Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-19@12:46:50 GMT

ناشر فیلم حادثه تروریستی نیوزیلند به دادگاه رفت

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۰۰۳۱

ناشر فیلم حادثه تروریستی نیوزیلند به دادگاه رفت

دومین مظنون حادثه تروریستی روز جمعه نیوزیلند به اتهام بازنشر فیلم زنده کشتار مسلمانان در دو مسجد در این کشور در دادگاه حاضر شد.

به گزارش ایرنا به نقل از نشریه رسانه آزاد نیوزیلند، «فیلیپ آرپس» 44 ساله که فیلم کشتار مسلمانان در مسجد در شهر کرایست چرچ نیوزیلند را بازنشر کرده بود، در دادگاه حاضر شد.

آرپس روز سه شنبه توسط پلیس نیوزیلند دستگیر و متهم به دو فقر جرم انتشار محتوای نامناسب شد و پس از حضور در دادگاه نیز در بازداشت خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر یک نوجوان نیز با اتهام مشابهی محاکمه شد. کشتار مسلمان در این دو مسجد توسط «برنتون تارانت» عامل این حادثه تروریستی به صورت زنده از شبکه های اجتماعی پخش شده بود.

درپی حمله تروریستی تارانت در روز 15 مارس (24 اسفند 97) به نمازگزاران در دو مسجد النور و مسجد لینوود در شهر کرایست چرچ نیوزلند، 50 نمازگزار به شهادت رسیدند و دستکم 50 نفر دیگر مجروح شدند.

متهم اصلی این اقدام تروریستی تارانت 28 ساله اهل استرالیاست که تصاویر جنایت وی از فیسبوک پخش شد و در شبکه های اجتماعی دیگر نیز بازنشر شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نیوزلند حادثه تروریستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اذعان افسران صهیونیست به استفاده از «فناوری هوش مصنوعی» در کشتار فلسطینی‌ها در غزه

یک وبگاه عبری زبان جزئیات برنامه هوش مصنوعی موسوم به «لاوندر» را فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در تجاوزات خود به نوار غزه مورد استفاده قرار داد و صدها غیرنظامی فلسطینی را به شهادت رساند.

به گزارش مشرق، ۶ افسر صهیونیست که مستقیماً در استفاده از فناوری لاوندر برای کشتن فلسطینی‌ها دست داشتند در مصاحبه با مجری وبگاه عبری زبان +۹۷۲ جزئیاتی را درباره این فناوری فاش کردند.

فناوری لاوندر نقش اساسی در بمباران بی‌سابقه نوار غزه، به ویژه در مراحل اولیه جنگ ایفا کرد و به عنوان یک تصمیم انسانی بدون بررسی تلقی می‌شد. لاوندر که به معنی اسطوخودوس است برای شناسایی تمامی فعالان شاخه‌های نظامی مقاومت حماس و جهاد اسلامی در فلسطین، از جمله عناصر پایین‌رده به‌عنوان اهداف بالقوه برای تجاوز طراحی شده است.

به گفته افسران مذکور، ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های نخستین جنگ پس از هفتم اکتبر به طور کامل به نرم‌افزار لاوندر متکی بوده است و ۳۷۰۰۰ فلسطینی را به عنوان شبه‌نظامیان مظنون و خانه‌های آنها را جهت حمله شناسایی و ثبت کرده است.

این وبگاه عبری زبان گزارش کرد در جنگ غزه ۲ نوع فناوری استفاده شده است: فناوری نخست لاوندر است که با هوش مصنوعی کار می‌کند و برای استفاده از الگوریتم‌هایی برای شناسایی فعالان حماس به عنوان هدف طراحی شده است. فناوری دوم با نام عجیب «پدر کجاست» سیستمی است که اهداف را از نظر جغرافیایی ردیابی می‌کند، به طوری که با این سیستم می‌توان قبل از حمله، این اهداف را تا منزل خانوادگی‌شان تعقیب کرد. این ۲ فناوری با هم اجزای جستجوی مسیر و هدف چیزی را تشکیل می‌دهند که ارتش اشغالگر آن را «زنجیره کشتار» می‌نامد.

براساس اظهارات این افسران، «در مراحل اولیه تجاوز به غزه، اشغالگران دست نظامیان خود را کاملا باز گذاشتند تا از لیست‌های کشتار تهیه شده توسط برنامه لاوندر استفاده کنند بی‌آنکه چرایی انتخاب اهداف توسط این برنامه را بررسی کنند یا داده‌های اطلاعاتی اولیه را مورد تحقیق قرار دهند. یکی از ۶ افسر صهیونیستی می‌گوید برای شناسایی هر هدف تنها ۲۰ ثانیه وقت لازم بود و هدف گیری و حمله به یک شخص اندازه زدن مهری برای تأیید اهداف شناسایی شده زمان می‌برد.

وی در ادامه گفت با این حال مقامات می‌دانستند که هوش مصنوعی لاوندر ۱۰ درصد احتمال خطا داشت و گاهی افرادی را به عنوان هدف مرتبط با مقاومت شناسایی می‌کرد که ارتباط ضعیفی با مقاومت دارند یا اصلا ارتباطی با آن ندارند.

طبق اظهارات این افسران، ارتش اشغالگر به طور سیستماتیک افراد مورد هدف را نه در حین فعالیت نظامی که به هنگام حضور در کنار خانواده خود معمولاً به هنگام شب مورد حمله قرار می‌داد.

به گفته این منابع، این فناوری‌ها برای حمله به اهداف شناسایی شده به هنگام حضور در کنار خانواده‌هایشان مورد استفاده قرار می‌گرفتند؛ اهدافی که اغلب کودکان و زنان یا افرادی بود که در هیچ عملیاتی شرکت نکرده بودند و تنها به دلیل اتکای تقریبا کامل ارتش رژیم صهیونیستی مخصوصا در هفته‌های اول جنگ غزه به هوش مصنوعی به شهادت رسیدند و دقیقا به همین دلیل شمار شهدای غزه بسیار بالاست.

«الف» یک افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که نام خود را فاش نکرد، گفت ارتش تنها به دنبال کشتن نیروهای حماس به هنگام حضور آنها در اماکن نظامی یا به هنگام انجام فعالیت نظامی نبود بلکه برعکس ارتش به عنوان اولین گزینه خانه‌های این نیروها را بمباران می‌کرد و فناوری هوش مصنوعی برای جستجوی آنها در منازل خود ساخته شده بود.

او گفت در مورد حمله به گروه‌های کوچک نیروهای مقاومت، ارتش ترجیح داد برعکس بمب‌های دقیق هوشمند تنها از موشک‌های هدایت نشده به نام «بمب‌های گنگ» استفاده کند که قادر به تخریب کل خانه و ایجاد خسارت‌های سنگین هستند.

یکی دیگر از این ۶ افسر صهیونیست می‌گوید ارتش اجازه داده بود صدها منزل مرتبط با گروه‌های کوچک مقاومت که توسط لاوندر شناسایی شده بودند، بمباران شود که اغلب این حملات منجر به شهادت غیرنظامیان و کل خانواده‌های آنها می‌شد.

برنامه لاوندر اطلاعات جمع آوری شده در مورد اکثر ساکنان ۲.۳ میلیونی نوار غزه را از طریق یک سیستم نظارت جمعی تجزیه و تحلیل می‌کند، سپس احتمال فعالیت هر فرد معین در شاخه نظامی مقاومت را ارزیابی و طبقه‌بندی می‌کند.

طبق اظهارات این افسران، این برنامه تقریباً به همه افراد غزه از ۱ تا ۱۰۰ امتیاز می‌دهد و به این شکل میزان احتمال نیروی مسلح بودن آنها را مشخص می‌کند. در واقع لاوندر داده‌های مربوط به فعالان فعلی حماس را دریافت می‌کند، به ویژگی‌های آنها توجه می‌کند، سپس براساس این ویژگی‌ها میزان شباهت سایر فلسطینی‌ها به نیروهای حماس را ارزیابی می‌کند و بعد از ۱ تا ۱۰۰ امتیاز می‌دهد.

این افسران گفتند هنگام حمله به گروه‌های کوچک مقاومت که توسط سیستم‌های هوش مصنوعی مانند لاوندر شناسایی می‌شدند، تعداد غیرنظامیان مجاز به کشته شدن در کنار هر هدف در هفته‌های اول جنگ ۲۰ نفر بود که تحت عنوان خسارات جانبی طبقه بندی می‌شدند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • حداکثر کشتار دام در طول سال ۸ میلیون راس است
  • تشکیل پرونده ۹۶ شهید و ۱۲۰ جانباز حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • معافیت‌های مالیاتی باید هدفمند شود
  • پلمب یک واحد غیر مجاز کشتار دام در کوهدشت
  • اذعان افسران صهیونیست به استفاده از «فناوری هوش مصنوعی» در کشتار فلسطینی‌ها در غزه
  • عربستان: جهان کشتار ۳۳هزار انسان را در غزه نادیده گرفت
  • فیصل بن فرحان: جهان چشم خود را بر کشتار بیش از ۳۳ هزار فلسطینی بسته است
  • جهان چشم خود را بر کشتار بیش از ۳۳ هزار فلسطینی بسته است
  • عربستان: جهان کشتار ۳۳ هزار انسان را در غزه نادیده گرفته است
  • عربستان: جهان کشتار ۳۳هزار انسان را در غزه نادیده گرفته است