Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهوری با بیان این که تلاش دولت، مردم و کارآفرینان باید بر تولید بیشتر با کمیت بالاتر و کیفیت بهتر باشد، تاکید کرد: سرمایه، فناوری و بازار از پایه‌های اصلی رونق تولید است.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنج‌شنبه پس از بازدید از مجموعه تولیدی صنایع شیر ایران (پگاه) در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک سال جدید به ملت ایران و همه کارآفرینان و کارگران سراسر کشور، در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه‌ها و اولویت‌های دولت تدبیر و امید در راستای تحقق شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان رونق تولید نامگذاری شده است، گفت: سرمایه، فناوری و بازار از پایه‌های اصلی رونق تولید است که باید در این راستا دولت، مردم و کارآفرینان همه تلاش کنند تا این اصول بتواند برای کشورمان منجر به تولید بیشتر و بهتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جمهوری با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۸ هجری شمسی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال 'رونق تولید' تصریح کرد: امسال به عنوان سال رونق تولید نامگذاری شده و همه تلاش دولت ، مردم و کارآفرینان باید بر تولید بیشتر با کمیت بالاتر و کیفیت بهتر باشد.

روحانی با اشاره به اینکه در بازدید از این کارخانه و سوالاتی که از مسئولان آن داشتم، متوجه شدم که دامداران، شرایط بسیار بهتری نسبت به گذشته دارند، خاطر نشان کرد: معنای آمار خرید شیر از دامداران براساس گفته مسئولان بدین معناست که دامداران وضع بهتری دارند و این برای تولید نیز مفید است.

روحانی افزود: محصولات عمومی که همه مردم از آن استفاده کرده و به آن نیاز دارند براساس آمار حدود ۲۵ درصد افزایش داشته و این با آمار تورم سال گذشته که حدود ۲۶ درصد است، منطبق است.

رییس جمهوری با اشاره به تولید محصولات لبنی در این مجموعه تولیدی، گفت: ما باید مردم را به مصرف بیشتر لبنیات تشویق کنیم و راه آن افزایش تولید و مدیریت قیمت است تا مردم بتوانند از این محصول ارزشمند به راحتی استفاده کنند. روحانی اظهار امیدواری کرد در سال جدید مصرف شیر در مدارس سراسر کشور هم رونق بیشتری داشته باشد.

رییس جمهوری همچنین در پاسخ به سوالی در رابطه با چگونگی آمادگی نیروهای امدادی و خدماتی در ایام نوروز، گفت: قبل از حضور در مجموعه تولید صنایع شیر ایران از پلیس راهور، هلال احمر و اورژانس و آتش‌نشانی بازدید داشتم. برای من خوشحال کننده بود که امسال جایگاه‌های مجهزتری نسبت به سال‌های قبل ایجاد شده است.

روحانی با اشاره به اینکه امسال بالگردهای مجهزتری نسبت به دو سال پیش، می‌تواند به مردم ارایه خدمت کند و تعداد آن بیش از ۲ برابر شده است،‌ گفت: خوشبختانه در دو سال اخیر، اورژانس موتوری در کشور فعال شده و روزانه به طور میانگین به هزار بیمار در تهران مدد می رساند و این برای ما بسیار خوشحال‌کننده است.

رییس جمهوری تصریح کرد: البته تلاش هلال احمر و اورژانس بیشتر در مناطق سیل‌زده شمال کشور بوده است، اما در عین حال علیرغم اینکه مسافرت‌ها طبق اعلام مسئولان ۱۰ درصد افزایش یافته است که به معنای رونق گردشگری و نشاط مردم است، اما میزان تصادفات کاهش داشته است و نشان می‌دهد مردم در رانندگی دقت و مراعات بیشتری دارند.

روحانی با بیان اینکه مسئولان پلیس از همیاران پلیس و دانش‌آموزانی که در این زمینه کمک می‌کنند، رضایت دارند، گفت: در حقیقت فرهنگ سلامت و ترافیک را باید فرهنگ عمومی درست کند و همه باید در راستای حفظ محیط زیست و سلامتی مردم تلاش کنیم.

رییس جمهوری افزود: امیدوارم همه کسانی که در ایام عید به مردم و مسافران خدمت می‌کنند بتوانند تلاش بیشتر و بهتری داشته باشند و مردم نیز به سلامت به سفرهای نوروزی رفته و بازگردند و سال پرنشاط را داشته باشیم.

روحانی اظهار امیدواری کرد دولت در سال ۱۳۹۸ بتواند خدمات بیشتر و سهل‌تری برای مردم داشته باشد و ملت ایران بتواند در برابر دشمنان خود به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا کند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تولید ملی حسن روحانی لبنیات نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • تجدید میثاق جامعه کارگری استان با شهیدان
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • بانک‌های دشتی در تحقق شعار سال مشارکت و همکاری لازم داشته باشند
  • رافت: نیمکت پرسپولیس از استقلال قویتر است
  • سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟