Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، چهره های خبری هر سال در مجله های معتبر دنیا به نظر سنجی گذاشته می شوند و یک نفر در حوزه های مختلف به عنوان چهره سال انتخاب می شود. در این گزارش قصد داریم در هر حوزه چهره های برتر سال را معرفی کنیم و مروری بر اتفاقات و حواشی پیرامون آن ها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهره های زیر از لحاظ پر حاشیه ترین و کم حاشیه بودن انتخاب شده اند که سال گذشته مورد توجه قرار گرفتند. بهترین های سال گذشته همگی از میان چهره های حوزه فرهنگ و هنر انتخاب شده اند.

1) احسان علیخانی/ (پایان ماه عسل و شروع عصری جدید)

سال گذشته را می توان برای او پر از فراز و نشیب دانست که حتی علیخانی را مجبور به توضیحات مفصل کرد. علیخانی اوایل امسال طبق روال همیشگی برنامه «ماه عسل» را در ماه مبارک امسال به روی آنتن برد. اما در ادامه سال علیخانی روزهای سختی را سپری کرد. او عزم خودش را جزم کرد تا دوباره و فارغ از تمامی حواشی به آنتن تلویزیون برگردد و وارد فاز تازه ای از برنامه سازی بشود. علیخانی با برنامه «عصر جدید» دوباره به تلویزیون بازگشت و وارد مرحله جدیدی از برنامه سازی در تلویزیون شد. علیخانی اواخر سال گذشته هم اعلام کرد دیگر به سراغ ساخت ماه عسل نخواهد رفت و امسال مدیران شبکه سه باید به سراغ برنامه جایگزین این مجموعه پر طرفدار بروند.

2) مهران مدیری/ (بازگشت آقای خاص به تلویزیون)

مهران مدیری بی تردید یکی از محبوب ترین چهره های ایران در میان هنرمندان کشورمان به شمار می آید. مهران مدیری در عید سال گذشته «برنامه دورهمی» را به روی آنتن برد و خبر از اتمام کامل این برنامه در فصل جدید داد. مدیری که او دچار حاشیه های خبری بود و در برهه ای از سال گذشته، تحت فشار افکار عمومی قرار گرفته بود ترجیح داد از طریق قانونی پیگیر کار خود شود که اتفاقاً نتیجه هم گرفت و او را مبری از اتهامات اعلام کردند. مدیری پس از تلویزیون به سراغ سینما رفت که حاصل آن در ایام نوروز امسال با فیلم «رحمان 1400» بر روی پرده سینماها رفته است. مدیری اما امسال باز هم به شبکه نسیم بازگشته و ویژه برنامه دورهمی را برای ایام نوروز به روی آنتن می برد. مهران مدیری در سال گذشته اما روزهای شلوغی را سپری کرد و سریال خانگی «هیولا» را هم مقابل دوربین برد تا به زودی روانه بازار شبکه نمایش خانگی کند.

3) حمید هیراد/ (موج پلی بک خوانی در کنسرت)

خواننده پاپ نسل جوان سال گذشته برایش یکی از بدترین سال های زندگی به حساب می آید. هیراد که سال را برنامه علی ضیا شروع کرد و کلیپ غافل گیری او توسط مادرش در برنامه دست به دست می چرخید، اصلاً فکرش را هم نمی کرد که سال گذشته را به تلخی سپری کند. این خواننده جوان در یکی از کنسرت هایش در اجرای یکی از ترک ها دست به پلی بک خوانی زد که اجرای زنده او را زیر سوال برد. این کلیپ که به سرعت در فضای مجازی پیچید، باعث شد تا هجمه همه جانبه ای علیه او ایجاد شود. پس از گذشت مدتی از این کلیپ جمعی از شاعران و ترانه سرایان موسیقی نیز از هیراد شکایت و او را متهم به سرقت ادبی کردند. هیراد اما پس از مدتی دوباره ترک های جدیدش را منتشر کرد.

4) نرگس آبیار/ ( تعظیم سیمرغ ها در برابر خانم کارگردان)

کارگردان خوش سابقه سینما شاید در کارنامه کاری خود هرگز سال گذشته را فراموش نکند. نرگس آبیار که با آخرین ساخته خود(نفس) در فستیوال های مختلف جهانی شرکت کرد و جایزه های گوناگونی را تصاحب کرد، هرگز فکرش را نمی کرد با فیلم «شبی که ماه کامل شد» بتواند این چنین جشنواره سی و هفتم فیلم فجر را به نام خود بزند. خانم کارگردان که به گفته خودش دغدغه اصلی او فیلم سازی برای زنان سرزمینش است، امسال سراغ یک فیلم هیجان انگیز رفت و دست به ساخت یکی از ملتهب ترین داستان های چند سال اخیر در حوزه گروهک های تروریستی زد. نرگس آبیار علاوه بر اینکه توانست سیمرغ های کارگردانی و بهترین فیلم سی و هفتمین جشنواره فجر را دریافت کند، دو سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد و نقش اول زن را نیز برای هوتن شکیبا و الناز شاکردوست به ارمغان آورد.

5) محمدصادق رنجکشان/ (مرد اول پول های مشکوک سینما)

کمتر کسی نام محمدصادق رنجکشان را تازمانی که رئیس هیأت مدیره یک شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی به شمار می رفت، شنیده بود، اما او در ماه‌های آخر سال گذشته، یکی از چهره‌های خبرساز و البته پرحاشیه سینما بوده است. آن هم در حالی که پیش از این هیچ سابقه‌ای  در سینما نداشت. مردی که با سرمایه‌گذاری کلان در چند پروژه سینمایی در کانون توجه رسانه‌ها قرار گرفت و در مقابل انتقادها و طرح شبهات درباره منابع مالی خود، اینگونه به صراحت موضع گرفت: «افرادی که به من تهمت می‌زنند باید ثابت کنند که پول من کثیف است. من ادعا می‌کنم یکی از تمیزترین پول‌ها را در کشور دارم. بعضی اوقات حسادت آدم را کور و کر می‌کند. اینها افتاده‌های صنف هستند و من با شرف ۵۰ سال کاسبی کرده‌ام و از آنها نمی‌ترسم.» این ابهامات درباره رنجکشان زمانی قوت گرفت که او علاوه‌ بر سینما به عنوان سرمایه‌گذار نمایش پرهزینه «بینوایان» به کارگردانی حسین پارسایی با سرمایه ۱۶ میلیاردی پا به عرصه تئاتر هم گذاشت. اما این حواشی در مورد او در روزهای پایانی سال هم تمامی نداشت و وی در اواخر سال گذشته حکم مدیریت پردیس تئاتر شهرزاد را هم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد!

6)فاضل نظری/ ("اکنون" در پست جدید)

فاضل نظری که سال گذشته وارد عرصه مدیریت فرهنگی شده بود و معاونت هنری حوزه هنری را پذیرفته بود، در استعفای خود از این سمت گفته بود که روح هنری او با این پست ها همگون است. اما فاضل پس از این استعفا دوباره به عرصه مدیریت فرهنگی بازگشت و به عنوان مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منصوب شد.  فاضل امسال علاوه بر تغییر صندلی مدیریت خود از کتاب جدیدش رونمایی کرد و آن را زودتر از برگزاری نمایشگاه کتاب روانه بازار کرد. کتاب «اکنون» که شامل غزل های جدید این شاعر پرآوازه سال های اخیر است ، در چند روز ابتدایی رونمایی به چاپ دوم رسید و همانطور که پیش بینی می شد با استقبال فراوان مخاطبان شعر و ادب فارسی مواجه شد. فاضل نظری بدون تردید در چند سال اخیر یکی از چهره های سرشناس حوزه ادبیات در کنار دیگر چهره های ادبی همچون محمدعلی بهمنی، حامد عسکری به شمار می رود.

7) محسن چاوشی/ (پاسخ منفی چاوشی به «علی سنتوری ۲» )

یکی از مهمترین چهره های حوزه موسیقی در سال گذشته بدون تردید محسن چاووشی بود که با آلبوم «ابراهیم» حسابی سر و صدا به پا کرد. چاوشی در اواسط سال گذشته خبر از انتشار آلبوم خود داده که به دلیل برخی شعرهای برخی از ترک های این آلبوم دفتر خانه موسیقی وزارت ارشاد مجوز انتشار آن را تعلیق کرده بود. او که اصرار فراوانی داشت تا آلبوم خود را به صورت کامل روانه بازار کند به سد محکم وزارت ارشاد برخورد کرد و حتی کار به جایی رسید که چاوشی خبر از مهاجرت خود از ایران را در صفحه شخصی خود منتشر کرد. سرانجام آلبوم ابراهیم پس از کش و قوس های فراوان منتشر شد که در آخر هم مشخص نشد برخی از ترک های این آلبوم با مجوز یا بدون مجوز ارشاد انتشار یافت. محسن چاوشی که از او به عنوان مرد ناشناخته موسیقی ایران یاد می کنند، سال گذشته هم چندین ترک را برای سریال ها و مجموعه های نمایشی خواند. چاوشی اما مهمترین تصمیم هنری خود را سال گذشته در پاسخ به شرکت در فیلم سینمایی «علی سنتوری ۲»گرفت و با صراحت تمام اعلام کرد که با این پروژه همکاری نخواهد کرد.  

8) حمید شاه آبادی/ (به دور از حاشیه و پرتلاش)

مرد اول رادیو بسیار پر تلاش در این معاونت رسانه ملی ظاهر شده است. شاه آبادی از اواسط سال 96 به سمت معاونت صدای رسانه ملی منصوب شد و از همان ابتدا تصمیم گرفت در سکوت رسانه ای و حواشی های متداول رسانه ای، دست به ارتقای کمی و کیفی رادیو بزند. شاه‌آبادی در شبکه های مختلف رادیویی از مدیرانی استفاده کرد که همگی آنها از سوابق درخشان رسانه ای بهره می بردند و همین موضوع عزم او را برای رشد رادیو در دوران مدیریت خود نشان می داد. شاه آبادی در دورانی که سلبریتی ها حرف اول را می زنند، به سراغ نیروهای متخصص حوزه رسانه رفت و با برنامه سازی به سبک نوین نگاه ها را به سمت رادیو جذب کرد. مرد بدون حاشیه رسانه ملی یکی از پیشتازان دوری از تبلیغات آزار دهنده اسپانسرها بود .

9)جواد عزتی/ (بی سر و صدا ترین پولساز سینما)

جواد عزتی سال گذشته یکی از درخشان ترین دوران کاری خود را سپری کرد و به تنهایی عنوان پولسازترین بازیگر سینما را در سال 97 به خود اختصاص داد. جواد عزتی که کارش را از تلویزیون آغاز کرد و کم کم پا به عرصه بازیگری در سینما گذاشت، شاید فکرش را نمی کرد روزی بتوانند در کنار نام های بزرگ سینما قد علم کند و در صدر مخاطب پسند ترین بازیگران سینما قرار بگیرد. نکته جالب فیلم های سال گذشته عزتی این است که او این عنوان را برای فیلم های کمدی تصاحب نکرده است و در بین آثار او فیلم هایی همچون «لاتاری» و «تنگه ابوقریب» نیز دیده می شود. جواد عزتی در سال 96 هم در کنار حمید فرخ نژاد به عنوان پولسازترین بازیگر سینما معرفی شده بود. این بازیگر با استعداد سینما و تلویزیون در حالی توانست ظرف مدت کوتاهی به چهره اول سینما تبدیل شود که کمتر حاشیه ای را در اطراف خود دامن زده است. جواد عزتی در کنار تمام موفقیت های خود تلاش کرده تا وارد بازی های سیاسی و کارهای نامتعارف نشود تا زندگی حرفه ای او تحت تأثیر این حواشی قرار نگیرد.

10) علی اصغر مونسان/ (نسبتی با رئیس جمهور ندارم)

علی اصغر مونسان یکی از چهره های اصلی حوزه فرهنگ است که در سال 96 در جایگاه ریاست سازمان میراث فرهنگی منصوب شد و کار رسمی خود را پس از مدیریت بر منطقه آزاد کیش آغاز کرد. یکی از حاشیه های همیشه همراه آقای مهندس (در شُرف دکتری) خبرهای نسبت او با ریاست جمهوری است که از زمان مدیریت وی بر منطقه آزاد کیش مطرح شده بود. مونسان اما سال گذشته در یک برنامه تلویزیونی به صورت رسمی اعلام کرد هیچگونه نسبتی با حسن روحانی ندارد و از دامن زدن این موضوع توسط رسانه ها گلایه کرد. مونسان در دوران مدیریت خود در سازمان میراث فرهنگی چالش های فراوانی را از جمله آمار گردشگران خارجی، قیمت سرسام آور بلیت هواپیما و تعامل با بخش خصوصی فعال در حوزه صنایع دستی تجربه کرده است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازیگر هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در عرصه فرهنگی همچون عرصه نظامی باید حضور داشت

سپاه پاسداران به فراخور زمانه و تهدیداتی که در هر دوره‌ای مطرح بوده، پا به رکاب ولایت برای مردم شمشیر به‌دست گرفته و امروز که یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تهدیدکننده جمهوری اسلامی بنا به اذعان رهبر انقلاب شبیخون و تهاجم فرهنگی است، نقش‌آفرینی این نهاد مقدس در این عرصه بیش از هر زمان قابل توجه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سپاه پاسداران در طول حیات ۴۵ ساله خود دلیرمردان و رشادت‌های فراوانی را به خود دیده است؛ مردانی که نه فقط در میدان جنگ نظامی بلکه، هرجایی که نیاز بوده دل به میدان خطر زده و حماسه آفریدند؛ حاج قاسم نماد سپاه حضرت روح‌الله در زمانه ما بود و البته این نهاد انقلابی سرداران محبوب کم ندارد، به قول حاج قاسم «در میان سپاه، هزاران اولیای خاص خدا قرار دارد که ما آن‌ها را نمی‌شناسیم.»

سپاه نهادی که از دل حوادث انقلاب در اواخر دهه ۵۰ تا سخت‌ترین روزهای جنگ و ترور و تحریم در قرن جدید، پشتوانه امن دفاعی و نظامی کشور بوده و قواره آن عظیم‌تر از یک سازمان معمولی است، سپاهی که در مواقع بحرانی و بلایای طبیعی هم در کنار مردم بوده و شاید نزدیک‌ترین خاطره جمعی ما سیل سال ۹۸ در خوزستان باشد که حاج قاسم چطور مثل پروانه به دور سیل‌زدگان چرخید؛ در واقع باید گفت که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فراخور زمانه و تهدیداتی که در هر دوره‌ای مطرح بوده، پا به رکاب ولایت برای مردم شمشیر به‌دست گرفته و امروز که یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تهدیدکننده جمهوری اسلامی بنا به اذعان رهبر انقلاب شبیخون فرهنگی، تهاجم فرهنگی و ناتوی فرهنگی است، نقش‌آفرینی این نهاد مقدس در این عرصه بیش از هر زمان دیگری قابل توجه است چرا که سرمایه‌گذاری نظام سلطه در مسیر مبانی دینی و فرهنگی جامعه است و در این مسیر باید گفت که دشمنان نظام اسلامی با ضربه‌های سختی که از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میدان مبارزه سخت خوردند، به جنگ نرم روی آورده است غافل از اینکه همان مردانی که در میدان جنگ سخت ایستادند، در این مسیر نیز بیش از پیش مقاومت داشته و دارند.

فرهنگ هوا است

رهبر معظم انقلاب نیز در برهه‌های زمانی مختلف بر نقش‌آفرینی فرهنگی بسیج و سپاه تاکید داشتند و یکی از مهم‌ترین این تأکیدات، در دیدار جمعی از مسئولان فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اردیبهشت ۱۳۹۲ بود که بیان کردند: «حقیقتاً نگرانی بنده در طول سال‌های متمادی بیش از نگرانی اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، نگرانی فرهنگی بود. علّت هم برای شماها واضح است؛ البتّه برای خیلی‌ها واضح نیست، امّا شماها که خودتان اهل فرهنگید، می‌دانید که فرهنگ هوا است؛ اگر این هوا سالم بود، یک بدن مستعد با تنفّس آن، انرژی می‌گیرد. اگر هوا مسموم بود، آدم‌های سالم هم صرفاً تنفّس در این هوا بکنند مریض می‌شوند، ناتوان می‌شوند، معلول می‌شوند. فرهنگ یک چنین حالتی دارد. این نگرانی، یک نگرانی بجایی بود؛ نگرانی از روی آشنایی و آگاهی به واقعیت‌های جامعه بود؛ توهّمات نبود. آن چیزی که من در مجموع احساس کردم در این سال‌های متمادی این است که این ناهنجاری‌های فرهنگی که در گفتار و در آثار فرهنگی و در رفتار و از قبیل این‌ها مشاهده می‌شود، نه اینکه بخواهیم بگوییم همه این‌ها را دشمن‌ها دارند ترتیب می‌دهند و تزریق می‌کنند -این را نمی‌شود گفت- ناهنجاری‌ها [یی است که] پشت آن یک برنامه وجود دارد؛ انسان این را احساس می‌کند. حالا گاهی هست که فرض بفرمائید در یک جمعِ آدم بی‌خیال و مست و مثلاً فلان که کارهای عجیب و غریبی انجام می‌گیرد، نمی‌شود گفت که این حرکتی که این آدم ناباب یا مست یا بی‌خیال انجام داد، این را قبلاً به او دستور دادند؛ مثل یک هنرپیشه که می‌گویند این کار را بکن، انجام بده؛ نه، لکن گاهی اوقات پشت صحنه یک نفر، دو نفر نشستند، این حرکات را رصد می‌کنند و آنجایی که باید تشدید کرد، تشدید می‌کنند؛ آنجایی که باید تضعیف کرد، تضعیف می‌کنند؛ آنجایی که باید با هم جفت‌وجور کرد، جفت‌وجور می‌کنند. یک برنامه‌ریزی انسان احساس می‌کند پشت این حوادث فرهنگی و آفت‌های فرهنگی که در طول این زمان‌ها سر راه ما پیدا شد.»

در عرصه فرهنگی هم مثل عرصه نظامی باید حضور داشت و حرکت کرد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با بسیجیان در آذر ۱۳۹۸ نیز بیان کردند: «البتّه بسیج دو جلوه دارد؛ این حتماً مورد توجّه باشد. یک جلوه، جلوه‌ِ مجاهدت در عرصه‌ی دفاع سخت است؛ همان که برای خاطر آن شما آموزش نظامی می‌بینید. در دوران هشت سال دفاع مقدّس، معجزه حضور بسیج خودش را نشان داد؛ دلگرمی مجموعه‌های نظامی ما به حضور بسیجی‌ها بود در میدان نبرد، و بعد از آن هم در موارد گوناگون در کشور هر حادثه‌ای پیش آمده، بسیج در میدان دفاع سخت و دفاع نظامی حضور داشته. و همچنین در عرصه دفاع نرم، جنگ نرم که اینجا هم همین جور است. در عرصه جنگ نرم، یعنی عرصه علم، عرصه خدمت‌رسانی، عرصه سازندگی، عرصه تبلیغات دینی، عرصه فرهنگی هم بسیج مثل عرصه نظامی حضور دارد و باید حضور داشته باشد و باید تلاش کند و حرکت کند.»

مجموعه سپاه و بسیج در وادی فرهنگ و هنر کارهای نمایانی کرده است

ایشان همچنین در دیدار مجمع عالی فرماندهان سپاه در مهر ۱۳۹۸ با اشاره به نقش‌آفرینی‌های سپاه پاسداران در عرصه‌های مختلف تاکید کردند: «یک سرفصل دیگر ورود در وادی فرهنگ و اندیشه و هنر است که در این زمینه، مجموعه سپاه و بسیج کارهای نمایانی کردند؛ یعنی آن کسانی که سرشان در وادی فرهنگ و هنر و ادبیات و شعر و بقیّه‌ی شاخه‌های هنری است، احساس می‌کنند که کأنّه یک موجود جدیدی در عالَم هنر دارد متولّد می‌شود یا متولّد شده، یک حادثه‌ی جدید است، کار برجسته‌ای است؛ [این] ربطی هم به مسائل سوق‌الجیشی و مسائل نظامی و مانند اینها ندارد. این هم یک عرصه است.»

ایشان ادامه دادند: «یک سرفصل دیگر که به نظر ما از همه این‌ها مهم‌تر است، تلاش برای حفظ معنویّت است که در سپاه وجود دارد؛ این مسئله معنویّت خیلی مهم است -که من حالا بعداً هم ممکن است [مطالبی در مورد آن] عرض کنم- و مثل یک باران رحمتی است که بر یک بوستان متنوّعی ببارد؛ هم حیات‌بخش بوستان است، هم طراوت‌بخش و جلوه‌بخش بوستان است. وقتی باران می‌بارد، صرفاً این نیست که زندگی می‌دهد به بخش‌های مختلف این بوستان، بلکه به آن زیبایی هم می‌دهد، جلوه هم می‌دهد، طراوت هم می‌دهد، آن را در چشم‌ها عزیز هم می‌کند؛ بارانِ معنویّت این [جور] است…توکّل، توسّل، معنویّت، دعا را از دست ندهید؛ اُنس با قرآن را از دست ندهید؛ اُنس با اهل بیت و عترت را از دست ندهید؛ اجتناب از گناه را فراموش نکنید. جزو بیشترین توصیه‌ها یا شاید بشود گفت در رأس توصیه‌های کسانی که ما برای کلمه‌کلمه حرف‌های آن‌ها خیلی اعتبار قائل بودیم، اجتناب از گناه بود؛ اساس کار، این‌ها است. هم در خودتان، هم در خانواده‌تان، هم در فرزندانتان و همه متعلّقین به خودتان، این‌ها را نهادینه کنید…»

به گزارش ایمنا، این بیانات رهبر انقلاب و ابراز نگرانی ایشان در موضوع فرهنگ در جمع پاسداران نکته‌ای حائز اهمیت است، چرا که همانگونه که در ابتدا مطرح شد نقش پاسداران در زمان تهدیدات بیش از هر زمان دیگری معنا پیدا می‌کند و امروز که موضوع فرهنگ، از اساسی‌ترین موارد مطرح در جامعه است، بنا بر اذعان رهبر انقلاب اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این حیطه غیرقابل انکار و چشم‌پوشی است.

کد خبر 746490

دیگر خبرها

  • هنرمندان مازندرانی به عیادت مش فتاح رفتند
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • عیادت هنرمندان مازندرانی از پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • آیا به بی‌ حجابی باید پاسخ فرهنگی داد ؟
  • به‌کارگیری ۲ واژه در نطق گذشته‌ام اشتباه بود/ از کسانی که رنجیده‌خاطر شدند عذرخواهی می‌کنم
  • به‌کارگیری ۲ واژه در نطق گذشته‌ام اشتباه بود/ از کسانی که رنجیده خاطر شدند عذرخواهی می‌کنم
  • قلبِ نبردِ نرم
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، قلبِ نبردِ نرم
  • در عرصه فرهنگی همچون عرصه نظامی باید حضور داشت
  • در عرصه فرهنگی هم مثل عرصه نظامی باید حضور داشت