Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@14:00:34 GMT

168 هکتار زمین در رفسنجان به متقاضیان واگذار شد

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۷۸۹۷

168 هکتار زمین در رفسنجان به متقاضیان واگذار شد

علی عباسی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی سه سال گذشته طرح های مختلفی به دفتر نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی معرفی شد که برای اجرای آنها نیاز به زمین بود.
وی ادامه داد: لذا برای اجرای این طرح ها از سوی اداره راه و شهرسازی رفسنجان 168 هکتار معادل یک میلیون و 680 هزار متر مربع زمین به متقاضیان واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بین اینکه طر ح های معرفی شده باید توجیه اقتصادی داشته باشند تا شامل طرح واگذاری زمین شوند تصریح کرد: این طرح ها در زمینه های مختلف ورزشی، درمانی، صنعتی، آموزش عالی، آموزش و پرورش، احداث مدارس و نیز احداث مجموعه های رفاهی و گردشگری است.
عباسی افزود: هفت قطعه زمین در قالب 64 هزار و 280 متر مربع در بخش صنعتی در زمینه طرح های تولید ماشین آلات کشاورزی، بسته بندی پسته، بسته بندی گیاهان دارویی، گلخانه، توسعه کارخانه اروند چرخ و غیره به متقاضیان واگذار شد.
وی بیان کرد: برای 12 طرح ورزشی نیز در قالب 127 هزار متر مربع زمین واگذار شد و به طرح های ایجاد مجموعه رفاهی و گردشگری معرفی شده نیز در قالب 52 هزار مترمربع زمین واگذار شد.
رفسنجان در 110 کیلومتری کرمان قرار دارد.
3029/7433
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اداره راه و شهرسازی زمین کشاورزی مجلس شورای اسلامی نماینده مردم 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره عجیب نهضت ملی مسکن

  بعد از این‌که دولت سیزدهم سرکار آمد، پروژه ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال را در قالب نهضت ملی مسکن در دست گرفت اما زمان زیادی نیاز نبود تا مشخص شود ساخت این تعداد مسکن کار ساده‌ای نیست. حالا با گذشت حدود سه سال از استقرار دولت، مشکلات مسکن آن‌قدر زیاد و قیمت‌ها به قدری بالا رفته که نه دولت و نه پیمانکار و نه متقاضی، هیچ‌کدام نمی‌دانند پایان کار به چه صورت خواهد بود. با گذری به استان‌ها، گرفتاری‌های این طرح به‌وضوح قابل رویت است و اهالی آذربایجان شرقی‌می‌گویند، نهضت ملی مسکن که قرار بود در عرض چهار سال بخش زیادی از مشکلات این حوزه را رفع کند، حالا خودش به گره کوری تبدیل شده که با دندان هم باز نمی‌شود. مسکن یکی از نیازهای ضروری افراد در زندگی بوده و تأمین آن از مهم‌ترین دغدغه‌های اقتصادی و اجتماعی دولت‌ها به شمار می‌رود و با روی کار آمدن هر دولت، طرح‌ها و برنامه‌های زیادی در این خصوص ارائه می‌شود. بر همین اساس دولت سیزدهم در راستای تحقق بخشیدن به شعار ساخت چهار میلیون مسکن با هدف کاهش قیمت مسکن، افزایش تولید صنایع ساختمانی،کم شدن نرخ بیکاری وحمایت وتأمین مسکن برای قشرهای ضعیف جامعه،طرح نهضت ملی مسکن را اجرایی کرد امامتأسفانه بعد ازگذشت حدود سه سال هنوز در بسیاری از استان‌ها این طرح به‌درستی اجرا نشده و متقاضیان هنوز نمی‌دانند در کجای بازی قرار دارند.هرچندمسئولان پیوسته از شرایط خوب ساخت و سازها وبعضا افتتاح پروژه‌ها در نقاط مختلف کشور حرف می‌زنند اما درعمل هنوز نمی‌توان استانی رایافت که کارهارابه‌درستی وکامل پیش‌برده باشد. 
     
متقاضیان، خسته و بی‌پول‌تر از همیشه
در آذربایجان شرقی کارها نصفه و نیمه پیش می‌رود و در طرح‌های نهضت ملی مسکن مردم بلاتکلیف مانده‌اند. آذر سال گذشته بود که خبر گروه‌بندی متقاضیان مرحله اول طرح نهضت ملی مسکن آذرشهر منتشر شد. در خبری که در وزارت راه و شهرسازی منتشر شد، آمده بود: طرح نهضت ملی مسکن آذرشهر قبلا با اختصاص زمین‌های موجود راه و شهرسازی در شهرک بهاران شروع شده بود که از چندی قبل با طی مراحل اداری و قانونی با اختصاص زمین از محل لوله‌سازی آذرشهر سرعت گرفت. با انجام گروه‌بندی و قرعه‌کشی که در روزهای آتی با حضور سرگروه‌ها و دستگاه‌های اداری ناظر انجام خواهد شد، ادامه طرح در زمین‌های اختصاصی لوله‌سازی عملیاتی خواهد شد. اختصاص زمین برای سایر متقاضیان نیز در دستور کار قرار گرفته و در حال طی مراحل اداری و قانونی است. قابل ذکر است که با توجه به تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر صورت گرفته برای اختصاص زمین مناسب، زمین‌های تحویلی به متقاضیان محترم طرح نهضتی ملی مسکن شهر آذرشهر به لحاظ موقعیت در بهترین نقطه واقع شده و به لحاظ ریالی از ارزش منطقه‌ای خوبی برخوردار است. حالا پنج ماه از زمان انتشار این اتفاق مهم سپری شده اما باز هم خبری از مسکن ملی آذرشهر نیست‌؛ نه‌فقط زمینی با موقعیت مناسب بلکه زمین معمولی هم تحویل داده نشده است.متقاضیان در این منطقه می‌گویند: چند سال از ایجاد پروژه مسکن ملی سپری شده اما همچنان خبری از زمین‌های این پروژه در آذرشهر نیست. اگر ما تمکن مالی داشتیم هیچ‌وقت در مسکن ملی ثبت‌نام نمی‌کردیم، گرانی است و وضعیت مسکن اسفناک پس ما هم مجبوریم از این طریق صاحبخانه شویم. با این روند تحویل زمین‌ها و گرانی مصالح فکر می‌کنم آرزوی خانه‌دار شدن را با خود به گور ببریم.آذرشهر ۳۰۰۰ متقاضی واجد شرایط مسکن ملی دارد که در دو ماه اخیر فقط برای ۳۰۰ نفر زمین تعیین شده و بقیه در بلاتکلیفی به سر می‌برند. در همین رابطه مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی می‌گوید: آذرشهر از شهرهای مهم استان است. در سنوات گذشته به‌دلیل محدودیت زمین واجد شرایط برای احداث مناسب مسکن ملی با مشکل جدی مواجه بودیم، بنابراین اولین بحث تأمین زمین بود. خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده دو پروژه در حال پیگیری است‌؛ سایت پنج هکتاری لوله‌سازی که تمام شده و در حال آماده‌سازی است و ۴۵۰ تا ۵۰۰ نفر را در برمی‌گیرد و یک سایت ۱۵۲هکتاری شهرک مسکونی آذرشهر که به شورای عالی شهرداری انتقال داده شده و ظرف چند ماه آینده مصوبه ابلاغ و کار آماده‌سازی منطقه آغاز می‌شود. احمد موسوی با بیان این‌که از مجموع ۳۰۰۰ متقاضی واجد شرایط مسکن ملی در این شهرستان، فقط به ۳۰۰ متقاضی زمین واگذار شده و این روند به هیچ‌وجه قابل قبول نیست، ادامه می‌دهد: طراحی سایت پنج هکتاری لوله‌سازی پایان یافته و عملیات اجرایی واحدهای مسکونی در این سایت توسط گروه‌های ساخت به ‌زودی آغاز می‌شود. 

دیگر خبرها

  • گره عجیب نهضت ملی مسکن
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • استان سمنان ۵ هزار واجد شرایط واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت دارد
  • چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید
  • اجرای طرح تثبت شن‌های روان در ۱۵۰۰ هکتار در بورالان
  • واگذاری سایت دوازدهم آزادشهر به متقاضیان
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد