Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@06:42:14 GMT

رعایت انصاف با استفاده از سیره حضرت علی(ع) نهادینه شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۳۳۰۶

رعایت انصاف با استفاده از سیره حضرت علی(ع) نهادینه شود

قم - ایرنا - معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش قم گفت: لازم است رعایت انصاف در ابعاد مختلف به خصوص در زمینه فعالیت های اقتصادی به عنوان یک اصل مهم با استفاده از سیره حضرت علی(ع) در میان جامعه نهادینه شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا قاسمی نیا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: انقلاب اسلامی ما برگرفته از مکتب حضرت علی(ع) است و به همین دلیل باید سیره و روش زندگانی ایشان در همه ابعاد فردی و اجتماعی برای مردم الگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امروز مسئولان و مردم با عمل به سیره حضرت علی(ع) وکمک یکدیگر می توانند، عدالت اقتصادی را در کشور پیاده و گره از مشکل های ایجاد شده باز کنند.
وی با اشاره به جایگاه متعالی حضرت علی(ع) ادامه داد: عمل به فرمایشات ایشان که بسیاری از آنان در نهج البلاغه برای ما به یادگار مانده است می تواند مانند مرهمی برای درمان دردهایمان باشد.
قاسمی نیا گفت: تقوای الهی، نظم در زندگی، وحدت و پرهیز از تفرقه، دوری از دنیا طلبی، راستگویی و حق طلبی، جهاد در راه خدا، داشتن انصاف و رسیدگی به یتیمان و محرومان از جمله درس هایی است که باید از سیره آن حضرت بیاموزیم.
وی بیان کرد: اگر در روز 13 رجب سالروز میلاد حضرت علی(ع) را گرامی می داریم باید به دنبال آن به فکر عمل به فرمایشات ایشان هم باشیم و این آموزه ها را در جامعه خود پیاده کنیم.
وی ادامه داد: رسیدگی به وضعیت محرومان جامعه از جمله وصایای حضرت علی(ع) است و در همین رابطه همه ما وظیفه داریم در این شرایط سخت اقتصادی به فکر کمک به نیازمندان باشیم تا آنان نیز سال جدید را با خاطره ای خوش آغاز کنند.
7405/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي 13 رجب ميلاد حضرت علي قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۳۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهادینه شدن فرهنگ کار باید از خانواده‌ها آغاز شود

حجت‌الاسلام والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در نشست شورای فرهنگ عمومی استان اظهار داشت: ورود جوانان و خانواده‌ها به مقوله اشتغالزایی خانگی از جمله صنایع دستی با کسب درآمد از محل تولید و فروش محصولات خانگی، میزان پرسه زدن و وقت گذرانی بدون هدف قشر جوان در فضای مجازی را نیز کاهش می‌دهد.
 
وی افزود: باید فرهنگ کار و اشتغال در بین جوانان بیکار استان اشاعه یابد تا وقت و ایده جوانان به بهترین شکل مدیریت شود.
 
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار در ادامه یادآور شد: آداب و رسوم اصیل استان ایلام در سال‌های اخیر تحت تاثیر فرهنگ وارداتی کردی خارج از کشور قرار گرفته است و برخی مراسم آیینی، اسامی نوزادان یا سر در مغازه‌ها و البسه مشهود در استان متفاوت و نامانوس با فرهنگ غنی استان ایلام است.
 
وی اضافه کرد: باید آداب و رسوم اصیل استان ایلام در برابر فرهنگ‌های وارداتی احیا و از ورود و تهاجم این آداب نامانوس پیشگیری شود.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام ادامه داد: باید برای موضوع مهمی، چون احیای سنن، آداب، رسوم، گویش، البسه و اسامی و مقابله با فرهنگ وارداتی، شورای فرهنگ عمومی استان ورود کند.
 
وی به موضوع عملیات وعده صادق اشاره و اضافه کرد: این اقدام سپاه فراتر از تصور بود و باعث تثبیت قدرت دفاعی و نظامی ایران اسلامی در سطح بین المللی و منطقه‌ای و عاملی بازدارنده در برابر هرگونه تجاوز به حریم کشور شد.
 
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار در خصوص حجاب و عفاف نیز بیان کرد: در مقوله حجاب و عفاف دشمن هزینه و سرمایه گذاری‌های کلانی کرده است تا بدحجابی را در جامعه اسلامی و اصیل ایران رواج دهد و باید فرهنگ ایرانی اسلامی در برابر تهاجم فرهنگی غربی احیا و حفظ و ترویج عفت و حجاب در بین زنان و مردان و قشر جوان و نوجوان فرهنگ سازی شود.
 
استاندار ایلام نیز در این نشست عنوان کرد: پرداختن جوانان به کسب و کار‌ها و مشاغل خرد خانگی از مهمترین راهکار‌های مقابله با برنامه‌های راهبردی فرهنگی دشمن است.

وی اضافه کرد: استان ایلام در دریافت تسهیلات مشاغل خرد خانگی، گوی سبقت را در رقابت با دیگر استان‌های کشور ربوده و در این حوزه از موقعیت و جایگاه مطلوبی در سطح کشور برخوردار است.

بهرام نیا در خصوص مساله حجاب و عفاف نیز توضیح داد: رعایت حجاب و عفاف قانون جمهوری اسلامی و نیز یک امر و تکلیف شرعی و فقهی و از دستورات و حدودات واجب الهی است.

استاندار ایلام تاکید کرد: در صورت عدم برخورد درست با ناهنجاری ها، به تدریج آن معضل و ناهنجاری تبدیل به فرهنگ و هنجار در جامعه اسلامی ما می‌شود.

وی با اشاره به گرانی البسه اسلامی در سطح بازار، یادآور شد: موضوع گرانی البسه محجبه و همچنین عدم تنوع در مد‌های روز این لباس‌ها باید پیگیری شود.

بهرام نیا تصریح کرد: طراحان مد و لباس در طراحی و تولید البسه، مد‌های روز مطابق با فرهنگ ایرانی - اسلامی را در نظر داشته باشند و همچنین با تامین مواد اولیه ارزان، البسه با قیمت تمام شده مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • بازگشت به روایت اقتصاد و جامعه
  • آموزش و پرورش ما نباید حافظه محور و ایستا باشد
  • بده بستان رشوه در نظام اداری کشور؛ چرا ایرانی‌ها رشوه می‌دهند؟
  • مسیح مهاجری: اول تکلیف واعظ توهین کننده به پیامبر و قضیه باغ ازگل را روشن کنید بعد جامعه را ملتزم به رعایت حجاب کنید
  • مسیح مهاجری: تا وقتی تکلیف واعظ توهین کننده به پیامبر و قضیه باغ ازگل را روشن نکنید، نمی توانید جامعه را ملتزم به رعایت حجاب کنید
  • اهتمام بیشتر در اجرای قانون حجاب در محیط‌های عمومی
  • نهادینه‌سازی جایگاه مشاوره و روانشناسی در جامعه ضروری است
  • نهادینه شدن فرهنگ کار باید از خانواده‌ها آغاز شود
  • نسل جدید ورزش ایران باید با سیره و منش شهدای ورزشکار آشنا شوند
  • ببینید | جملات تکان‌دهنده آقای مسئول از شرایط اقتصادی: ۴ دهک جامعه حتی توان اجاره مسکن را هم ندارند!