Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره علمی شهدای دانشجوی آذربایجان‌شرقی گفت: مهلت ثبت‌نام در دومین مسابقه علمی پژوهشی «ایده-علم-عمل» که در دانشگاه صنعتی سهند برگزار می‌شود، تا ۳۰ فروردین ماه اعلام شد.

امیرحسین فیضی، دبیر جشنواره علمی شهدای دانشجوی آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دومین دوره مسابقه علمی، پژوهشی «ایده-علم-عمل» این استان در دانشگاه صنعتی سهند برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فیضی مطرح کرد: مهلت ثبت‌نام و بارگذاری ایده‌ها تا ۳۰ فروردین ۹۸ است. نتایج مرحله اول ۱۸ اردیبهشت ماه و داوری نهایی ۳۰ اردیبهشت ماه اعلام خواهد شد.

دبیر جشنواره علمی شهدای دانشجو هدف از برگزاری این مسابقه را شناسایی و معرفی پرورش استعداد‌ها در زمینه علمی وصنعتی فراهم آوردن بستر مناسب و ترسیم رابطه دانشگاه وصنعت، کمک به ترویج فرهنگ نوآوری وکارآفرینی دانش بنیان، حمایت‌های مالی و معنوی از برگزیدگان جشنواره، تسهیل سیرتجاری وکاربردی نمودن نتایج تحقیقات، معرفی شرکت‌های دانش بنیان جهت ادامه روند اشتغال علمی دانشجویان عنوان کرد.
دبیر جشنواره علمی شهدای دانشجو با اشاره عدم استفاده ازعلوم تئوری در دانشگاه‌ها تصریح کرد: چالش اصلی دانشگاه‌ها و قوای علمی کشور، عدم استفاده از علوم، علوم تئوری در عرصه عمل و کاربردی کردن آن می‌باشد. این امر نوعی بی اعتمادی در صنعت نسبت به ظرفیت سرشاردانشگاه ودانشجویان به وجود آورده است.
فیضی با اشاره به انتخاب ایده‌های برتر خاطر نشان کرد: انتخاب برگزیدگان ایده‌های برتر طی دو مرحله صورت می‌گیرد. در مرحله اول ایده‌ها به صورت غیرحضوری داوری شده و ایده‌هایی که امتیاز لازم را کسب کنند به مرحله دوم دعوت شده و در مرحله دوم می‌بایست تیم‌ها به مانند یک جلسه دفاع تخصصی از ایده خود دفاع کرده و پاسخ پرسش داوران را بدهند و سرانجام ایده‌های برتر اول تا سوم انتخاب شده و حمایت‌های مادی و معنوی به آن‌ها می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی سهند ایده های برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تجهیز ۲۸ بخشداری آذربایجان‌شرقی به فیبرنوری
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی