Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی استان بوشهر گفت: در راستای معرفی توانمندی‌های تولیدی و حمایت از صنعتگران، بازارچه‌های نوروزی محصولات صنایع دستی استان بوشهر در شهرهای گردشگر پذیر راه‌‌اندازی شد. ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

ارغوان مهدی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با بیان اینکه اداره‌کل میراث فرهنگی استان بوشهر در ایام تعطیلات نوروزی در سه حوزه فعالیت می‌کند، اظهار داشت: معرفی بناها و آثار تاریخی استان بوشهر از جمله برنامه‌ها است که در این راستا ابنیه‌های باستانی استان که برخی از آنها دارای قدمت بیش از 3 هزار سال دارد به مسافران معرفی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بخشی از ابنیه‌های تاریخی به بخش خصوصی برای فعالیت خدماتی واگذار می‌شود تصریح کرد: عمارت‌ها و ساختمان‌های تاریخی که ظرفیت مهمی در جذب گردشگر دارند برای مرمت، بازسازی و ارائه خدمات لازم به گردشگران، به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر از برپایی بازارچه‌های نوروزی برای فروش محصولات صنایع دستی خبر داد و بیان کرد: در راستای معرفی توانمندی‌های تولیدی و حمایت از صنعتگران، بازارچه‌های نوروزی برای فروش محصولات صنایع دستی استان بوشهر در شهرهای گردشگر پذیر راه‌‌اندازی شده است.

مهدی‌زاده از توسعه هتل، هتل‌آپارتمان و هتل‌های سنتی در استان خبر داد و خاطر نشان کرد:  برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری، تخت‌های هتل و هتل آپارتمان در استان بوشهر افزایش یافته و این در حالی است که چند هتل ستاره‌دار در شهرهای مختلف این استان در حال ساخت است.

وی با اشاره به راه‌اندازی هتل سنتی در شهرهای استان تصریح کرد: ساختمان‌های تاریخی که دارای قابلیت‌های مهم جذب گردشگر دارند با برگزاری مزایده به بخش خصوصی واگذار و به هتل سنتی تبدیل می‌‌شود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر، توسعه بوم‌گردی را یکی دیگر از برنامه‌ها دانست و افزود: در قالب توریسم بوشهر2022 طرح بوم‌گردی در 24 روستا عملیاتی شده که خدمات گوناگون به گردشگران ارائه می‌کنند.

مهدی‌زاده با اشاره به اجرای توریسم بوشهر 2022 در شهرها بیان کرد: سه خیابان در قالب توریسم بوشهر 2022 در شهرهای بوشهر، کنگان و گناوه در کنار ساحل به عنوان خیابان گردشگری تعیین شده که ضمن جلوگیری از تردد خودرو، فعالیت‌های گوناگون گردشگری به مسافران نوروزی عرضه می‌شود.

زیرساخت‌های گردشگری در شهرها و روستاهای استان بوشهر افزایش یافت بهار 98| استان بوشهر دارای ظرفیت مهم گردشگری است+فیلم بهار 98| محدودیت‌های ترافیکی طرح نوروزی استان بوشهر تا 17 فروردین‌ماه 98 ادامه دارد

وی با اشاره به گردش‌های دریایی خاطر نشان کرد: برای بهره‌مندی گردشگران از موهبت خلیج فارس، تفریحات متعدد دریایی برای گردشگران طراحی شده که تور دریایی از آن جمله است و در این راستا نخستین کشتی تفریحی  نوروز امسال در بوشهر راه‌اندازی شد و این در حالی است که شناورهای سنتی هم در طرح گردشگری دریایی با ایمنی بالا مشارکت دارند.

انتهای پیام/ ز

R41363/P/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۸۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است

ایسنا/فارس معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال گفت: صنایع دستی و گردشگری، مردم‌ ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه در جشنواره مردمی  شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان  اقلید با اشاره به نام‌گذار ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان(عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری  و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه های بادام اشاره  و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویدادهایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

وی یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی  است  که درشهر  دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویدادها  به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • راه اندازی بازارچه محصولات اتباع در سمنان
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز