Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه کمیسوین حقوقی و قضایی ضمن قابل قبول دانستن عملکرد مجلس در حوزه تقنینی، عملکرد نظارتی پارلمان در سال ۹۷ را غیرقابل پذیرش تلقی کرد چراکه مجلس نتوانست در سال گذشته از اختیارات نظارتی خود به نحو احسن استفاده کند.

یحیی کمالی پور عضو هیئت رئیسه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص مهم ترین اولویت مجلس در سال 98، اظهار داشت: باتوجه به شرایط حاکم بر کشور و فشارهایی که کشورهای بیگانه همچون آمریکا که تمام توانش را برای مستاصل کردن ما به کار بسته معتقدم همچنان اشتغال و اقتصاد مهم ترین دغدغه نمایندگان در سال آینده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: نه تنها مجلس بلکه قوای سه گانه باید اهمیت جدی به این موضوعات از خود نشان دهند چراکه قاطبه مردم باتوجه به اینکه بر تعداد جوانان بیکار افزوده می شود و موضوع معیشت عملا به عنوان یک چالش فراروی کشور قرار دارد نگران وضعیت اشتغال و اقتصاد کشور هستند.

کمالی پور افزود: در کنار این دو مقوله سال آینده باید رسیدگی به آسیب های اجتماعی که البته متاثر از اشتغال و اقتصاد است در دستور کار مجلس قرار گیرد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون حقوقی و قضایی با اشاره به افزایش آمار طلاق، اعتیاد، سرقت و حاشیه نشینی در کشور آنها را از جمله مشکلاتی دانست که امروز دامن گیر کشور شده که لازم است جزء دغدغه اولیه نمایندگان در سال 98 باشد.

کمالی پور همچنین ضمن قابل قبول دانستن عملکرد مجلس در حوزه تقنینی، عملکرد نظارتی پارلمان در سال 97 را غیرقابل پذیرش تلقی کرد چراکه مجلس نتوانست در سال گذشته از اختیارات نظارتی خود به نحو احسن استفاده کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هیچ اقدام نظارتی مجلس به نتیجه مثبت و قابل پذیرش مردم نینجامیده و امروز این موضوع جای سوال است که چرا بعد نظارتی مجلس نتوانسته در کنار بعد تقنینی کارآمد جلوه کند و شاید بعد نظارتی ضعیف مجلس یکی از آسیب های این نهاد است که به عنوان نماینده مردم در مجلس احساس می کنم نتوانسته در آن موفق عمل کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عیدانه نوروز 98 اشتغال بیکاری مجلس آمریکا آسیب های اجتماعی نمایندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت درون سازمانی در شهرداری گرگان مطلوب نیست/ گله‌مندی مردم از خدمات‌شهری

بازرس کل استان گلستان با اشاره به گله‌مندی و شکایت جمعی از اهالی گرگان از نحوه خدمات شهری ارائه شده در مرکز گلستان؛ گفت: عملکرد و کارایی نیرو‌های نظارتی درون سازمانی مانند حراست و بازرسی در شهرداری‌های استان مورد انتظار ما نبوده و مطلوب نیست.

عبدالله آقا علیخانی بازرس کل استان گلستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: شهرداری‌ها به سبب نوع ساختار و همچنین نحوه مدیریت تلفیقی (فردی و شورایی) در زمره نهاد‌هایی تلقی می‌شوند که نظارت و پایش عملکرد مدیران دارای پیچیدگی‌های خاص بوده که کارشناسان با تخصص مختلف را می‌طلبد.

وی ادامه داد: وظایف و تکالیف شهرداری‌ها گستردگی بالایی دارد و همچنین این نهاد نسبت به ادارات دولتی از اعتبارات بیشتری برخوردار است به همین دلیل مردم انتظارات و مطالبات متنوعی از این نهاد دارند.

آقا علیخانی گفت: سال گذشته ۲۰۰۰ گزارش مردمی با محوریت وقوع تخلف و یا شکایات ه بازرسی استان گلستان ارسال شده که بخش قابل توجهی از آن به شهرداری‌های استان گلستان مربوط است.

وی افزود: متاسفانه عناصر و نیرو‌های نظارتی درون سازمانی در شهرداری‌ها مانند بازرسی حراست و یا معاونت‌های مربوطه خیلی خوب عمل نمی‌کنند و نتوانستند انتظارات ما را برآورده سازند.

سربازرس استان گلستان ادامه داد: بخش زیادی از شکایات مردمی در خصوص عملکرد شهرداری‌ها به نحوه خدمات رسانی این نهاد مرتبط است و موضوعاتی همچون چگونگی وضع عوارض ساختمانی و مقابله با ساخت و ساز‌های غیر مجاز از دیگر رئوس مطالبات و شکایات مردم هستند.

وی به ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین و آیین نامه‌های شهرداری‌ها و مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: برخی از فساد‌ها و آسیب‌های موجود در مجموعه شهرداری‌ها ریشه در ضعف قوانین دارد؛ حل ریشه‌ای این چالش‌ها نیاز به اصلاح قوانین و ورود جدی مجلس دارد

آثار علیخانی ادامه داد: یکی از گلوگاه‌های فساد خیز در شهرداری‌ها کمیسیون ماده ۱۰۰ است و تا زمانی که مجلس برای اصلاح قانون پیشگام نشود این موضوع برطرف نخواهد شد؛ موضوعی که اقدامی موثری را از سوی مجلس مشاهده نشد.

وی گفت: مثلاً در شهرداری گرگان بیش از ۱۰ مدل قرارداد استخدامی با حقوق‌های مختلف وجود دارد که برای ساماندهی آن‌ها اقدامات تقنینی بالادستی نیاز است

دیگر خبرها

  • نظارت درون سازمانی در شهرداری گرگان مطلوب نیست/ گله‌مندی مردم از خدمات‌شهری
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • دولت سیزدهم گام‌های مثبتی در زمینه مالیات برداشته است
  • جلیل محبی: این گشت ارشاد کار دولت است
  • ادعای جلیل محبی: این گشت ارشاد کار دولت است
  • عملکرد ضعیف ستاره آرسنال: همه‌ش صفره!
  • عملکرد ضعیف رونالد آرائوخو مقابل پاری سن ژرمن / فیلم
  • باکو: تهدید و فشارهای فرانسه نتیجه‌ای نخواهد داشت
  • مشت نماینده مجلس گرجستان بر صورت رهبر حزب حاکم: ای آشغال روس پرست! (فیلم)
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند