Web Analytics Made Easy - Statcounter

روحانی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۸ هجری شمسی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال «رونق تولید» تصریح کرد: امسال به عنوان سال رونق تولید نامگذاری شده و همه تلاش دولت ، مردم و کارآفرینان باید بر تولید بیشتر با کمیت بالاتر و کیفیت بهتر باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام «حسن روحانی» روز پنج‌شنبه (اول فروردین) پس از بازدید از مجموعه تولیدی صنایع شیر ایران (پگاه) در جمع خبرنگاران،ضمن تبریک سال جدید به ملت ایران و همه کارآفرینان و کارگران سراسر کشور، در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه‌ها و اولویت‌های دولت تدبیر و امید در راستای تحقق شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان رونق تولید نامگذاری شده است، گفت: سرمایه، فناوری و بازار از پایه‌های اصلی رونق تولید است که باید در این راستا دولت، مردم و کارآفرینان همه تلاش کنند تا این اصول بتواند برای کشورمان منجر به تولید بیشتر و بهتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس جمهوری با اشاره به اینکه در بازدید از این کارخانه و سوالاتی که از مسئولان آن داشتم، متوجه شدم که دامداران، شرایط بسیار بهتری نسبت به گذشته دارند، خاطر نشان کرد: معنای آمار خرید شیر از دامداران براساس گفته مسئولان بدین معناست که دامداران وضع بهتری دارند و این برای تولید نیز مفید است.

 

روحانی افزود: محصولات عمومی که همه مردم از آن استفاده کرده و به آن نیاز دارند براساس آمار حدود 25 درصد افزایش داشته و این با آمار تورم سال گذشته که حدود 26 درصد است، منطبق است.

 

رئیس جمهوری با اشاره به تولید محصولات لبنی در این مجموعه تولیدی، گفت: ما باید مردم را به مصرف بیشتر لبنیات تشویق کنیم و راه آن افزایش تولید و مدیریت قیمت است تا مردم بتوانند از این محصول ارزشمند به راحتی استفاده کنند.

 

روحانی اظهار امیدواری کرد در سال جدید مصرف شیر در مدارس سراسر کشور هم رونق بیشتری داشته باشد.

 

رئیس جمهوری همچنین در پاسخ به سوالی در رابطه با چگونگی آمادگی نیروهای امدادی و خدماتی در ایام نوروز، گفت: قبل از حضور در مجموعه تولید صنایع شیر ایران از پلیس راهور، هلال احمر و اورژانس و آتش‌نشانی بازدید داشتم. برای من خوشحال کننده بود که امسال جایگاه‌های مجهزتری نسبت به سال‌های قبل ایجاد شده است.

 

روحانی با اشاره به اینکه امسال بالگردهای مجهزتری نسبت به دو سال پیش، می‌تواند به مردم ارایه خدمت کند و تعداد آن بیش از 2 برابر شده است،‌ گفت: خوشبختانه در دو سال اخیر، اورژانس موتوری در کشور فعال شده و روزانه به طور میانگین به هزار بیمار در تهران مدد می رساند و این برای ما بسیار خوشحال‌کننده است.

 

رئیس جمهوری تصریح کرد: البته تلاش هلال احمر و اورژانس بیشتر در مناطق سیل‌زده شمال کشور بوده است، اما در عین حال علیرغم اینکه مسافرت‌ها طبق اعلام مسئولان 10 درصد افزایش یافته است که به معنای رونق گردشگری و نشاط مردم است، اما میزان تصادفات کاهش داشته است و نشان می‌دهد مردم در رانندگی دقت و مراعات بیشتری دارند.

 

روحانی با بیان اینکه مسئولان پلیس از همیاران پلیس و دانش‌آموزانی که در این زمینه کمک می‌کنند، رضایت دارند، گفت: در حقیقت فرهنگ سلامت و ترافیک را باید فرهنگ عمومی درست کند و همه باید در راستای حفظ محیط زیست و سلامتی مردم تلاش کنیم.

 

رئیس جمهوری افزود: امیدوارم همه کسانی که در ایام عید به مردم و مسافران خدمت می‌کنند بتوانند تلاش بیشتر و بهتری داشته باشند و مردم نیز به سلامت به سفرهای نوروزی رفته و بازگردند و سال پرنشاط را داشته باشیم.

 

روحانی اظهار امیدواری کرد دولت در سال 1398 بتواند خدمات بیشتر و سهل‌تری برای مردم داشته باشد و ملت ایران بتواند در برابر دشمنان خود به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا کند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان چهارشنبه سوری مراسم اعتکاف شبستان اعتکاف ایام نوروز خبرگزاری نوروز سال نو محمد جواد ظریف تولید حسن روحانی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۱۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم در نظر گرفته شده و این نشان از اهمیت همراهی مردم در رسیدن به اهداف اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد ویس کرمی در نشست ظرفیت‌های بخش تعاون در جهش تولید اظهار کرد: ما از آن دسته کشورهایی هستیم که تعاون را به‌عنوان یکی از ارکان مهم اقتصاد پذیرفته‌ایم و این بحث در قانون اساسی نیز اشاره شده و در نظریه‌های اقتصادی نیز پذیرفته شده است.

وی افزود: از اوایل انقلاب تا به امروز نیز موضوع تعاون مورد توجه دولت‌ها قرار گرفته است و در دولت سیزدهم نیز بحث تعاون به عنوان یکی از مباحث مهم اقتصاد مورد توجه قرار دارد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم در نظر گرفته شده و این نشان از اهمیت همراهی مردم در رسیدن به اهداف اقتصادی است. وقتی به موضوع تعاونی‌ها توجه کنیم می‌بینیم که مشارکت مردم در اقتصاد موضوع اصلی بحث تعاون است که در همه جای دنیا به آن توجه می‌شود.

ویس کرمی بیان کرد: در کشور ما نیز مسئله تعاون علاوه بر حوزه اقتصاد در سایر حوزه‌ها شامل حوزه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز موردتوجه قرار دارد؛ در واقع هرچه بیشتر به تعاونی‌ها توجه شود زمینه مشارکت مردم نیز بیشتر خواهد شد.

وی گفت: معتقدم که استقبال مردم از بخش تعاون خیلی بیشتر از مدیران و مسئولان دولتی است و اگر درست این مسیر را هدایت کنیم این زمینه بهتر و بیشتر برای مردم فراهم خواهد شد، اما باید توجه داشت که مشارکت مردم یک سری الزاماتی دارد و اگر مشارکت مردم در اقتصاد را بررسی کنیم می‌بینیم که یک مدل همه این الزامات شامل مالکیت، مدیریت، عاملیت و نظارت مردم را در خود جای می‌دهد و این مدل همان مدل تعاونی است.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: به اعتقاد بنده در شرایط کنونی امکان استفاده از تعاونی را در کشور داریم، اما اینکه چقدر و چگونه بخواهیم از ظرفیت تعاونی‌ها در کشور استفاده کنیم به هنرمندی بازیگران تعاونی و سیاست‌گذاران تعاونی در کشور بستگی دارد. برای اینکه بتوانیم از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده کنیم نیازمندیم تغییراتی در سیاست‌های تعاونی‌ها هستیم.

ویس کرمی خاطرنشان کرد: توسعه تعاون در کشور ما تا به امروز یک توسعه خطی بوده و ما به توسعه کمی تعاونی‌ها بیش از هر چیزی توجه کرده‌ایم. ما تا به امروز در کشور بالغ بر ۱۰۳ هزار تعاونی داریم که در عرصه‌های مختلف در حال فعالیت هستند. این سیاست توسعه‌ای را باید به یک سیاست سه وجهی تغییر دهیم که توسعه کمی نیز یکی از این سه وجه از سیاست‌های توسعه‌ای است و در کنار آن گسترش اجتماعی و عمق اقتصادی تعاونی‌ها یک مسئله جدی و اساسی خواهد بود که باید در نظر گرفته شود.

وی برای بهبود عملکرد تعاونی‌ها به ارائه پیشنهاداتی از جمله، افزایش بهره‌وری در تعاونی‌ها، کاهش ریسک‌پذیری در کسب‌وکار تعاونی‌ها و تقویت نگاه کارآفرینانه در بخش تعاون پرداخت و گفت: این پیشنهادات به الزاماتی احتیاج دارد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: این الزامات شامل نگاه اکوسیستمی به بخش تعاون، ایجاد فناوری هوشمند در حکمرانی داده در بخش تعاون، شفافیت و اصلاح فرآیندها، افزایش صادرات و توجه به رویکرد صادرات در تعاونی‌ها، حرکت به سمت مدل‌های کسب‌وکار جدید و نوین در بخش تعاون و تدوین مدل‌های نوین تأمین مالی تعاونی‌ها است.

منبع: ایرنا

کد خبر 745428

دیگر خبرها

  • خزعلی: رمز رونق تولید "مشارکت همگانی" است
  • از هر امری که مردم را نا امید کند بپرهیزید
  • عشایر مصداقی از مشارکت مردم در رونق تولید + فیلم
  • عشایر مصداقی از مشارکت مردم در رونق تولید
  • حقوق کارکنان دولت در سال جاری چند درصد زیاد شد ؟
  • افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در سال جاری
  • سمنان مهد ظرفیت‌ها است/ تلاش برای رونق تولید
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها