Web Analytics Made Easy - Statcounter

«خورخه آریزا» (Jorge Arreaza) وزیر خارجه ونزوئلا امروز دوشنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد که از چند روز پیش به قانونگذاران اروپایی گفته شده بود اجازه ورود به این کشور را ندارند.

وزیر خارجه ونزوئلا در این خصوص ادامه داد: (ونزوئلا) به راست افراطی اروپا اجازه نمی‌ دهد با یکی دیگر از اقدامات مداخله‌ جویانه و گستاخانه‌ خود صلح و ثبات در کشور را برهم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالیست که یک گروه از نمایندگان پارلمان اروپا که به دعوت مجلس ملی ونزوئلا به این کشور سفر کرده بودند، دیروز یکشنبه قبل از ورود به پایتخت، از فرودگاه بین‌المللی کاراکاس اخراج شدند.

«استبان گونزالس» نماینده پارلمان اروپا از گروه راست‌ میانه «حزب مردم اروپا» با انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: ماموران امنیتی گذرنامه‌های این هیات سیاسی را در بدو ورود به فرودگاه توقیف کردند.

خوان گوایدو رئیس مجلس ملی ونزوئلا ماه گذشته خود را رئیس جمهوری موقت ونزوئلا اعلام کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا بلافاصله این سیاستمدار ۳۵ ساله را به‌عنوان رئیس دولت موقت این کشور به رسمیت شناخت. پس از آن، بسیاری از دولت‌های محافظه‌کار و راستگرای آمریکای مرکزی و جنوبی، کانادا و بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا نیز با درخواست استعفای نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا، گوایدو را به عنوان رئیس جمهوری این کشور شناختند.

استبان گونزالس در فایل ویدئویی خود درباره شکل برخورد ماموران امنیتی با هیات نمایندگی پارلمان اروپا گفت: مساله این نیست که به ما اجازه ورود نداند؛ مساله این است که به خوان گوایدو، رئیس جمهوری موقت ونزوئلا اجازه نمی‌دهند با هیچ شخصیت خارجی دیدار کند.

هیات پارلمانی اتحادیه اروپا، نخستین گروه خارجی است که تلاش کرده تا با رهبر مخالفان ونزوئلا دیدار کند.

با وجود حمایت ایالات متحده، اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای هم پیمان آنها از گوایدو، روسیه، ایران و ترکیه از نیکلاس مادورو حمایت می‌کنند.

با وجود درخواست‌های ایالات متحده، ارتش ونزوئلا نیز همچنان به رئیس دولت بولیواری این کشور وفادار است.

نیکلاس مادورو هفته پیش در مصاحبه اختصاصی با یورونیوز گفت که تلاش مخالفان برای تغییر رژیم در این کشور، شکست خورده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزیر خارجه ونزوئلا فرودگاه رئیس مجلس ایالات متحده آمریکا دولت کانادا اتحادیه اروپا ایران و ترکیه نیکلاس مادورو مصاحبه ایالات متحده آمریکا پایتخت مصاحبه ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۲۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است

وزیر دفاع فرانسه می‌گوید جمهوری اسلامی ایران به یک «چالش امنیتی برای اروپا» تبدیل شده است، با این حال فرانسه قصد ندارد با ایران وارد درگیری نظامی شود.

به گزارش انتخاب، سباستین لکورنو در گفت‌وگویی که روز یکشنبه دوم اردیبهشت در روزنامه «لوپاریزین» منتشر شد، به حمله بی‌سابقه ایران به اسرائیل، تنش‌ها در خاورمیانه و نقش فرانسه در این میان پرداخت.

او مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران «ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه» را در دستور کار خود قرار داده است و پاریس چنین رویکردی را محکوم می‌کند.

لکورنو گفت: «ایران نه تنها برای اسرائیل و کشور‌های منطقه، بلکه برای اروپا نیز یک چالش امنیتی است».

وزیر دفاع فرانسه افزود که این کشور در خاورمیانه منافع دریایی دارد و به همین دلیل، ناوچه‌های فرانسوی از کشتی‌های تجاری که به‌طور بالقوه هدف حمله حوثی‌ها قرار می‌گیرند، محافظت می‌کنند.

لکورنو درباره دیگر مصادیق چالش‌های امنیتی جمهوری اسلامی ایران برای اروپا مدعی شد که «این کشور در حال توسعه برنامه هسته‌ای خود است که خطر گسترش سلاح‌های هسته‌ای را به همراه دارد، و به روسیه به ویژه از طریق ارسال پهپاد‌های شاهد، در جنگ علیه اوکراین کمک می‌کند».

لکورنو دوشنبه هفته گذشته در نامه‌ای خطاب به یکی از نمایندگان حزب چپ رادیکال فرانسه در پارلمان نوشت که رهگیری پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی توسط فرانسه «با رعایت قانون اساسی فرانسه و قوانین بین‌المللی» انجام شد.

پیش از آن، برخی نمایندگان فرانسوی، «انگیزه‌ها، اهداف و شیوه‌های اقدام نیرو‌های فرانسوی» برای مقابله با حمله تهران علیه اسرائیل را زیر سوال برده بودند.

اما وزیر دفاع فرانسه تاکید کرده که «این اقدام به محدود کردن خطر تشدید تنش در منطقه کمک کرد و از آنجایی که به ویژه با توافق مقامات اردن انجام شد، کاملاً مطابق با قوانین بین‌المللی بود.»

فرانسه در اردن حضور نظامی دارد و پیشتر نیز در ائتلاف به رهبری آمریکا علیه تروریسم در منطقه مشارکت داشته است.

دیگر خبرها

  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در جمهوری اسلامی قانون است، همه پیروی کنند | دست اجانب دنبال برداشتن حجاب است
  • حسینی: در حال آماده شدن برای تعامل بیشتر با مجلس آینده هستیم
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • معضل ۱۳۰ میلیارد تومانی درویش در پرسپولیس
  • وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است