Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت:غرامت‌های مربوط به سال زراعی گذشته 189 میلیارد ریال برآورده شده که تا کنونی 152 میلیارد ریال به صورت نقدی یا تهاتر به کشاورزان پرداخت شده و 37 میلیارد ریال از غرامت برآورد شده باقی مانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد غنچه مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: در سال زراعی جاری که از مهرماه 97 آغاز شده و تا شهریورماه سال آینده ادامه دارد تا کنون بیش از 49 هزار بیمه‌نامه صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از این تعداد بیمه‌نامه 31 هزار و 800 بیمه نامه مربوط به باغات، 8 هزار و 170 بیمه‌نامه دام، 6 هزار و 300 بیمه‌نامه زراعت، 2 هزار و 150 بیمه‌نامه تنه درختان، 831 بیمه‌نامه طیور و 6 بیمه‌نامه مربوط به منابع طبیعی بوده است.

 

مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: در زمینه باغات تا کنون 23 هزار و 320 هکتار، زراعت 15 هزار و 160 هکتار، منابع طبیعی 44 هزارهکتار، تنه درختان یک هزار و 630 هکتار ، 303 هزار راس دام سبک و سنگین و 13 میلیون قطعه طیور بیمه شده است.

 

غنچه اظهار کرد: غرامت‌های مربوط به سال زراعی گذشته 189 میلیارد ریال برآورده شده که تا کنونی 152 میلیارد ریال به صورت نقدی یا تهاتر به کشاورزان پرداخت شده و 37 میلیارد ریال از غرامت برآورد شده باقی مانده است.

 

وی خاطرنشان کرد: مبلغی که باقی مانده مربوط به حوزه باغات پسته استان است.

 

مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: بیشترین غرامت مربوط به بخش باغات با 133 میلیارد ریال، زراعت بیش از 27 میلیارد ریال و دام سبک و سنگین 25 میلیارد ریال بود.

 

غنچه با بیان اینکه 253 حادثه مورد بررسی و تایید برای پرداخت بیمه قرار گرفته است، گفت: بیشترین حوادث مربوط به سرما و یخ بندان، تگرگ، سیل، بارندگی‌های بی موقع، گرما در زمان تلقیح، گرما و سرما زدگی و حمله پرندگان برای مزارع کلزا است.

 

وی اظها کرد: در سال زراعی جاری شاهد افزایش بیمه در بخش‌های مختلف بودیم به گونه‌ایکه سطح باغات بیمه شده از 18هزار هکتار به بیش از 23 هزار هکتار 28 درصد رشد، زراعت از 12هزار و 900 هکتار به 19 هزار و 100 هکتار48 درصد رشد، تنه درختان از 349 هکتار به یک هزار و 600 هکتار با 366 درصد رشد و مرتع از 21 هزار و 900 هکتار به 44 هزار و 400 هکتار با 100 درصدرشد را شاهد بودیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان

محمود اسپانلو گفت: ۱۴ حکم قطعی قلع و قمع و ۲۶ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها امروز در روستا‌های کلاسنگیان و کلاجان قاجار اجرا شد.
محمود اسپانلو افزود: با این اقدام از تغییر کاربری ۱۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان جلوگیری شد.

دادستان اسپانلو با تاکید بر ادامه برخورد‌ها با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در استان گفت: ساخت و ساز در زمین‌های کشاورزی، امنیت غذایی استان و کشور را تهدید می‌کند و بهتر است هم استانی‌ها از خرد کردن اراضی زراعی و تبدیل آن به ویلا بپرهیزند و سرمایه خود را هدر ندهند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • بیش از هزار و ۲۰۰ سندمالکیت‌زراعی در اشنویه صادر شد
  • رشد ۱۵ درصدی بارش‌های سال زراعی جاری
  • کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • صدور ۱۲۴۰ سند مالکیت زراعی در سال گذشته
  • بیشترین تغییر کاربری اراضی کشاورز در لرستان مربوط به خرم‌آباد است