Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-18@23:49:00 GMT

پذیرش FATF به ضرر ایران، معیشت مردم و منافع ملی است

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۰۳۹۳

ضیاءالله اعزازی ملکی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت:‌ با پذیرش FATF معیشت مردم به هیچ وجه حل نخواهد شد ضمن اینکه قطعاً رفع مشکلات هم با چالش مواجه شده و به ضرر ایران و منافع ملی است.

وی افزود: پذیرفتن FATF مانند این است که فقط یک پنجره برای کشور باز بماند و خارجی‌ها هم بر این پنجره نظارت کنند و لذا پذیرش آن یعنی اینکه با طناب دست‌هایمان را ببندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم بناب در مجلس تصریح کرد: در زمان تحریم هر آنچه می‌خواستیم و نیاز داشتیم وارد می‌کردیم و دشمن هم متوجه نمی‌شد ولی با پذیرش FATF حتی معیشت مردم دچار دردسر شده و با مشکل مواجه خواهیم شد زیرا برای دور زدن تحریم، کالا و منابع مالی و راه ورود آن تحت نظارت دشمن است که قطعا اجازه چنین کاری را نخواهد داد. 

وی افزود: سال ۹۷ با درایت‌های مقام معظم رهبری و مقاومت مردم با ایفای نقش خود ثابت کردند که همواره پشت‌سر رهبری حرکت کرده و دشمنان در سال‌جاری مأیوس شدند و قطعاً در سال آینده هم چنین رویه‌ای را در پیش خواهیم گرفت.

نماینده مردم بناب در مجلس تصریح کرد: مردم از لحاظ معیشتی، رفاه،‌درآمد و اشتغال تحت فشار هستند که این فشار ناشی از سوءتدبیر مسئولان است این در حالی است که مردم با برپایی حماسه ۲۲ بهمن موضوع را برای مسئولان تمام شده تلقی کردند.

اعزازی گفت:‌قطعاً در سال ۹۸ با مدیریت ویژه رهبر انقلاب و همراهی مردم به پایان خواهد رسید هرچند که مردم به دلیل سوءتدبیر مسئولان تحت فشار هستند ولی اگر بخواهیم موفق باید منافع ملی را برتمامی منافع جریان‌ها و منفعت‌طلبی سیاسیون ترجیح دهیم.

وی گفت: منافع ملی جمهوری اسلامی ایران ایجاب می کند که استقلال کشور را حفظ کرده و بر آن اصرار کنیم.

اعزازی ملکی اظهار داشت: fatf با روح اقتصاد مقاومتی که مدنظر مقام معظم رهبری است تعارض دارد یعنی یک برنامه‌ریزی شده که ما قرارگاه خاتم، سپاه و یا نیروهای دیگر را تحت فشار قرار دهیم یعنی با خودتحریمی‌ها و فشارهایی که در داخل وجود دارد آنها را از کارکرد و عملکردهایی که باید داشته باشند بازمی‌داریم و درحقیقت  پیشرفت‌های قابل توجه این نهادها با (fatf) متوقف می‌شود.

وی تصریح کرد: کارشناسانی که اطلاعات دقیق تر در این زمینه دارند عنوان می‌کنند که با (FATF) این اجازه را می‌دهیم که به حساب‌های ما سرکشی کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مشکلات ایران منابع مالی مقام معظم رهبری اشتغال ۲۲ بهمن رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران استقلال اقتصاد مقاومتی اقتصاد مقاومتی ایران مجلس شورای اسلامی مشکلات نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن: حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل‌پذیرش است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با خانم «یوکو کامیکاوا» وزیر خارجه ژاپن، در خصوص موضع جمهوری اسلامی ایران پیرامون اقدام اخیر دفاع مشروع نیروهای مسلح کشورمان علیه رژیم متجاوز صهیونیستی، همچنین ضرورت ایجاد آتش‌بس فوری در غزه و اهمیت امنیت دریانوردی در منطقه گفتگو و تبادل نظر کرد.

امیرعبداللهیان در این گفت‌وگو ضمن تشریح ضرورت و ابعاد اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب دفاع مشروع و هشدار و پاسخ تنبیهی به حمله گستاخانه رژیم اسراییل بر سفارت کشورمان در دمشق تأکید کرد: اقدام نظامی ایران بسیار دقیق و حساب شده علیه پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

او با تأکید بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران در مسیر کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه افزود: این پاسخ نظامی به حمله اسرائیل صرفاً عملیاتی محدود و حداقلی بود و در صورت ارتکاب هر گونه اقدام ماجراجویانه بعدی از سوی رژیم اسرائیل، این بار پاسخ ایران قاطع، فوری و حداکثری خواهد بود.

امیرعبداللهیان با اشاره به نقش مهم ژاپن به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت و گروه هفت اظهار داشت: ریشه اصلی بحران در منطقه به جنگ غزه برمی‌گردد و جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های دیپلماتیک خود را به منظور ایجاد یک آتش‌بس پایدار ادامه خواهد داد و از ژاپن و اعضای گروه هفت همین انتظار را دارد.

وزیر خارجه ژاپن نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه، بر اهمیت ارسال کمک‌های انسان دوستانه به غزه، تداوم رایزنی‌ها و گفت‌وگوهای چندجانبه و دوجانبه در جهت توقف فوری جنگ و بازگشت صلح و ثبات به منطقه تأکید کرد.

کامیکاوا با یادآوری موضع صریح کشورش در محکومیت حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اظهار کرد: ژاپن معتقد است که حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل‌پذیرش است.

او همچنین بر اهمیت جلوگیری از تشدید و گسترش تنش و درگیری در منطقه برای ژاپن و لزوم خویشتن‌داری حداکثری همه طرف‌ها تأکید و خاطر نشان کرد: نسبت به تبعات تشدید تنش و درگیری بر ثبات و امنیت منطقه و در معرض تهدید قرار گرفتن امنیت دریانوردی به همه طرف‌ها توجه داده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حل مشکل مسکن کمک به معیشت مردم است
  • پرداخت ۹۹۲ میلیارد کمک معیشت به مددجویان گلستانی
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • سرکوب مزد در سنوات گذشته باید جبران شود/ حداقل مزد ۱۵میلیون تومان
  • انتقاد علی مطهری از رواج کلمات بیگانه در تلویزیون و تابلوهای شهری /دولت اسلامی فقط مسئول معیشت مردم نیست
  • حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است
  • ژاپن: حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل‌پذیرش است
  • نماینده‌ها منافع ملی را اولویت قرار دهند
  • نتایج آزمون‌های مرکز تایید صلاحیت ایران مورد پذیرش جامعه جهانی
  • اولویت مجلس دوازدهم معیشت و اقتصاد خواهد بود