Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرستو محمدخانی متخصص زنان و زایمان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سردرد در دوران بارداری، اظهار کرد: سردرد در بارداری از درد‌های شایع در  این دوره است که شیوع آن در سه ماهه اول و سه ماهه آخر بیشتر است؛ یک خانم باردار تغییرات هورمونی چشمگیری را تجربه می‌کند و به دلیل این تغییرات و نوسانات هورمونی، تغییرات خاص جسمی هم رخ می‌دهد که یکی از این تغییرات، سردرد‌های حاملگی است، این سردرد‌ها بسیار شبیه سردرد‌های تنشی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: سردرد‌ها در سه ماهه اول بارداری به علت تغییرات هورمونی و افزایش حجم خون در بدن و سردرد در سه ماهه آخر بارداری بیشتر با وضعیت و حالت نامناسب بدن و فشار ناشی از اضافه وزن ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید: علت های سردرد در بارداری

 راه پیشگیری از بروز سردرد‌های دوران حاملگی

محمدخانی ادامه داد: بهترین راه برخورد با سردرد‌های دوران حاملگی، پیشگیری از ایجاد انواع سردرد است؛ سردردها با استرس، وضعیت نامناسب بدن یا تغییرات بینایی تشدید می‌شوند، سردرد در بارداری گاهی به علت‌های دیگر مانند کم خوابی، افت قندخون، کم آبی بدن، عدم مصرف کافئین، استرس و سایر علل ایجاد می‌شود.

وی افزود: با رعایت نکته‌هایی مانند توجه به حالت و وضعیت مناسب بدن، به خصوص در سه ماهه آخر بارداری، استراحت کافی، ورزش، تغذیه مناسب و وعده‌های غذایی متعادل به راحتی می‌توان از سردرد‌های تنشی پیشگیری کرد.

این متخصص زانان و زایمان تشریح کرد: درصورتی که قادر به پیشگیری از سردرد نبودید، اقدام‌هایی وجود دارد که به رفع آن کمک می‌کند؛ ممکن است پزشک دارو‌هایی مانند «استامینوفن» تجویز کند، اما اگر باردار هستید، بهتر است با روش‌های طبیعی سردرد را تسکین دهید، اگر سردرد‌های سینوزیتی دارید، از کمپرس گرم اطراف چشم و بینی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: درمان سریع سردرد در عرض 30 ثانیه بدون دارو+دستورالعمل

محمدخانی ادامه داد: اگر سردرد تنشی دارید، قرار دادن کمپرس سرد یا کیسه یخ در قسمت پایین گردن، مفید است؛ اگر سردرد میگرنی دارید، از مصرف خوراکی‌هایی مانند شکلات، ماست، پنیر‌های مانده، بادام زمینی، نان‌هایی با خمیر ترش، گوشت‌های کنسروشده و خامه ترش که محرک این نوع سردرد هستند، پرهیز کنید.

وی یادآوری کرد: قند خونتان را با خوردن وعده‌های غذایی در دفعات بیشتر و با حجم کمتر، در حد مناسب نگه دارید و در اتاق تاریکی استراحت کنید؛ اگر با هیچ کدام از توصیه‌های بالا دردتان تسکین پیدا نکرد، سردردتان بدتر یا ماندگارتر شد یا دچار سردرد‌های غیرطبیعی، همراه با تاری دید، افزایش وزن ناگهانی، درد در قسمت راست و بالای شکم و تورم دست و صورت شدید، حتما با پزشک تماس بگیرید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۱۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های فراوان اردیبهشت در راه است | احتمال سیلاب در کدام مناطق بیشتر است؟

همشهری آنلاین - مجیدجباری: بررسی الگوهای هواشناسی از سوی کارشناسان از اردیبهشت ماه پربارش در سراسر کشور حکایت دارد. طبق پیش بینی کارشناسان، بارش‌های بهاری در اردیبهشت ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با افزایش همراه است. به این ترتیب و با تحقق پیش بینی‌ها انتظار می‌رود سدهای کشور تا حد مطلوبی آبگیری شوند که در نتیجه، تابستان امسال، تنش آبی کمتری در انتطار شهرها خواهد بود.

کارشناس مستقل هواشناسی در گفت‌وگو با همشهری آنلاین از آغاز بارندگی های نسبتا شدید در بیشتر مناطق کشور خبر داد و گفت:با توجه به ورود سامانه های بارشی به مناطق وسیعی از کشور، بیشتر مناطق ایران بارش های خوبی دشت می کنند. او ضمن هشدار درباره احتمال وقوع سیلاب ناشی از بارش های نقطه ای و همرفتی از کشاورزان و باغداران خواست با توجه به فصل گل‌دهی محصولات باغی و با درنظر گرفتن پیش بینی های هواشناسی مبنی بر بارش های نقطه ای و رگباری و همچنین احتمال کاهش دما، تمهیدات لازم را برای مراقبت از محصولاتشان به کار بگیرند. جاویدی همچنین به عشایر توصیه کرد که برای مراقبت از خود و دام‌هایشان، این هفته کوچ خود را متوقف کرده و از توقف درحاشیه رودخانه‌ها پرهیز کنند.

علیرضا جاویدی اعلام کرد: وارد یک دوره بارشی شده ایم و انتظار داریم تا ۲۳ اردیبهشت ماه آسمان بسیاری از مناطق کشور با بارش همراه شود. براین اساس، بعید است نقطه ای از ایران باشد که در هفته آینده دست کم یک بار بارش دشت نکند. بارندگی های همرفتی و نقطه ای مخاطراتی هم به دنبال دارد و وزش باد شدید، سیلاب به صورت نقطه ای در برخی مناطق کشور دور از انتظار نیست.

هشدار زرد برای این استان ها | سامانه بارشی تا چه زمانی فعال است؟ + فیلم باغداران و کشاورزان گوش به زنگ باشند

جاویدی این را هم گفت که کشاورزان و به ویژه باغداران باید در این روزها هشدارهای هواشناسی را دنبال کنند تا کاهش دمای هوا وبارش باران کمترین آسیب را به محصولاتشان وارد کند.

کارشناس مستقل هواشناسی، تمرکز بارش ها را در سرتاسر زاگرس، البرز و همینطور فلات مرکزی عنوان کرد و گفت: کرمان، شمال فارس، یزد، اصفهان، شمال تهران، شمال کشور مخصوصا گلستان و خراسان شمالی مناطقی هستند که بارش های خوبی را در هفته جاری و هفته آینده دشت می کنند.

او درباره احتمال آبگرفتگی معابر و وقوع سیلاب در این مناطق هم هشدار داد و درعین حال گفت: پیش‌بینی های هواشناسی مخصوصا در بارش های بهاری از قطعیت برخوردار نیست اما در مناطقی که بالاتر عنوان شد احتمال سیلاب وجود دارد.

احتمال سیلاب در این مناطق بیشتر است

جاویدی از ورود امواج بارشی در هفته آینده خبرداد و گفت: اواخر هفته آینده هم بارش داریم. براین اساس، پیش بینی می شود موج سودانی وارد کشور شود و احتمالا شهرهای کرمان، یزد، گرگان، آق قلا، رودبار جنوب و حتی رفسنجان شاهد بارش های نقطه ای باشند که در این شرایط احتمال سیلاب در این نواحی وجود دارد.

کارشناس هواشناسی کمترین بارندگی را ۲ تا ۵ میلیمتر در جنوب خوزستان، نوار مرزی بوشهر و فارس و به طور کلی نوار مرزی جنوب کشور عنوان کرد و گفت: در این مناطق پیش بینی می شود میزان بارش ها در مقایسه با دیگر مناطق کشور کمتر باشد. ضمن اینکه حداکثر بارش در روزهای پیش رو تا ۸۰ میلیمتر در شهرهای ساری، گرگان، آق قلا، نکا و اشکنان استان فارس پیش بینی می شود. البته باید توجه داشت که پیش بینی بارش در فصل بهار می تواند متغیر باشد.

جاویدی به تحقق پیش بینی هواشناسی اشاره کرد و گفت: در صورتی که بارش‌هامحقق شود، انتظار می رود بیشتر سدهای کشور آبگیری شوند و در نتیجه، تابستان امسال تنش آبی کمتری درانتظارشهرها خواهد بود.

کد خبر 846176 برچسب‌ها استان مازندران خبر مهم عشایر استان‌ کرمان تهران کشاورزی محیط زیست ایران سيل استان‌ فارس استان گلستان استان یزد سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری
  • لرستانی‌ها کدام نوع نان را بیشتر مصرف می‌کنند؟
  • بارش‌های فراوان اردیبهشت در راه است / احتمال سیلاب در کدام مناطق بیشتر است؟
  • بارش‌های فراوان اردیبهشت در راه است | احتمال سیلاب در کدام مناطق بیشتر است؟
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟