Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@09:23:44 GMT

۴۰ درصد نیازبازار خودرو تامین شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۹۱۲۰

۴۰ درصد نیازبازار خودرو تامین شد

۴۰ درصد نیاز بازار خودرو با تولید قطعات داخلی توسط یک شرکت دانش بنیان و با تکیه بر دانش بومی تامین شد.

به گزارش ایسنا، عباسی مدیر بخش تحقیق و توسعه این شرکت دانش بنیان درباره تولیدات این شرکت گفت: این توانایی وجود دارد که با به کارگیری دانش بومی استارت و دینام انواع خودروها، نیاز بازار خودروی کشور را تا ۴۰ درصد تأمین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی درباره واحدهای تولیدی این شرکت گفت: آبکاری، دایکست آلومینیوم و زاماک، ماشین کاری، تزریق پلاستیک، پرسکاری، طراحی و ساخت و مونتاژ استارت و دینام تشکیل شده و دارای دو آزمایشگاه پیشرفته مطابق تکنولوژی‌های جدید از جمله واحدهای تولیدی این شرکت است.

وی در ادامه گفت: سالن ماشین کاری و دایکست این شرکت با دامنه کاری تولید قطعات آلومینیومی و زاماک در زنجیره تأمین قطعات خودرو و با استفاده از فرایندهای دایکست و ماشین کاری نظام مدیریت کیفیت خود را را مطابق با الزامات استانداردهای، ساپکو و گروه RENAULT ایجاد، مستند، مستقر و نگهداری می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر به صورت مستقیم برای ۵۵۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده‌ایم که این نیروی انسانی شرکت را در جهت تولید محصولات دانش بنیان یاری می‌کند.

مدیر بخش تحقیق و توسعه این شرکت دانش بنیان درباره صرفه ارزی این شرکت با تولید محصولات دانش بنیان گفت: با توجه به تولید قطعات خودرو در کشور و با کاهش قیمت ۳۰ درصدی ما به نسبت نمونه خارجی این قطعات صرفه جویی ارزی بسیاری داشته‌ایم.

وی درباره برنامه صادرات این شرکت دانش بنیان گفت: در حال حاضر در حال انجام مذاکراتی با روسیه هستیم تا محصولات دانش بنیان خود را به این کشور صادر کنیم.

طبق اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عباسی درباره دریافت حمایت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: در حال انجام اقدامات لازم برای دریافت تسهیلات از طریق معاونت علمی و فناوری برای توسعه تولیدات دانش بنیان این شرکت هستیم و سعی داریم تا از نیروهای نخبه در قالب استفاده از امریه استفاده کنیم.

پایان پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بومي سازي شرکت های دانش بنیان قطعات خودرو معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۹۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی 42۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس


هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از ساخت و بازسازی 4200 قطعه تخصصی، درسال 1402 در این نیروگاه خبر داد.
به گزارش روابط‌عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان،داریوش محمودی عنوان کرد: یکی از افتخارات نیروگاه در سال‌های اخیر، خودکفایی در زمینه ساخت ۹۰ درصد قطعات نیروگاهی است و این مهم در سایه حمایت از تولید داخلی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و با صرفه‌جویی بسیار زیادی محقق شده است و قطعات ساخته‌شده برگ زرینی از افتخارات صنعت برق هرمزگان به‌ویژه شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان بشمار می‌رود.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: این نیروگاه در سال ۱۴۰2، موفق به بومی‌سازی بیش از 42۰۰ قطعه مهم کوچک و بزرگ نیروگاهی شده که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.
محمودی بیان کرد: در این بازه زمانی قطعات یدکی ولوهای آب‌شیرین‌کن، قطعات بانداسکرین، توری، قرقره، زنجیر بانداسکرین، گیربکس باند اسکرین، دیافراگم اگزوز کوئیک والو تریپ ولو گاز، اکسپنشنها، کیسینگ پمپ اگزلری، اینترکولر، اکسپنشن آکاردئونی جی آرفن، پیستون کمپرسور هوا، یاتاقان گاید بیرینگ ساخته شده است.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اضافه کرد: در این‌مدت چرخ لنگر بانداسکرین، الکتروموتور پمپ کلرزنی، مکانیکال‌سیل پمپ روغن کاری مجموعه فیدپمپ، تجهیزات کلرزنی، اکسپنشن کانال هوای GA7، مکانیکال سیل پمپ ایرساید ژنراتور، قطعات یدکی پمپ گردشی آب بویلر، دیافراگم کوئیک اگزوز شات‌آف ولو، شافت اسلیو شافت بوسترپمپ، بوش اسلیو پمپ بلودان آب‌شیرین‌کن‌ها، لنس سوت بلوئر لانگستروم توسط متخصصان داخلی نیروگاه بومی‌سازی شده است.
وی در پایان مطرح کرد: نیروگاه بندرعباس با ۶ واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت ۱۳۲۰ مگاوات‌ساعت یکی از نیروگاههای جنوب‌شرق کشور است که علاوه بر تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بخشی از قطعات مورد نیاز را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص کارکنان خود طراحی و مورد ساخت و بازسازی قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • پویشی‌های دانشگاه آزاد اصفهان ۱۲هزار نفری می‌شوند/ 10 درصد دانشجوها به استخدام رسیدند
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • بومی‌سازی کود «تریپل سوپر فسفات» توسط متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • ساخت و بازسازی 42۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • افزایش حدود پنج برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱