Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@12:43:29 GMT

نوری: نماینده مجلس پس از دو سه دوره دوندگی خسته می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۶۷۸۳

نوری: نماینده مجلس پس از دو سه دوره دوندگی خسته می‌شود

نماینده مردم شوش در مجلس ضمن موافقت با مصوبه منع کاندیداتوری بیش از سه دوره متوالی مجلس گفت: به عقیده‌ی من نماینده پس از دو سه دوره دوندگی خسته می‌شود و انرژی او گرفته می‌شود، متأسفانه چیزی که در کشور ما وجود دارد این است که افراد با تجربه را کنار می‌گذاریم.

سید راضی نوری در گفت‌وگو با ایسنا در مورد مصوبه «منع کاندیداتوری بیش از سه دوره‌ی متوالی مجلس» گفت: در مصوبه صراحتاً عبارت «سه دوره متوالی» آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی نمایندگان می‌توانند یک دوره استراحت کرده و دوره‌ی دیگری دوباره برای مجلس کاندید شوند. ما باید به نیروهای جدید با فکر و ایده‌های جدید میدان بدهیم. چون بلاخره سه دوره کار بسیار سنگین نمایندگی، انرژی افراد را می‌گیرد.

نماینده مردم شوش در مجلس با اشاره به سیستم‌های مختلف قانون‌گزاری در کشورهای مختلف تاکید کرد: سیستم دو مجلسی (مجلس سنا) در قانون اساسی تعریف نشده است و ما بر اساس قانون اساسی حرکت می‌کنیم. البته مجمع تشخیص مصلحت نظام تقریباً همان کار مجلس سنا را انجام می‌دهد و قانون‌ها را نظارت می‌کنند. ما می‌توانیم یک گروه مشاوره از نمایندگانی که پس از پنج یا شش دوره‌ی مجلس کنار می‌روند، تشکیل دهیم و از تجربه این عزیزان استفاده کنیم.

وی در مورد گمانه‌زنی‌ها از رد یا تأیید این مصوبه توسط شورای نگهبان گفت: من نمی‌دانم نظر شورای نگهبان چیست. اما فکر نمی‌کنم که با قانون اساسی مغایرتی داشته باشد. همچنین امیدوارم که ارائه‌ی این مصوبه توسط نمایندگان حالت عوام فریبی نداشته باشد، چون ما باید با مردم صادق باشیم.

این عضو کمیسیون کشاورزی در پایان گفت: به عقیده‌ی من نماینده پس از دو سه دوره دوندگی خسته می‌شود و انرژی او گرفته می‌شود. ما باید در جایگاه دیگری از این افراد استفاده کنیم. متأسفانه چیزی که در کشور ما وجود دارد این است که افراد با تجربه را کنار می‌گذاریم. به نظر من این با مصلحت نظام منافات دارد. این فرصت را باید به جوانان با فکر بدهیم که با تلاش فراوان وارد کار شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی انجام می‌شود

ایسنا/اصفهان نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس، گفت: حداکثر تا شهریور امسال رسیدگی به چک‌های برگشتی در محاکم قضایی توسط هوش مصنوعی انجام می‌شود.

ابوالفضل ابوترابی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: سالانه ۲۴۰ هزار چک بر اساس قانون جدید برگشت می‌شود که ۹۰ درصد این آمار مسلم بوده و نیازی به تشکیل پرونده و طی رویه قضایی نیست و برای صدور حکم می‌توان از ظرفیت هوش مصنوعی استفاده کرد.

وی افزود: با این کار سرعت رسیدگی به چک برگشتی در کمترین سرعت و هزینه انجام و خواهان سریع تر به خواسته خود می‌رسد.

نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس با بیان اینکه جلسات هماهنگی آن با حضور معاون اول قوه قضاییه برگزار شده، خاطرنشان کرد: با تامین زیرساخت‌ها حداکثر تا شهریورماه امسال این رویه ایجاد و این چک‌های برگشتی توسط هوش مصنوعی رسیدگی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورها فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی به قاضی برای رسیدگی در پرونده‌ها کمک می‌کند، تصریح کرد: پرونده‌های غیر پیچیده قضایی مثل اعسار از هزینه‌های دادرسی و چک‌های برگشتی مسلم قابلیت رسیدگی از طریق هوش مصنوعی را دارد.

به گفته ابوترابی پس از اجرای رسیدگی به چک های برگشتی چهار عنوان دیگر پرونده‌های ساده قضایی نیز در برنامه بررسی از طریق هوش مصنوعی قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: این پیش بینی در برنامه توسعه هفتم کشور مورد صورت گرفته تا ۳۰ درصد از آمار پرونده‌های دستگاه قضایی از طریق این تکنولوژی رسیدگی شود.

به اعتقاد این نماینده مجلس، ۳۰ درصد از پرونده‌های قضایی آماری نزدیک به ۸ میلیون پرونده است که وقت زیادی را از شعب دادگاه به خود اختصاص می‌دهد.

ابوترابی یادآورشد: چنین اقدامی کمبود نیروی قضایی را تا حدی جبران و مشکلات نیروی انسانی و امکانات زیر ساختی در قوه قضاییه را کاهش می‌دهد.

وی معتقد است به واسطه هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های روز و همچنین برون سپاری برخی از ماموریت‌های دستگاه قضایی، مراجعات به این نهاد کاهش یافته و عمده وقت قضات به پرونده‌های مهم اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مبلغ جرایم رانندگی به طور میانگین ۵ برابر شد
  • ضرورت همدلی ۱۲ نماینده مازندران با استاندار به منظور رفع موانع استان
  • نماینده اصفهان: اگر برای فرونشست چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • تحلیل بادامچیان از علت رای نیاوردن باهنر و نوبخت
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی انجام می‌شود
  • دیدار نوروزی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه ارومیه
  • ۲۹‌امین دوره مراسم تجلیل از خامان قرآن کریم برگزار می‌شود
  • ضرورت واردات خودرو
  • نماینده مجلس: کلید جهش تولید عمل به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی است
  • واکنش مخبر به انتقادها از «وعده ناممکن دولت» / تولید ۴ میلیون مسکن، مصوبه مجلس بود / کاهش تورم زمان بر است