Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده رودسر و املش با اشاره به هجوم شتاب زده و فراگیر افراد غیر بومی در گیلان، گفت: کشاورزان زمین ها را با قیمت پایین می فروشند و واسطه گرها با تغییر کاربری این اراضی را چندین برابر قیمت بفروش می رسانند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسدالله عباسی در گفت و گو با خبرنگار 8دی در واکنش به مهاجرت غیر بومی ها و خرید اراضی کشاورزی در روستاهای گیلان، اظهار کرد: عدم حمایت از محصولات کشاورزی، بی توجهی به بیمه کشاورزان، پایین بودن ارزش محصولات کشاورزی، افزایش هزینه های زندگی و کاهش درآمدها از عواملی است که منجر می شود کشاورزان زمین های کشاورزی شان را به غیر بومی هایی که خواستار خرید این زمین ها هستند بفروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این شرایط کشاورزان روستاها را رها و به شهرها و حاشیه شهرها مهاجرت می کنند.

 

** واسطه گرها با تغییر کاربری اراضی کشاورزی را چندین برابر قیمت می فروشند

نماینده مردم رودسر و املش با اشاره به هجوم شتاب زده و فراگیر مهاجران غیر بومی در گیلان که منجر به خرید اراضی کشاورزی و باغی روستاییان با قیمت پایین شده است، گفت: کشاورزان با فروش اراضی خود سعی می کنند زندگیشان را مدیریت کنند زیرا در این شرایط چاره ای جز فروش زمین ها ندارند.

عباسی تصریح کرد: کشاورزان زمین ها را با قیمت پایین می فروشند و واسطه گرها با تغییر کاربری این اراضی را چندین برابر قیمت بفروش می رسانند.

** فروش اراضی کشاورزی شدت بیشتری پیدا کرده!

وی افزود: این مشکلات در استان های شمالی از سال های گذشته وجود داشته است اما در سالی که گذشت شدت بیشتری پیدا کرده است.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با بیان اینکه ابن مسئله تهدیدی یرای بخش کشاورزی است، تصریح کرد: یک وقتی هست که کشاورز برای فرزندانش در این اراضی ساخت و ساز می کند و یک موقع این اراضی برای افراد خاص به ویلا تبدیل می شود.

عباسی با بیان اینکه افراد خاص و متمکن در گذشته در شمال کشور ویلاسازی می کردند اما دیگر مثل الان نبود، گفت: برای جلوگیری از این پدیده باید توان خرید کشاورزان را بالا ببریم و قیمت محصولات زراعی مثل چای و برنج را مورد حمایت قرار دهیم تا کشاورزان زمین هایشان رابه فروش نرسانند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سود» مشوقی برای «مشارکت مردمی» در تولید

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم پیشه ور، رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران درباره مشارکت مردم در جهش تولید به مهر گفت: کشاورزی در ایران بیش از ۹۹ درصد مربوط به بخش خصوصی است و کشاورز به طور مستقیم منافع خود را در کشت می‌بیند؛ بنابراین اگر کشت سود نداشته باشد آن را رها کرده و به حرفه دیگر مشغول می‌شود چون فعالیت هر صنعتی بر پایه سود و زیان گسترش پیدا می‌کند.

وی افزود: گستردگی بخش کشاورزی در زمین‌ها در واقع حدود و ثغورش مانند سایر صنایع نبوده و ضرورت دارد دولت برای آن مشوق‌هایی را در نظر بگیرد تا بر اساس این حمایت‌ها، کشاورز سود متعارف داشته باشد.

وی ادامه داد: ارائه یارانه کود، یارانه وام برای خرید ماشین آلات و مکانیزاسیون، خرید تضمینی محصولات، خرید توافقی و… از بسترهایی است که بخش خصوصی را تشویق به مشارکت در تولید می‌کند.

پیشه ور گفت: محصولات کشاورزی عمدتاً فسادپذیر بوده و مانند فولاد، خودرو و… نمی‌توان در انبار نگهداری کرد و مثلاً یک سال بعد به فروش رساند. محصولات کشاورزی پس از برداشت باید عرضه یا به صنایع تبدیلی واگذار شوند.

رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران با بیان اینکه تمام این فرایند مانند یک زنجیره به یکدیگر متصل است، اظهار کرد: سود در افزایش سرمایه گذاری و حضور مردم در تولید نقش زیادی دارد؛ از این رو در بخش صنایع تبدیلی باید کشاورز در سود کارخانجات مشارکت داشته باشد. برخی محصولات مانند چغندر قند، محصولات دخانی و… در کارخانه‌ها تبدیل به محصول نهایی مانند شکر و… می‌شوند. بنابراین خرید قراردادی و سهیم کردن کشاورز در سود صنایع تبدیلی می‌تواند در تشویق مردم به حضور در فعالیت‌های تولیدی نقش بسزایی داشته باشد.

وی افزود: در بخش صنایع تکمیلی نهاد تحویل گیرنده محصولات کشاورزی باید آموزش‌های لازم را حین فرایند نیز ارائه دهد و بر عملکردها نظارت داشته باشد. همچنین قیمت محصولات در زمان کشت باید تعیین شود تا تولید پایدار رقم بخورد. اگر تمام این اقدامات انجام شود سرمایه در گردش افزایش یافته و کشاورز به عنوان بخش خصوصی دلگرم فعالیت خود می‌شود.

پیشه ور تاکید کرد: همه از مزرعه تا بازار در سود محصولات باید شریک باشند در حالی که در حال حاضر کارخانجات محصولات تولیدی را خریداری نمی‌کنند یا چون این تولیدات فسادپذیر است کشاورز ناچار است با قیمت پایین محصولات را به فروش برساند و سود را صاحبان کارخانجات داشته باشند.

رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران با اشاره به صنعت دامپروری ادامه داد: در حوزه دام هم همین روند وجود دارد؛ محصولی مانند شیر فسادپذیر بوده و دامدار با قیمت پایین آن را در اختیار صنایع تبدیلی قرار می‌دهد و سود این حوزه نیز شامل تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی می‌شود.

پیشه ور گفت: اگر مشارکت مردم در تولید پررنگ‌تر شود و خریدهای قراردادی رونق بگیرد دیگر شاهد اتفاقاتی همچون کمبود گوشت قرمز و مازاد مرکبات نخواهیم بود.

کد خبر 6063646 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • برداشت اولین خوشه‌های طلایی گندم در پیشین سیستان وبلوچستان
  • خرید انواع ویپ و پاد به صورت عمده و تکی با بهترین قیمت
  • بررسی ۳ هزار و ۸۱۱ مورد درخواست متقاضیان صدور سند برای اراضی زراعی و باغی
  • «سود» مشوقی برای «مشارکت مردمی» در تولید
  • پیش بینی تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم در سال جدید
  • امکان تقسیم اراضی بعد از فوت وراث وجود ندارد
  • خرید نهال لیبل دار، ۲۹ هزار تومان از نهالستان تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی
  • تمدید خرید توافقی سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری
  • خرید توافقی ۷۰۰۰ تن سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری
  • شتاب دراجرای طرح‌های آب و‌خاک آذربایجان غربی با اختصاص اعتبار ویژه