Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوش مصنوعی می‌تواند پیش‌بینی کند که شما چه زمانی نیاز دارید از حداکثری عمر باتری گوشی هوشمندتان استفاده کنید. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، حتما برای شما پیش آمده که در حالی که سعی می‌کردید یک بازی آنلاین را به سرانجام برسانید، گوشی‌تان به یکباره شروع به دانلود چندین فایل حجیم ایمیل کرده است، یا شاید در حال خرید بلیت کنسرتی بودید که یک ماه منتظرش بودید، ولی در همان زمان گوشی‌تان هشدار می‌دهد که می‌خواهد سیستم‌عامشلش را به‌روز رسانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرایط آن هم در وضعیتی که گوشی‌تان در حال خاموش شدن است، واقعا بغرنج به نظر می‌رسد. این‌ها فقط برخی از چالش‌هایی است که گاهی برایتان پیش می‌آید و محققان می‌خواهند این چالش‌ها را با کمک هوش مصنوعی برطرف کنند.
محققان بر این باورند که گوشی‌های هوشمند در مواجهه با به‌روزرسانی‌های سیستم و حفاظت از شارژ باتری زیاد هم هوشمند نیستند. یک به‌روز رسانی معمولی ده‌ها دقیقه طول می‌کشد و کاربران در این مرحله نه می‌توانند از تلفن‌شان استفاده کنند و نه می‌توانند به‌روز رسانی را متوقف و به بعد موکول کنند.
اغلب جمع‌آوری اطلاعات آنلاین توسط گوشی‌های هوشمند، کاربران آن‌ها را به‌روز نگه می‌دارد، اما همین کار درصد بسیار بالایی از باتری گوشی را مصر می‌کند و زمانی که کاربران در حال انجام کار‌های اینترنتی خود هستند، دانلود خودکار بخش زیادی از پهنای باند شبکه را اشغال می‌کند و واقعا کاربر را کلافه می‌کند.   محققان بر همین اساس روی سیستم هوش مصنوعی‌ای کار می‌کنند که با یادگیری الگو‌های مصرف باتری در گوشی‌های هوشمند، شارژ باتری را برای روز مبادا حفظ می‌کند.   گوشی‌های هوشمند طیف وسیعی از حسگر‌ها و منابع داده‌ای دارند که اطلاعاتی را ارائه می‌دهند که برای درک عمیق الگو‌های استفاده از تلفن از طریق تکنیک‌های یادگیری ماشینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سیستم هوش مصنوعی قرار است که عملکرد گوشی را براساس نیاز‌ها و الگو‌های رفتاری و کاربری ما با گوشی تنظیم کند.   محققان می‌گویند: باتری‌های گوشی‌های هوشمند به طور کلی محدود هستند. بیشتر کاربران این گوشی‌ها روزی یک بار آن‌ها را شارژ می‌کنند. آن‌ها نمی‌توانند هر دم به دقیقه گوشی‌های خود را شارژ کنند. بر همین اساس نیز سیستم هوش مصنوعی‌ای ساخته‌ایم که به جای استفاده از حسگر‌های پرمصرف مثل میکروفون یا GPS (موقعیت‌یاب جهانی)، روی اطلاعاتی متکی است که نرم‌افزارش تولید می‌کند. این نرم‌افزار پیش‌بینی می‌کند که کاربر از چه اپلیکیشن‌های استفاده می‌کند و چه زمانی به آن‌ها دسترسی می‌یابد. همچنین فاکتور‌هایی مثل زمان روز و بازه زمانی استفاده از گوشی را مد نظر قرار می‌دهد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا صبح امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت نمایشگاهی از اموال مسروقه همچون تلفن همراه، تبلت، ساعت و... در محوطه صبحگاه آگاهی شاپور برگزار شد.

در این رویداد بیش از ۶۰ سارق که در زورگیری، گوشی قاپی و خفتگیری لوازم همشهریان را ربوده بودند، با دستبند و پابند حاضر بودند. ده‌ها قبضه انواع سلاح سرد و گاز اشک‌آور که سارقان با استفاده از آنها دزدی می‌کردند نیز درکنار انبوهی از تلفن‌های همراه دزدیده شده به نمایش گذاشته شد. گروهی از مالباختگان نیز برای شناسایی تلفن همراه و وسایل خود در این آگاهی حضور داشتند.

یکی از دستگیرشدگان نیز ادمین صفحه‌ای در اینستاگرام با عنوان «مادر» بود. صفحه‌ای که اکثر دنبال کنندگان آن خانم‌های مسن بودند و این فرد با فریب دادن آنها به این خانم‌ها نزدیک می‌شد، و به بهانه‌های مختلف از آنها اخاذی می‌کرد. پنج نفر از خانم‌هایی که در دام این فرد گرفتار شدند در آگاهی حضورداشتند.

سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران در رابطه با عملیات‌های اخیر پلیس گفت: در چند روز گذشته بیش از ۷۰ نفر از سارقینی که به صورت قاپزنی گوشی دزدی می‌کردند دستگیر شدند و از مخفیگاه آنها بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه کشف شد که در اسرع وقت در اختیار مالباختگان قرار میگیرد.

این افراد جامعه هدف ما بودند و با توجه به اینکه تعداد زیادی از ان‌ها سابقه دار هستند با اشد مجازات مواجه خواهند شد. افراد بدون سابقه که پس از انجام مراحل قانونی با قید وثیقه آزاد شوند با پابند الکترونیک زیر نظر پلیس خواهند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • اعلام قیمت و شرایط پرداخت تاکسی‌های برقی
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • آغاز ثبت‌نام طرح جایگزینی تاکسی‌های فرسوده با تاکسی برقی کرمان موتور
  • ابداع باتری سدیمی جدیدی که در چند ثانیه شارژ می‌شود
  • باتری این ریزسیاه‌چاله‌، انرژی هفت نسل شما را تامین می‌کند!