Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت مدرسه علمیه ابوطالب با بیان اینکه علم با عقل متفاوت است، گفت: شاید فردی عالم باشد اما عاقل نباشد، امام صادق(ع) فرمودند عقل آن چیزی است که انسان با آن خدا را بندگی کرده و بهشت را به دست می‌آورد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام «مجید سینایی» تولیت مدرسه علمیه ابوطالب(ع) در جمع پلیس راهور به سخنرانی پرداخته و گفت: در اسلام برخی مشاغل بر اساس مقتضیات و شرایط مستحب و یا مکروه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشاغل و شغل التزاماتی دارد به عنوان مثال قصابی یا غسالی مکروه است و به خودی خود سخت دلی را برای انسان ایجاد می‌کند اما شغل راهنمایی و رانندگی الزامات و مقتضیات بسیار مثبتی دارد.

حجت الاسلام والمسلمین سینایی با بیان اینکه دنیا یک مجموعه نامحدود نیست، عنوان کرد: اگر محدودیت‌های این دنیا نبود نیازی به احکام شرعی نبود، در عالم ملکوت این محدودیت‌ها نیست احکام شرعی ندارد زیرا آنجا محدوده وسیعی است، به عنوان مثال خیابان‌ها و معابر ما محدود هستند پس مجبور هستیم آنها را با یک قوانینی تدبیر کنیم وگرنه در جامعه هرج و مرج ایجاد می‌شود.

تولیت مدرسه علمیه ابوطالب(ع) با استناد به روایتی از شخصیت بی‌نظیری همچون امیرمومنان امام علی(ع)، اظهار کرد: ایشان در آخرین روزهای عمر خود می‌فرمایند ای مردم من شما را به تقوای الهی و نظم دعوت می‌کنم هیچ کس بدون نظم به تقوا نمی‌رسد؛ نظم و تقوا در همه ابعاد زندگی بشر از جمله مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کاربرد دارد.

وی با بیان اینکه از جمله شایستگی‌های امام راحل نظم بود که سبب موفقیت‌های ایشان شد، ابراز کرد: اگر ما زندگی خود را بررسی کنیم خواب، خوراک و بسیاری از کارهای ما نظم ندارد. گاهی به محضر امام راحل کتاب می‌آوردند امام می‌فرمودند که الان زمان تفکر من درباره آنچه مطالعه کردم است.

حجت الاسلام والمسلمین سینایی با بیان اینکه بارزترین و آشکارترین جلوه عقلانیت مردم یک جامعه در نظم راهنمایی و رانندگی آنها مشخص می‌شود. گفت: در این زمینه می‌توان شخصیت اجتماعی و عقلانیت مردم را سنجید.

تولیت مدرسه علمیه ابوطالب(ع) با بیان اینکه اسلام به عقلانیت بسیار بها می‌دهد، اظهار کرد: راهنمایی و رانندگی نمود و صورت آشکار هنجار و ناهنجارهای رفتاری مردم را نشان می‌دهد، برخی در واجبات، نماز، حلال و حرام‌ها مقید به مسائل شرعی آن نیستند، چرا مردم یک جامعه وقتی پلیس نباشد قوانین را رعایت نمی‌کنند به علت کمبود عقلانیت است.

وی افزود: یک انسان عاقل و باسواد می‌گوید اگر من از روی پل عابر رد شوم شاید دیرتر به مقصد برسم اما سالم خواهم رسید.

حجت الاسلام سینایی با بیان اینکه علم با عقل متفاوت است، گفت: شاید فردی عالم باشد اما عاقل نباشد، امام صادق(ع) فرمودند عقل آن چیزی است که انسان با آن خدا را بندگی کرده و بهشت را به دست می‌آورد.

تولیت مدرسه علمیه ابوطالب(ع) اظهار کرد: در مسائل بندگی و اخلاقی اگر کسی احکام اسلام را رعایت کنند شاید مثل دارو تلخ باشد اما در آن شیرینی شفا وجود دارد. شغل راهنمایی رانندگی به مقتضیات احکام اسلام بسیار نزدیک است.

وی با بیان اینکه علم به احکام، قوانین و مقررات کافی نیست بلکه باید به آنها عامل باشیم، عنوان کرد: جامعه ما علم بسیاری دارند اما متاسفانه عمل کم است. اگر بخواهیم زندگی جمعی خوبی داشته باشیم باید قوانین را در همه ابعاد آن رعایت کنیم.

حجت الاسلام سینایی در پایان خاطرنشان کرد: شغل راهنمایی و رانندگی یک دوره اخلاق است همه در عمل به فضایل اخلاقی دقیق باشیم.

 

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: چهارشنبه سوری دیدار با مراجع خبرگزاری شبستان شبستان مراجع عید نوروز مجلس مراجع و علماء ایام نوروز اردبیل قوانین راهنمایی و رانندگی راهنمایی و رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با هیأت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار کرد: همه این تلاش‌هایی که شما در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایتمداری حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) باشد زیرا امام زمان (عج) نوکری می‌پسندند که نوکر به‌روز حضرت باشد و به درد شرایط حال امت اسلام بخورد. از این حیث، شاید بتوان گفت که از نظر وجود اقدس امام عصر (عج)، یک طلبه سطح یک از یک عالم برجسته شأنیت بیشتری داشته باشد زیرا او متناسب با زمانه حال و شرایط موجود، خدمتی را به دین عرضه می‌کند که سایرین از آن غافل هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت (ع) و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند؛ تا جایی که امروزه نه‌فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان (عج) است

وی تصریح کرد: این تحلیل اساتید برجسته سیاست در نظام سلطه است که شیعه را همچون پرنده‌ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف کرده و این دو مبنا را هدف قرار داده اند. بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.

علم الهدی تأکید کرد: برادران عزیز، فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید و باید به هر ابزار ممکن در این دستگاه نوکری مؤثر داشته باشید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این همان عرصه‌ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.

وی بیان کرد: جامعة المصطفی العالمیه نیز یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشورهای عالم تسری پیدا کند بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست. جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و موردعنایت خاص امام زمان (عج) خواهد بود.

گفتنی است که بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان، سه هزار طلبه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

دیگر خبرها

  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • فرهنگ عبور صحیح از خیابان
  • پلیس راهور: قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده است
  • سردار حسینی: قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده است
  • قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده است
  • ◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی
  • فال حافظ امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • پذیرش سطح عالی و مقطع خارج مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) قم