماه را به نام هفته خلاقیت و نوآوری نام گذاری کند.  

میرزاییان ادامه داد: در قالب این هفته رویدادهای مختلفی را پیش بینی کردیم که که در آن با بازیگران اصلی زیست بوم محیطی شهر مشهد دیدار می‌کنیم و فضای پیشرفت را برای امور پیش روی آن‌ ها فراهم می‌‌سازیم.

وی خاطرنشان کرد:در ادامه این رویدادها امروز نمایشگاهی را در محل کارخانه نوآوری شهر مشهد برگزار کردیم که اغلب افراد تاثیرگذار در حوزه خلاقیت و نوآوری شهری در بخش‌ های خصوصی و دولتی در آن حضور داشتند ؛موضوع اصلی این نمایشگاه رونمایی از دستاوردهای دانشجویان دانشکده فنی مهندسی دانشگاه فردوسی است، دستاوردهایی که می‌‌توانند در عرصه خلاقیت و نوآوری شهری کمک حال شهرداری مشهد باشند

مدیر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهدبیان کرد: شهرداری به مسائل نوآوری و خلاقیت ورود پیدا می‌کند بنابراین نظام مسائل را تشکیل  می‌دهد و به دنبال حل این نظام به کمک افراد خلاق است تا بتواند سطح کیفیت زندگی شهروندان و زائران را افزایش دهد. ما در شهرداری با مشکلاتی همچون نحوه بستن قرارداد و نحوه ارائه مسائل و ورود به کارخانه نوآوری روبه‌رو هستیم و سعی کردیم همه اینها را لیست و با کمک شما مرتفع کنیم.

میرزائیان تاکیدکرد: متاسفانه انسجام ویژه‌ای در زیست‌بوم نوآوری و اکوسیستم شهری مشهد وجود ندارد. پراکندگی کار‌ها در این کلانشهر زیاد است. حضور شما در این مراسم نشان می‌دهد که ما می‌توانیم کنار هم باشیم تا اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۵۰ هزار تن شن و ماسه در شهرکرد
  • رادیو ۸۴ ساله شد/ اینجا تهران است، رادیو ایران
  • از موافقت با تشکیل سازمان سپند تا حضور وزرای دولت در کمیسیون‌های مجلس
  • پاکسازی حاشیه اتوبان تهران - قزوین در دومین روز از هفته زمین پاک
  • راه‌اندازی ۶ مرکز نوآوری تخصصی در مشهد
  • موافقت شورای اسلامی شهر بیرجند با ۲ نرخی شدن تعرفه آب
  • به دنبال بورسی کردن دارایی‌های مختلف شهرداری تهران هستیم
  • زمان مهاجرت ایرانیان ساکن ترکیه فرا رسید؟/ بحران اقتصادی در راه استانبول
  • خبرهای جدید از کارخانه پرماجرای سیمان خرم‌آباد
  • خبرهای جدید از کارخانه پرماجرای «سیمان خرم‌آباد»