Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@14:54:46 GMT

درمان‌های خانگی خارش گوش

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۰۸۰۷

درمان‌های خانگی خارش گوش

امروزه مشکل خارش گوش به اشکال مختلف، توسط بسیاری گزارش می‌شود. اولین و یکی از مهم‌ترین نکته‌هایی که به افراد دچار خارش گوش باید گفت، عدم نگرانی است. لازم نیست که به هیچ عنوان نگران باشید. احتمالا تعجب می‌کنید اگر بدانید که مشکل خارش گوش موضوعی بسیار شایع بوده و برای شنوایی شما هیچ گونه مشکلی ایجاد نخواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیزی که می‌تواند برای شما مشکل ساز شود و شنوایی شما را به خطر بیندازد، استفاده از اشیاء است.

بعضی اوقات خارش گوش آنقدر تشدید می‌شود که می‌خواهیم گوش خود را از جا در بیاوریم. دلایل مختلفی می‌تواند سبب این عارضه شود و خاراندن گوش با هر چیز خارجی، می‌تواند آسیب جدی به گوش‌هایتان وارد سازد.

دلایل خارش گوش:

عفونت گوش: گاهی اوقات، خارش گوش می‌تواند به واسطه یک عفونت شکل گرفته یا نشانه‌ای از پیشرفت آن باشد. باکتری‌ها و ویروس‌ها می‌توانند موجب عفونت‌های گوش مرتبط با سرماخوردگی و آنفلوآنزا شوند.

خشکی گوش: گوش‌ها معمولا چربی و جرم تولید می‌کنند تا تمیزی و سلامت خود را حفظ کنند. اگر فردی گوش خود را بیش از حد تمیز کند، این شرایط می‌تواند به حذف جرم گوش و خشکی آن منجر شده و خارش گوش را موجب شود.

آلرژی‌های غذایی: یک واکنش آلرژیک به یک غذای خاص می‌تواند موجب احساس خارش در گوش شود.

وسایل کمک شنوایی: گاهی اوقات، وسایل کمک شنوایی می‌توانند به واسطه پوشش پلاستیکی خود موجب خارش گوش شوند. برخی افراد ممکن است دارای پوستی حساس باشند یا یک واکنش آلرژیک خفیف به ماده داشته باشند.

انسداد جرم گوش: انباشت جرم گوش می‌تواند موجب خارش در گوش‌ها شده و شنوایی فرد را تحت تاثیر قرار دهد. گوش‌ها برای کمک به پاکسازی خود و محافظت از گوش داخلی در برابر عفونت جرم تولید می‌کنند. جرم گوش به طور طبیعی به سمت بیرون گوش حرکت می‌کند و سلول‌های مرده پوست و مواد زائد دیگر را نیز با خود حمل می‌کند.

بیماری گوش شناگر: در صورت به دام افتادن آب در گوش، این شرایط می‌تواند موجب شرایطی به نام بیماری گوش شناگر شود. شایع بودن این شرایط بین شناگران دلیل چنین نامگذاری است. باکتری‌ها می‌توانند در آب به دام افتاده تکثیر شده و موجب عفونت شوند.

رینیت آلرژیک: رینیت آلرژیک که به نام تب یونجه نیز شناخته می‌شود، به واسطه یک واکنش آلرژیک به ذرات موجود در هوا مانند گرده، گرد و غبار یا خز حیوانات رخ می‌دهد.

بیماری‌های پوستی: افراد مبتلا به یک بیماری پوستی ممکن است خارش گوش را تجربه کنند. برخی افراد ممکن است متوجه وصله‌های پوسته پوسته و ملتهب رو یا اطراف گوش خود شوند.

علائم خارش گوش:

خارش گوش می‌تواند همراه با علائم دیگری مانند: تب، لرز، سفتی مفصل، زخم در گوش، سردرد، آبریزش بینی، عطسه‌های مکرر، گلودرد یا عرق کردن ظهور کند. موارد زیر به بیان علائم خارش گوش می‌پردارند:

اگزما یا زخم در گوش

احساس حرکت جانور در گوش

احساس گرفتگی و انسداد گوش

تورم ناگهانی صورت یا لب‌ها

مشکلات تنفسی

سردرد‌های مخچه‌ای

درد ناشی از عفونت گوش

وزوز گوش

ترشح یا نوعی از تخلیه که از گوش بیرون می‌آید


پیشگیری از خارش گوش:

گوش خودش را کاملا پاکسازی می‌کند، بنابراین شما نباید در تمیز کردن گوش زیاده روی کنید.

از گوشواره‌هایی که از فلزاتی ساخته شده‌اند که ممکن است واکنش آلرژیک ایجاد کنند استفاده نکنید.

اگر اغلب شنا می‌کنید، برای خارج کردن آب وارد شده به گوش راهی پیدا کنید.

اگر جرم گوش‌تان زیاد است حتما فقط طبق توصیه‌ی پزشک از قطره گوش استفاده کنید.

موقع دوش گرفتن مراقب باشید تا آب وارد گوش‌تان نشود.

از شامپو‌هایی استفاده کنید که مخصوص پوست‌های حساس هستند.

اگر از سمعک یا هدفون به طور مداوم استفاده می‌کنید، به طور مرتب آن‌ها را تمیز کرده و به آرامی وارد گوش‌تان کنید.

همیشه گوشی همراه و گوشی تلفن‌تان را تمیز نگه دارید، چون گوشی آلوده نیز می‌تواند باعث عفونت گوش شود.

با انگشت‌های آلوده گوش‌تان را لمس نکنید.

درمان خارش گوش:

خارش گوش به علت‌های مختلفی از جمله خشکی پوست و آلرژی ایجاد می‌شود. درمان خارش گوش در نتیجه درمان عامل ایجاد کننده خارش رخ می‌دهد.

باید به یاد داشته باشیم همیشه قبل از قرار دادن هر نوع پماد و یا قطره‌ای در گوش خود با پزشک متخصص مشورت کنیم. قرار دادن شی در گوش می‌تواند التهاب را تحریک کند و سبب بدتر شدن مشکل گوش شود. همچنین اگر پرده گوش آسیب دیده است، نباید از هیچ نوع پماد یا قطره‌ای در گوش استفاده شود، مگر اینکه پزشک آن را تجویز کرده باشد.


برای کاهش خارش شما باید عفونت را برطرف نمایید. در برخی موارد مراجعه به دکتر ضروری است؛ که با استفاده از قطره‌هایی که چند بار در روز استفاده می‌نماید برطرف گردد. در برخی موارد نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک می‌باشد.


درمان‌های خانگی خارش گوش

روغن گرم

یکی از شناخته‌شده‌ترین درمان‌های خانگی برای رفع خارش گوش، چکاندن چند قطره روغن داغ است. خوشبختانه، انواع مختلف روغن وجود دارد که می‌توانید برای درمان خارش گوش از آن‌ها استفاده کنید. چند مورد مناسب از این روغن‌ها عبارت هستند از:

– روغن زیتون

– روغن درخت چای

– روغن نارگیل

– روغن سیر (روغن نارگیل که سیر را در آن خوابانده باشند)

روغن مورد علاقه‌تان را از فهرست بالا انتخاب کنید، و به آن حرارت دهید. دقت کنید روغن مورد نظر آن‌قدر داغ نباشد که گوش‌تان را بسوزاند، و آن‌قدر نیز خنک نباشد که در رفع خارش گوش‌تان به اندازه‌ی کافی تاثیر نداشته باشد. بهترین روش برای گرم کردن روغن این است که آن را در ظرفی بریزید و به مدت بیست دقیقه روی ظرفی بزرگ‌تر حاوی آب داغ قرار دهید؛ به هر حال، پیش از چکاندن روغن در گوش‌تان، حتما حرارت آن را بررسی کنید.


مانور والسالوا:

برای رفع گرفتگی گوش میانی، تکنیکی تعدیل فشار که به نام مانور والسالوا معروف است می‌تواند بسیار مفید باشد و احساس گرفتگی و درد گوش را کم کرده و خارش را تسکین دهد.

دهان را ببندید و با انگشت، سوراخ‌های بینی را بگیرید و سپس نفس عمیق بکشید و هوا را از دماغ بیرون دهید تا فشار هوا تنظیم شود. اگر این کار را درست انجام دهید باید صدای خفیف انفجار مانندی بشنوید که نشان می‌دهد گوش‌تان باز شده است.

توجه: هوا را خیلی با فشار از بینی خارج نکنید، زیرا ممکن است به پرده‌ی گوش آسیب بزند. همچنین اگر بیماری قلبی دارید، مخصوصا آریتمی قلب، قبل از به کار بردن این روش با پزشک‌تان مشورت کنید.

جاذبه:

آن طرف سر خود را که گوش آسیب دیده دارید، موازی روی زمین قرار دهید. یک انگشت تمیز در گوش خود بگذارید و حالا، سعی کنید خلا ایجاد کنید تا مایع را به بیرون بریزید. از یک پنبه یا حوله پنبه‌ای برای تمیز کردن ترشحات استفاده کنید. همچنین می‌توانید به سادگی روی پهلو بخوابید و یک حوله در زیر گوش خود قرار دهید.

هیدروژن پروکسید:

اگر علت خارش گوش‌تان، تجمع جرم گوش باشد می‌توانید از هیدروژن پروکسید کمک بگیرید. خیلی از قطره‌های گوش در بازار حاوی هیدروژن پروکسید هستند. آب و هیدروژن پروکسید ۳ درصد را به مقدار مساوی با هم ترکیب کنید. دراز بکشید و دو سه قطره از این محلول را با قطره چکان در گوش بریزید. مدتی در همین وضعیت بمانید و سپس سرتان را برگردانید تا محلول اضافی از گوش‌تان خارج شود. با یک تکه پنبه‌ی تمیز، جرم گوش‌تان را پاک کنید.

کمپرس گرم:

اگر علت خارش گوش‌تان، جوش و آکنه است پس کمپرس گرم در خشک کردن جوش واقعا مفید خواهد بود. گرما کمک می‌کند التهاب کاهش پیدا کند و درد خارش برطرف شود. پارچه‌ی تمیزی را در آب گرم بگذارید و بچلانید. آن را ۵ دقیقه روی گوش قرار دهید. تا چند روز، روزی دو بار این کار را انجام دهید.   منبع: بیتوته 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۰۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد ظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه ای در تولید و تأمین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تأمین امنیت غذایی و کالاها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری است.

وفایی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشورهای حوزه خزر شکل گرفته است تصریح کرد: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصاً محصولات کشاورزی و نیز تأمین کالاهای مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و … همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه شود.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلوها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفایی نژاد در پایان به مزیت‌های تأمین کالاهای اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشورهای حاشیه خزر، تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی و کالاهای اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم‌ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالاهای اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

کد خبر 6087704

دیگر خبرها

  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید
  • کشف ۴۰ تن روغن خوراکی قاچاق و دستگیری یک متخلف در زاهدان
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی (فیلم)
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • کشف ۴۰ تن روغن خوراکی قاچاق ودستگیری یک متخلف در زاهدان
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن