Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@01:10:12 GMT

کولاکویچ: الویت اول ما المپیک است

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۷۳۶۰

کولاکویچ: الویت اول ما المپیک است

سرمربی تیم ملی والیبال پس از اعلام لیست تیم ملی والیبال تاکید کرد که اولویت او و تیم ملی والیبال ایران المپیک 2020 است.

به گزارش ایسنا، ایگور کولاکوویچ سرمربی تیم ملی والیبال ایران در گفت‌وگو با سایت فدراسیون والیبال درباره دلیل عدم حضور در ایران برای تماشای مسابقه سوم فینال گفت: زمان فینال مسابقات چند مرحله تغییر کرد و ما امکان این را نداشتیم که زمان بلیت را تغییر دهیم زیرا پروازها با توجه به نزدیکی نوروز هیچ جای خالی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از قبل مشخص شده بود که من بعد از نوروز به ایران بازخواهم گشت و در تعطیلات نوروز در ایران نخواهم بود. من صبح روز دوشنبه ۶ صبح ایران را ترک کردم و یکبار دیگر تلاش کردم تا زمان بلیت را با توجه به برگزاری دیدار سوم تغییر بدهم اما این اتفاق رخ نداد و در نهایت من نتوانستم تماشاگر دیدار سوم فینال باشم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران درباره اعلام دو لیست برای تیم ملی و تفاوت این دو، اظهار داشت: ما یک فصل طولانی در رقابت‌های ملی خواهیم داشت و لیستی با حضور ۲۸ بازیکن اعلام کردیم که روی آنها برای کل فصل حساب باز کرده ایم. مسابقات تیم ملی تا ماه اکتبر (مهرماه) به طول خواهد انجامید. لیست ۱۵ نفره را به این دلیل اعلام کردیم زیرا نمی‌توانستیم با ۲۸ بازیکن اردو برگزار کنیم. با ۱۵ بازیکن اردو را شروع می‌کنیم و بعد از اینکه لیگ‌های خارجی که بازیکنان ایرانی در آن شاغل هستند به پایان برسد، لژیونرها به تمرینات ما اضافه می‌شوند. البته بعضی از بازیکنان بعد از یک استراحت به ما ملحق می‌شوند و به همین دلیل ما دو لیست را در نظر گرفتیم. ما روی ۲۸ بازیکنی که اعلام کردیم، برای کل فصل حساب کرده ایم.

کولاکویچ در تشریح معیارهای خود برای انتخاب لیست تیم ملی، بیان کرد: من تمام مسابقات، دیدارهای داخلی و دیدارهای لژیونرها را دنبال می‌کردم و عملکرد همه بازیکنان را زیر نظر داشتم. با اکثریت مربیان گفت و گو کردم و با دستیارانم نیز به تبادل نظر پرداختم و همه اعضای کادرفنی نظرات نزدیکی برای انتخاب نهایی داشتند. خوشحالم که اعضای کادرفنی تیم ملی نظرات نزدیکی دارند و به خوبی یکدیگر را درک می‌کنند. تصمیم نهایی را من اتخاذ کرده ام و این لیست با تشخیص من اعلام شده است. سرمربیان ایرانی در این مسیر کمک زیادی کردند و اطلاعات زیادی را به من درباره بازیکنان انتقال دادند که این موضوع برای من خیلی مهم بود. من برای انتخاب لیست بازیکنانی که زیر نظر داشتم را به دقت دنبال کردم و تمام اطلاعات و ویدئوهایی که از سوی دستیاران و آنالیزورها به دست من رسید را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادم. در پایان هر هفته از مسابقات ویدئوها برای من ارسال می‌شد و تمامی آنچه که نیاز بود در دسترس من قرار داشت.

وی در ادامه صحبت‌های خود تشریح کرد: ما کار خود را با ۱۵ نفری که اعلام شده، آغاز خواهیم کرد. ما عملکرد بازیکنان نوجوان و جوانی که در این لیست حضور ندارند را باز هم بررسی خواهیم کرد و آنها را کاملاً زیر نظر داریم. بازیکنان لژیونر در لیست ۱۵ نفره نیستند و بازیکنان وظیفه دارند تا بجنگند و کیفیت خود را نشان دهند تا در فهرست تیم ملی باقی بمانند و در غیر این صورت لیست دستخوش تغییراتی خواهد شد. این لیست به هیچ وجه قطعی نیست و خیلی از عوامل می‌تواند باعث تغییر در آن شود. این لیست انتخاب اولیه من برای شروع اردو بوده است.

کولاکوویچ در واکنش به حضور پرتعداد لژیونرها و دیرتر اضافه شدن این بازیکنان و مشکلات احتمالی این موضوع، عنوان کرد: من از حضور پرتعداد بازیکنان در لیگ‌های خارجی خوشحال هستم. این موضوع باعث افزایش کیفیت بازیکنان می‌شود. آنها این امکان را داشتند تا در سطح بالاتر، در کنار بازیکنان و مربیان خارجی به میدان بروند و به تجربه آنها نیز افزوده شده است. فکر می‌کنم در سال آینده لژیونرهای بیشتری نیز داشته باشیم و حتی لژیونرهای حال حاضر ما نیز به تیم‌های بهتری خواهند رفت. خیلی از بازیکنان به ما دیرتر ملحق می‌شوند اما بابت این موضوع نگران نیستم زیرا حضور آنها در لیگ‌های خارجی به کیفیت آنها کمک می‌کند. البته مطمئناً آنها خسته خواهند بود اما آنها بازیکنانی حرفه‌ای هستند و می‌توانند خود را با شرایط تطبیق دهند. شک ندارم که نمایش خوب آنها در خارج از ایران باعث می‌شود تا در تیم ملی نیز عملکرد بهتری داشته باشند.

وی در ادامه درباره دلیل بازگشت شهرام محمودی به تیم ملی والیبال و حضور او در لیست بازیکنان دعوت شده، بیان کرد: من پیش از این دوست داشتم شهرام در کنار تیم ملی حضور داشته باشد اما او اعلام کرده بود به دلیل مشکلات جسمی قصد ندارد در تیم ملی حضور داشته باشد و غیبت او دلیل دیگری نداشت. همه می‌دانیم که او یکی از بهترین بازیکنان ایران است و من به کیفیت او احترام می‌گذارم اما این بار شرایط فرق می‌کرد. شهرام محمودی با من ملاقاتی داشت و اعلام کرد که اگر به من نیاز داشته باشید، می‌توانم در خدمت تیم ملی باشم. من به عنوان سرمربی تیم ملی این را می دانم که دلیل عدم حضور شهرام در دوره قبلی، تنها به دلیل مسائلی است که در بالا ذکر کردم و به همین دلیل هیچ مشکلی با بازگشت او به تیم ملی نداشتم. او اکنون آماده کمک به تیم ملی است. البته مشکلاتی در پای خود دارد و اکنون در مرحله درمان است و ما می‌دانیم که با کمک دکتر تیم می‌توانیم شرایط او بهبود ببخشیم تا به کار خود ادامه دهد.

سرمربی تیم ملی گفت: ما روز یکشنبه جلسه‌ای با دکتر افروزی درباره او داشتیم تا راهکار برطرف کردن مشکل شهرام محمودی را بررسی کنیم. ما به این نتیجه رسیدیم که او بعد از لیگ ملت‌ها می‌تواند به ما تا پایان فصل، در انتخابی المپیک، قهرمانی آسیا و دیگر مسابقات کمک کند. یک نکته مهم را می‌خواهم بگویم؛ این پست برای ما خیلی مهم است و ما در آن امیر غفور را نیز در اختیار داریم اما در فصلی که گذشت، ما گزینه‌های زیادی را برای حضور در این پست نداشتیم. صابر کاظمی در لیگ ترکیه خیلی به میدان نرفت و اگر فقط می‌خواستیم با یک بازیکن مانند غفور در این تورنمنت‌ها حاضر شویم، یک ریسک بزرگ پیش روی ما بود. اگر صابر کاظمی را به عنوان جایگزین غفور در نظر می‌گرفتیم، یک ریسک بزرگ انجام می‌گرفت و کار برای کاظمی سخت می‌شد. غفور فصل خوبی را سپری کرد و در تیم خود خیلی خوب کار کرد اما فکر می‌کنم شهرام محمودی می‌تواند به ما کمک کند. شهرام محمودی برای کمک کردن به ما در این پست به تیم ملی اضافه می‌شود. این برای غفور نیز خیلی خوب است زیرا او هم یک مصدومیت جزئی داشت و با مشکلاتی بازی می‌کرد. این در طول تورنمنت برای غفور نیز سخت می‌شد و حالا با حضور یک بازیکن مانند شهرام محمودی خیال ما از این پست راحت است و دو بازیکن با کیفیت عالی در اختیار داریم.

کولاکوویچ در ادامه درباره حضور پر رنگ بازیکنان رده‌های پایه و نحوه تعامل با کادرفنی تیم‌های جوانان و نوجوانان با توجه به مسابقات جهانی این دو رده، بیان کرد: با آقایان عطایی و وکیلی سرمربیان جوانان و نوجوانان ملاقات و گفت و گو داشتم و درباره برنامه‌ها با یکدیگر صحبت کردیم. توخته و فیض امام دوست از تیم نوجوانان در لیست ما حضور دارند و سهمیه تیم جوانان در تیم ما بیشتر است. در کنار توخته و فیض امام دوست بازیکنانی مانند اسفندیار، فلاحت خواه، شریفی، یلی و حضرت پور از تیم جوانان در فهرست ما حضور دارند. تصمیم گیری برای من آسان نیست زیرا این بازیکنان در دو تیم ملی حضور دارند و باید در قهرمانی جهان نیز رقابت کنند. به طور مثال شاید سوال پیش بیاید که چرا توخته در اردوی اول حضور ندارد. دلیل این موضوع این است که او امسال کمتر به میدان رفته و بهتر است فعلاً به تیم پایه‌ها کمک کند. او بازیکن خوبی است و فصل گذشته نیز عملکرد خوبی داشت و بهتر است فعلاً به تیم‌های پایه کند. او باید جایگاه و کیفیت خود را در تیم‌های پایه به دست آورد و دوباره می‌تواند به تیم ملی بازگردد.

وی ادامه داد: اسفندیار نیز امسال زیاد بازی نکرد اما با سرمربی او آقای ترکاشوند صحبت کردم و او به من گفت دلیل عدم حضور او در ترکیب، مصدومیت این بازیکن بود و غیبت او ارتباطی با کیفیت این بازیکن نداشت. او آینده والیبال ایران است. فلاحت خواه این فصل خیلی بازی نکرد اما درباره ایشان با آقای اکبری صحبت کردم و ایشان نظرات خوبی درباره او داشتند و در آینده او می‌تواند حتماً به ما کمک کند. جواد کریمی و رمضانی نیز در لیست ما حضور دارند. کریمی امسال عملکرد خوبی داشت و روند خوب خود را حفظ کرد و هر چند پیکان به نیمه نهایی نرسید اما از او نمایش‌های خوبی را دیدم. رمضانی بازیکن خوب کاله نیز به تیم دعوت شده و او می‌تواند برای این جایگاه بجنگد و حق خود را بگیرد.

او درباره مسابقات پیش رو و هدف اصلی تیم ملی در سال آینده، گفت: ما سعی می‌کنیم همیشه بهترین باشیم اما کار سختی پیش روی ایران است. مهم‌ترین مسابقات برای ما انتخابی المپیک خواهد بود و تمام تمرکز ما روی موفقیت در انتخابی المپیک است. لیگ ملت‌های والیبال برای ما اهمیت زیادی دارد اما همه تمرکز و قدرت خود را به کار می‌گیریم تا در مسابقات انتخابی المپیک عملکرد خوبی داشته باشیم. المپیک اولویت اول ایران است تا بتوانیم سال ۲۰۲۰ در توکیو حضور داشته باشیم. همه مسابقات برای ما مهم است و باید بهترین عملکرد را داشته باشیم اما اولویت برای تیم ملی، المپیک است. اگر به المپیک نرویم، هیچ کاری انجام ندادیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کولاکوویچ واليبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمق فاجعه است که این بازکین در ترکیب تیم ملی ایران نبود؟ | عراقی‌ها بازیکنان ما را برای تیم ملی‌شان می‌خواهند

علی‌اصغر درویش - همشهری‌آنلاین

یکی از اتفاقات ناخوشایند ورزش در شروع سال جدید از دست رفتن سهمیه‌ بازی‌های پارالمپیک پاریس برای تیم ملی بسکتبال با ویلچر بود. در مسابقات انتخابی که روزهای آخر فرودین به میزبانی فرانسه برگزار شد، تیم ملی ایران نتوانست مجوز حضور در بازی‌های ۲۰۲۴ را بگیرد. عادل طُرفی، کاپیتان سابق تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران که سابقه ۲۰سال بازی در تیم ملی و تجربه حضور در ۲دوره از بازی‌های پارالمپیک را دارد، در گفت‌وگو با همشهری دلایل از دست رفتن این سهیمه را بررسی کرده است.

طرفی بعد از خداحافظی از تیم ملی چند سالی است که به عنوان مربی بازیکن در این رشته فعالیت می‌کند. ستاره سابق تیم ملی افتخارات بسیاری را در ادوار مختلف آسیایی و جهانی کسب کرده است و حالا در اهواز هدایت یک تیم بسکتبال با ویلچر را برعهده دارد. این مربی ۴۷ ساله از کم‌توجهی مسئولان به استعدادهای ناب این رشته در داخل ایران هم گلایه دارد.

*تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران با قبول شکست مقابل آلمان سهمیه المپیک را از دست داد. ارزیابی شما از نتایج تیم ملی به عنوان کسی که سال‌ها در تیم ملی حضور داشتید، چیست؟

متاسفانه برخی از بازیکنان خوب تیم ملی به دلایلی نامعلوم که من هم نمی‌دانم علت آن چه بوده در ترکیب اصلی قرار نگرفتند.

*مثلا کدام بازیکن؟

امید هادی‌اظهر به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان و آسیا، در ترکیب نبود و من از غیبت این بازیکن در ترکیب تعجب کردم. تا جایی که می‌دانم این بازیکن هیچ مشکلی با کادر فنی هم نداشت. در جام‌جهانی اخیر که حدود ۷-۸ ماه پیش در دبی برگزار شد و تیم ما به مقام سوم رسید، هادی‌اظهر یکی از بهترین بازیکنان تورنمنت شد.

*دلایل دیگری هم در از دست رفتن سهمیه نقش داشت؟

ما در بسکتبال با ویلچر خیلی لژیونر داریم و تعدادی از لژیونرها در مسابقات فرانسه به تیم اضافه شدند و در اردوی تهران فقط ۵-۶نفر حضور داشتند. این موضوع باعث ناهماهنگی بین بازیکنان شد و شاید به همین دلیل نتوانستند تفکرات کادر فنی را در زمین پیاده کنند. البته بازیکنان لژیونر در کوران مسابقات باشگاهی قرار داشتند و نمی‌توانستند مرخصی بگیرند.

*در هر صورت تیم ملی از این معضل ضربه خورد و المپیک را از دست دادیم. آیا نمی‌شد برای این موضوع برنامه‌ریزی کرد؟

چرا اگر فدراسیون برنامه‌ریزی انجام می‌داد، می‌توانست با باشگاه‌های لژیونرها رایزنی کند و این اتفاق شدنی بود.

*صحبت از فدراسیون شد. با تغییراتی که این چند ساله اتفاق افتاده مسوولان جدید فدراسیون چه نگاهی به بسکتبال با ویلچر دارند، ‌ این رشته در اولویت‌های آنها هست؟ ‌

متاسفانه در این چند سالی که آقای خسروی‌وفا از فدراسیون جدا شده‌اند، فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین آنطوری که باید عملکرد خوبی نداشته و جایگاه خودش را از دست داده است. در این سال‌ها یکسری از افراد ‌آمدند و برای رشته‌های مختلف سلیقه‌ای تصمیم ‌گرفتند، تصمیماتی که فنی نبود و همین موضوع ضربه زد و نتیجه‌اش از دست رفتن سهمیه المپیک شد.
در همین مسابقاتی که سهمیه پاریس را از دست دادیم، به هلندی و فرانسه باختیم. در مرحله رده‌بندی جام‌جهانی ۲۰۲۲ با اختلاف بیشتر از ۲۰امتیاز هلند را برده بودیم و تیم فرانسه را هم در مرحله‌حذفی با ۲۰امتیاز بیشتر شکست داده بودیم. ما به تیم‌هایی باختیم که به راحتی آنها را برده بودیم.

*به نظر شما آن تیم‌ها در این چندماه چه کاری انجام داده بودند که ما نکردیم؟

آنها در این چند ماه هدفگذاری و برنامه‌ریزی داشتند، در مسابقات تدارکاتی زیادی شرکت کردند، اردوهای منظم و مستمری داشتند و بازیکنانشان در لیگ‌های خودشان هرهفته بازی داشتند و در اختیار تیم ملی کشورشان هم بودند.

*شما فکر می‌کنید تیم ملی به راحتی می‌توانست هلند، فرانسه و آلمان را شکست بدهد؟

شک نکنید مثل آب خوردن می‌توانستیم این تیم‌ها را ببریم. در مرحله گروهی ما کانادا را در بازی سوم بردیم و کانادا چهارم و ما سوم شدیم. در گروه دیگر ایتالیا آلمان را شکست داد و آلمان به ایران خورد و ایتالیا به کانادا. ما به آلمان باختیم و کانادایی که تیم چهارم گروه ما شده بود، با شکست ایتالیایی که صدرنشین آن گروه بود به المپیک صعود کرد. این عمق فاجعه در نرسیدن ایران به المپیک است.

*خب از خودتان بگویید، از لیگ و اینکه فصل را چطور گذراندید؟

من این فصل سرمربی تیم ملی‌حفاری استان خوزستان بودم. در شروع فصل گذشته به خاطر نداشتن اسپانسر مشکل داشتیم اما با خواهش و التماس‌هایی که کردیم مهندس گلپایگانی، مدیرعامل شرکت ملی‌حفاری ایران قبول کرد تا با تیم استان همکاری و از این تیم حمایت کند. یک اتفاق خیلی خوب و مثمرثمر بود. شخصا از طرف تمام بچه‌های بسکتبال با ویلچر استان خوزستان از او تشکر می‌کنم و امیدوارم که این نگاه مثبت به بچه‌های معلول و توان‌یاب مخصوصا رشته بسکتبال با ویلچر ادامه داشته باشد. مطمئن باشند اگر این نگاه ویژه ادامه‌دار باشد، تعدادی از بازیکنان جوان معلول که در خانه هستند، می‌توانند وارد جامعه شوند و به تیم ملی کمک کنند. در کل با حمایت‌هایی که از ما شد، توانستیم در لیگ شرکت کنیم و با بازیکنان بومی مقام چهارم مسابقات را کسب کنیم. دوره‌های قبل به دلیل مشکلات مالی حضور خوبی در لیگ نداشتیم اما فصل پیش اتفاقات خوبی برای تیم افتاد.

*شما سال قبل خیلی تلاش کردید که این اسپانسر پیدا شود. هدف عادل طرفی در این ورزش چیست؟

دورهم بودن بچه‌های معلول و توانیاب همیشه یکی از اهداف من بوده است. شاید در صحبت قابل وصف نباشد اما خودم که جانباز هستم باید بگویم وقتی در مسابقات و اردو هستی به قدری با بچه‌ها خوش می‌گذرد که گذر زمان را متوجه نمی‌شوی. حضور در تیم‌های ورزشی برای معلولان اتفاق خیلی خیلی خوبی است و کمک می‌کند تا دیده شوند. بسکتبال با ولیچر یک برند بین بچه‌های معلول و توانیاب است و در بازی‌های پارالمپیک روز آخر مسابقات را با فینال بسکتبال با ویلچر تمام می‌کنند و دربازی‌های پاراآسیایی هم اختتامیه و قبل از اختتامیه رقابت‌های بسکتبال با ویلچر برگزار می‌شود. تنها رشته‌ای است که ۵-۶ کشور از لحاظ امکانات، تجهیزات و اسپانسر لیگ فوق‌العاده مدرن و حرفه‌ای دارند و از تمام کشورها بازیکنان خوب را جذب می‌کنند.

*سهم ایران برای حضور در این کشورها چقدر بوده و چند لژیونر داریم؟

نزدیک به ۶ لژیونر داریم.

*این فصل چه درخواستی از مسئولان دارید؟

درخواست من از مسئولان این است که نگاه ویژه‌ای به استان‌هایی که استعداد در این رشته دارند، داشته باشند تا بتوانند دیده شده و به تیم ملی برسند. ما استعدادهایی داریم که حتی می‌توانند لژیونر شوند. شاید بد نیست بدانید حدود چند روز پیش رئیس فدراسیون عراق به من زنگ زد و گفت که من از تو بازیکن می‌خواهم که در تیم ملی عراق بازی کند و به او گفتم بازیکن خوب در تیم ملی خودمان بازی می‌کند و گفت که بازیکن‌هایی را که استفاده نمی‌کنید بفرستید و من قبول نکردم. حتی کشورهای دیگر به دنبال استعدادهای ایران هستند. درخواست من از مسئولین این است که مثل استان‌های اصفهان، مرکزی، ارومیه استان‌های دیگر مثل یزد که به دلیل نداشتن اسپانسر لیگ را نیمه‌کاره رها کرد، نگاه ویژه‌ای داشته باشند. امیدوارم همه ورزشکارهای عزیز این کشور موفق باشند و روزی برسد در همه رشته‌ها چه بچه‌های سالم و چه جانباز سربلند باشند.

کد خبر 846038 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بسکتبال - ایران بسکتبال - تیم ملی بسکتبال - ویلچر

دیگر خبرها

  • لیگ ملت‌ها: لیست قهرمان جهان و رقیب دوم ایران
  • مورد عجیب بازیکن فولاد؛ ۷ فصل و فقط ۱۶ دقیقه بازی
  • زنگ خطر برای والیبال ملی؛ لطیفه‌ای با کلیدواژه «همه برای یکی»!
  • لیست خرید رویایی اوسمار ویرا؛ مهدی قائدی، رامین رضاییان و شهریار مغانلو!
  • آغاز اردوی تیم ملی دانشجویان ایران با حضور 53 بازیکن
  • قایدی مغانلو، رضاییان و اسدی در لیست اوسمار
  • لیست غیرممکن اوسمار برای پنجره تابستانی!
  • سامان قدوس در لیست خرید تابستانی میدلزبورو
  • مدیر گل‌گهر: قوانین جاری دست ما را بست
  • عمق فاجعه است که این بازکین در ترکیب تیم ملی ایران نبود؟ | عراقی‌ها بازیکنان ما را برای تیم ملی‌شان می‌خواهند