Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار سال ٩٨ «رونق تولید» تاکید کرد: مطمئنا نگاه همه مسئولین، قوای سه‌گانه و در کنار آن نگاه مثبت مردم می‌تواند موجب شود ما به شعار سال توجه بیشتری داشته باشیم و شاهد توفیقات بیشتری در رونق تولید در عرصه‌های مختلف باشیم.

یحیی کمالی پور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شعار سال ٩٨ «رونق تولید» که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شد ضمن تبریک عید نوروز بیان کرد: سال‌هاست که مقام معظم رهبری حوزه اقتصاد را یکی از چالش‌های اساسی فراروی کشور می‌دانند؛ ایشان هر ساله متناسب با اقداماتی که می‌باید برای برون رفت از این چالش ها انجام داد شعار سال را تایین می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال هم همانگونه که از قبل پیش بینی  می‌شد مقام معظم رهبری در انتخاب شعار سال باری دیگر به موضوع اقتصاد و معیشت مردم پرداختند. در شرایطی که استکبار تمام توان خود را به کار بسته تا کشور ما را در مسائل اقتصادی فلج و تلاش می کند که نهایتا یک نارضایتی و بدبینی در کشور ما ایجاد کند قطعا راه برون رفت از این چالش مستلزم یک نگاه داخلی و یک اقدام مثبت و مستلزم ایجاد شرایط و بسترهایی است که به موجب آن موقعیتی ایجاد شود تا دست ما کمتر به سوی خارج از کشور دراز شود.

کمالی پور ادامه داد: این مهم میسر نمی‌شود مگر با توجه به کالای داخلی، صنعت داخلی و کمک به رونق تولید، رونق تولید به ما کمک می‌کند که دست ما به خارج از کشور دراز نشود تا بتوانیم با خوداتکایی و خودباوری بیشتری مسیر پیش رو را ادامه دهیم.

نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پایان تاکید کرد: مطمئنا نگاه همه مسئولین، قوای سه گانه و در کنار آن نگاه مثبت مردم می‌تواند موجب شود ما به این شعار سال توجه بیشتری داشته باشیم و شاهد توفیقات بیشتری در خصوص رونق تولید در عرصه‌های مختلف باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شعار سال 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۸۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در تدوین قوانین به بحران‌ها توجه شود/ آمارها واقعی نیست

اصغر جهانگیراظهار داشت: بحران و مدیریت بحران مقوله‌ای جهانی است و برای مقابله با آنها وقتی ساختار شکل گرفت باید با ترتیبات قانونی برای آن تصمیم گرفت.

وی ادامه داد: قوانین در کشور ما حدود ۱۱۵ سال قبل تصویب شده است و تاکنون بیش از ۱۳ هزار قانون در کشور توسط نهاد قانونگذاری وضع شده و این در حالی است که برخی از این قوانین دچار نقص، نقض، نسخ صریح یا ضمنی شدند و از سال ۱۳۸۹ برای رفع این نقیصه بازنگری قوانین در دستور کار قرار گرفت.

جهانگیر تصریح کرد: ایران در درون و برون خود با بحران های طبیعی و تحمیلی روبروست و نخستین موضوع مورد توجه ساماندهی قوانین و مقررات است.

معاون قوه قضاییه اظهار داشت: واقعیت این است که نگاه قانونگذار در سال‌های گذشته به فرایند قانونگذاری، نظام مسائل بحرانی نبوده و با این نگاه به حوزه قانونگذاری نپرداخته است؛ از این رو قوانینی که مصوب شده است در دل خود ممکن است بحران‌هایی نیز به همراه داشته باشد به عنوان نمونه اگر قانونی برای آبرسانی به یک حوزه تصمیم‌گیری شده باشد اما ممکن است اجرای آن که تلاش برای آبادانی یک نقطه است اما باعث تحمیل هزینه شود.

جهانگیر افزود: با این نگاه به نظام مسائل وقتی قوانینی در حال تدوین است باید پیوست‌های نظام مسائل بحرانی داشته باشد.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر لزوم گردآوری داده‌های مبتنی بر واقعیت تاکید کرد و افزود: نیاز داریم داده‌های واقعی آماری داشته باشیم تا با جمع‌آوری داده‌های بحرانی امکان سیاستگذاری واحد را فراهم کنیم و از سوی دیگر نگاه مشترک تقنینی، اجرایی و قضایی ایجاد کنیم زیرا اینگونه مسائل، به واقع نظام مسائل ملی است اما اکنون در کشور بسیاری از داده‌ها غیرواقعی است.

وی اضافه کرد: به عنوان نمونه اکنون ۱۵ سال است که هدفمندی یارانه‌ها در حال اجراست اما همچنان دهک‌بندی‌ها به درستی صورت نگرفته است در حالی که توزیع منابع نیز در این حوزه در حال انجام است.

جهانگیر تصریح کرد: واقعیت این است که مشکلات انباشته شده‌ای داریم که تبدیل به معضلات شده است و برخی به مرحله بحران رسیده؛ بنابراین ابتدا باید مدل‌های بحران را بشناسیم و اولویت‌ها را تعیین کنیم زیرا منابع و زمان محدود است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • بانک‌های دشتی در تحقق شعار سال مشارکت و همکاری لازم داشته باشند
  • مسوولان برای مشارکت مردم در تولید طرح بدهند
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • در تدوین قوانین به بحران‌ها توجه شود/ آمارها واقعی نیست
  • در ژیمناستیک ایران طلسم‌شکنی کردم/ نیاز به حمایت بیشتری داریم
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم