Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری آناتولی، نشست فوق‌العاده شورای اجرایی سازمان همکاری‌ اسلامی با حضور وزاری امور خارجه کشورهای عضو آن جهت بررسی حادث تروریستی نیوزیلند در استانبول آغاز شد.

نشست فوق‌العاده کمیته اجرایی سازمان همکاری‌ اسلامی با حضور وزاری امور خارجه کشورهای عضو آن درباره تبعات حمله تروریستی به دو مسجد در منطقه «کرایست‌چرچ »نیوزیلند، مقابله با اسلام‌هراسی در استانبول آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکیه ریاست دوره‌ای سازمان همکاری اسلامی را برعهده ترکیه دارد. «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه در آغاز این نشست اظهار داشت:«موضع برخی سیاستمداران که حتی از کاربرد عنوان تروریستی برای این حمله امتناع می کنند، بسیار ناراحت کننده است.»

وی افزود: پس از این حمله به دستور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه به همراه معاون وی به کرایست چرچ رفته و از این دو مسجد بازدید و مجروحین حادثه را عیادت کردیم.موضع نیوزیلند در قبال این حادثه شایان تقدیر است و باید الگویی به دیگر کشورها در زمینه مقابله با اسلام هراسی و بیگانه ستیزی باشد. از مردم و دولت نیوزیلند تشکر می‌کنیم.

وزیر خارجه ترکیه افزود: در اکثر کشورهای غربی مسلمانان مورد حملات اسلام‌هراسانه و نژادپرستی قرار می‌گیرند. امیدوارم حمایت سیاسی از این نوع اقدامات تروریستی پایان یابد و برای جلوگیری از آن تدابیر لازم را اتخاذ کنیم. 

این در حالی است که هزاران نیوزیلندی امروز با قربانیان حمله تروریستی به دو مسجد در شهر «کرایست چرچ» در این کشور همبستگی کرده و در نماز جمعه که در منطقه«هاگلی پارک» رو به روی مسجد«النور» برگزار شد شرکت کردند. این در حالی است که در سراسر نیوزیلند اذان پخش شد و مردم دو دقیقه به احترام قربانیان حادثه سکوت کردند.

نخستین نماز جمعه پس از کشتار دو مسجد در نیوزیلند در حادثه تروریستی هفته گذشته در شهر کرایست چرچ نیوزیلند با حضور «جاسیندا آردرن» نخست وزیر این کشور برگزار شد.

این نماز در چارچوب مراسم تشییع و ختم قربانیان کشتار تروریستی شهر کرایست چرچ در هفته گذشته که در اثر آن 50 تن کشته شده و 50 تن دیگر زخمی شدند، برگزار شد.

در زمان برگزاری مراسم تشییع اذان نماز جمعه در سراسر نیوزیلند از طریق رادیو و تلویزیون ملی این کشور  به احترام قربانیان حادثه تروریستی پخش شد و سپس در همه نهادها و تجمع ها به احترام قربانیان دو دقیقه سکوت برقرار شد.

«جمال فوده» خطیب مسجد النور که یکی از نجات یافته های کشتار دو مسجد است گفت:« خون قربانیان حمله تروریستی هدر نمی رود بلکه به وسیله خون این قربانیان جهان زیبایی اسلام و زیبایی وحدت ما را می بیند».

وی در جریان خطبه نماز جمعه در هاگلی پارک در کرایست چرچ گفت که « به رغم اندوهی که شهروندان نیوزیلند احساس می کنند اما نیوزیلند کشوری نیست که بتوان شکستش داد.»

وی افزود:«کشتار دو مسجد در نتیجه گفتمان تنفری است که برخی از رهبران سیاسی آن را هدایت می کنند و جهان باید این گفتمان تنفر و سیاست اسلام هراسی را متوقف کند.»

فوده در ادامه گفت:اسلام هراسی می کشد و از آن با وحشیگری در سراسر جهان استفاده شده است.اسلام هراسی تبلیغاتی است که هدفش تأثیرگذاری بر مردم است و باعث می شود که مردم از مسلمانان بترسند».

در همین حال، نخست وزیر نیوزیلند روز چهارشنبه اعلام کرد که در نخستین هفته از کشتار وحشتناک در کشورش اذان در سراسر این کشور پخش می شود و دو دقیقه نیز سکوت برقرار می شود.

به گفته رسانه های نیوزیلند «دو دقیقه سکوت به جای یک دقیقه سکوت معمول به دلیل حجم فاجعه تعیین شد.»

در تحولی دیگر، زنان نیوزیلندی نیز به احترام قربانیان حمله تروریستی به دو مسجد کرایست چرچ و برای اعلام همبستگی خود با اقلیت مسلمان این کشور  امروز حجاب به سر کردند.

 


 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سازمان همکاری اسلامی حمله تروریستی در نیوزیلند 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل یک موجودیت تروریستی و نامشروع است

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: ایران اخیراً در پاسخ به تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مقر کنسولگری خود در دمشق طی عملیاتی تنبیهی با تعداد زیادی پهپاد و موشک به سرزمین‌های تحت اشغال اسراییل حمله کرد. در همین راستا، جمهوری اسلامی ایران یک عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی را علیه اهدافی مشخص در داخل اراضی اشغالی ترتیب داد.

همزمان با این واکنش، حزب الله لبنان، نیروهای مقاومت عراق و یمن نیز مناطقی از اراضی اشغالی را زیر باران موشکی خود قرار دادند. آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که در پی واکنش ترکیبی ایران علیه پایگاه‌های نظامی در اراضی اشغالی خسارت‌های فراوانی به صهیونیست‌ها وارد شده است.

لیاقت بلوچ، نائب امیر جماعت اسلامی پاکستان و عضو سابق مجلس ملی این کشور در گفت و گو با خبرنگار مهر به تحلیل و واکاوی حمله موشکی و پهپادی ایران به اراضی اشغالی پرداخت. متن این گفت‌وگو را در اینجا می‌خوانید.

تحلیل شما از حمله پهپادی و موشکی ایران به رژیم صهیونیستی که در پاسخ به تجاوز این رژیم به کنسولگری ایران در دمشق صورت گرفت، چیست؟

ایران طبق قوانین بین المللی حق دفاع از خود را داشت. اسرائیل یک موجودیت تروریستی و غیرقانونی است. اسرائیل برای صلح جهانی بسیار خطرناک شده و بارها ایران را هدف قرار داده و با هدف قرار دادن کنسولگری ایران در دمشق فرماندهان این کشور را به شهادت رسانده است. پس از آن، طبیعی بود که ایران اقدامی انجام دهد، بنابراین ما معتقدیم که ایران این حق را داشت و از حق خود استفاده کرد و ابهت و قدرت اسرائیل را با خاک یکسان کرد.

ما از این اقدام ایران استقبال می‌کنیم و معتقدیم در این مرحله بایدن رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا متوجه شده که به دلیل حمایت نامشروع خود از اسرائیل در دنیا رسوا شده و امروز نفرت مردم جهان نسبت به آمریکا و انگلیس در حال گسترش است.

حمله موشکی و پهپادی ایران تا چه میزان موفقیت آمیز بود و چه هزینه‌ها و یا خسارت‌هایی را بر اسراییل به بار آورد؟

کیفیت و مقیاس موفقیت حمله ممکن است متفاوت باشد، اما خود حمله به رژیم صهیونسیتی موفقیت بزرگی است. پیش از این اسرائیل خود را شکست ناپذیر می‌دانست و فکر می‌کرد که هیچ‌کس نمی‌تواند علیه آن‌ها دست به حمله بزند، اما ورود هواپیماهای بدون سرنشین با تعداد زیاد به حریم هوایی اسرائیل یک موفقیت بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران بود. همچنین اعلام فرماندهان جمهوری اسلامی ایران مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات ایران بیانگر این واقعیت است که عملیات مورد نظر علیه اسرائیل موفقیت آمیز بوده و به هدف خود رسیده است‌.

موضع وزارت خارجه پاکستان را در قبال این حمله چگونه می‌بینید؟

من فکر می‌کنم که وزارت امور خارجه پاکستان موضع ضعیفی اتخاذ کرده و مردم پاکستان از این موضوع عصبانی هستند. در این اتفاق به جای موضع‌گیری ضعیف، دولت و سیاست گذاران پاکستان باید اسرائیل را باید به وضوح محکوم کنند و اقدامات انجام شده از سوی ایران برای شکستن قلدری‌های اسرائیل باید به طور کامل مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از حاکمیت پاکستان می‌خواهیم که در جبهه دیپلماسی برای وحدت جهان اسلام و آزادی فلسطینی‌ها از ظلم و ستم نقش موثری ایفا کنند.

کد خبر 6082821 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • نشست وزیر خارجه ایران با سفرای کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در سازمان ملل
  • اسرائیل یک موجودیت تروریستی و نامشروع است
  • نشست وزیر خارجه ایران با سفرای کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در سازمان ملل
  • نشست امیرعبداللهیان با سفرای کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در سازمان ملل
  • هشت پیشنهاد ایران به نشست وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای
  • نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران
  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • بازداشت ۱۰ مظنون داعشی دیگر در ترکیه
  • لزوم همکاری ‌های امنیتی در بستر سازمان شانگهای
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود