Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور ظریف در نشست فوق العاده سازمان همکاری های اسلامی، واکنش مقامات به سخنان ترامپ درباره بلندی های جولان، بحران‌های خاورمیانه با تصمیمات ترامپ، ضرورت تدوین سند راهبردی ساماندهی اقتصادی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در جمعه دوم فروردین ماه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حضور ظریف در نشست فوق العاده سازمان همکاری های اسلامی، واکنش مقامات به سخنان ترامپ درباره بلندی های جولان، بحران‌های خاورمیانه با تصمیمات ترامپ، ضرورت تدوین سند راهبردی ساماندهی اقتصادی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در جمعه دوم فروردین ماه است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منحنی رو به رشد تولید حوزه نفتی غرب کارون

ایران دارای میادین بزرگ نفتی است که یکی از حوزه های نفتی مهم «حوزه نفتی غرب کارون» است که در راستای سیاست های کلی نظام مبنی بر افزایش تولید در میادین مشترک شاهد منحنی رو به رشد تولید در این حوزه نفتی هستیم.

 

ضرورت تدوین سند راهبردی ساماندهی اقتصادی در سال ۹۸

«محمد جواد محمدی نوری» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد تحقق شعار سال ۹۷ گفت: در سال 97 با توجه به شعار رهبر انقلاب مبنی بر حمایت از کالای ایرانی و حمایت از تولید ملی، نمره مناسبی نمی توان داد. به نظر می رسد هیچ از نهادها و دستگاهها نمره مناسبی در مورد تحقق شعار سال ندارند.

 

دبیر جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت با اشاره به افزایش بیکاری و ورود قاچاق گونه برخی کالا اظهار کرد: موضوع قاچاق کالاها از طریق برخی افراد و مافی های قاچاق کالا موجب شده تا کمر تولید بشکند و بسیاری از محصولات با هدف افزایش سرمایه برخی افراد موجب شده است تا جامعه اقتصادی متضرر شود و کمر تولید شکسته شود.

 

محمدی نوری تصریح کرد: در سال 97 کارخانه داران و تولید کنندگان ناراضی بودند و نوسانات دلار و افزایش دلار گریبان اقتصاد را گرفته بود و  موجب عدم ورود کالاهای اولیه برای تولید شد و با این روند چگونه می توان اشتغال را حفظ کرد و تولید داخلی را قوت بخشید.

 

دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی ادامه داد: در این شرایط واردات قوت بیشتری می گیرد و عده ای سود جو هم به دنبال این هستند که کشور در موضوع تولید داخلی در مشکل بماند تا آنها از طریق مافیای قدرت به فعالیت خود ادامه دهند و از این جهت می توان گفت سال 97 شعار حمایت از تولید ملی تحقق پیدا نکرد.

 

افزایش ۲ برابری مبادلات تجاری تهران و بلگراد

تعاملات ایران و صربستان در حوزه های مختلف اقتصادی است. صربستان در سال های ۹۵ و ۹۶ قراردادهای بسیاری با ایران در حوزه کشاورزی امضا کرد و حالا در ادامه همکاری های تجاری دو کشور بنا به گفته مسئولان حجم مبادلات اقتصادی ۲ برابر افزایش داشته است.

 

دیدار وزیران امور خارجه ایران و ترکیه در استانبول

وزیران امور خارجه ایران و ترکیه در حاشیه نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی در استانبول با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند.

 

محمدجواد ظریف روز گذشته برای شرکت در نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی عازم ترکیه شد.

 

بحران‌های خاورمیانه با تصمیمات شخصی ترامپ

«بهرام قاسمی» در واکنش به اخبار منتشر شده در خصوص تصمیم رئیس جمهور آمریکا نسبت به جولان اشغالی، ضمن محکومیت شدید این تصمیم گفت: رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم اشغالگر بر هیچ یک از اراضی عربی و اسلامی حاکمیت ندارد و باید به سرعت به تجاوز و اشغالگری این رژیم خاتمه داده شود. جولان نیز بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل و شورای امنیت بخش اشغال شده سرزمین سوریه به شمار می‌رود و جز خاتمه اشغال هیچ راه حل دیگری برای آن متصور نیست.

 

سخنگوی وزارت خارجه افزود: تصاحب سرزمین از طریق اشغال و تجاوز محکوم است و تصمیم مداخله جویانه رییس جمهور آمریکا در موضوع جولان، نه تنها در ماهیت تعلق آن به خاک سوریه تغییری ایجاد نمی‌کند، بلکه به روشنی شکست سیاست‌های سازشکارانه و درستی راه مقاومت و ایستادگی در مقابل خوی تجاوزگرانه و توسعه طلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی را به اثبات می‌رساند.

 

هشدارهای سفارت کشورمان در گرجستان به گردشگران و مسافران

سفارت جمهوری اسلامی ایران در گرجستان جهت حمایت از حقوق هموطنان و به منظور پیشگیری از بروز مشکلات موجود و خسارات جبران ناپذیر مالی، اخلاقی و ... که معمولا پس از وقوع آن شاهد می باشیم، توصیه ها و هشدارهایی را با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد.

 

امنیت اقتصادی نقش کلیدی در تحقق رونق تولید دارد/فرمایش رهبری در اول سال سند بالادستی است

آیت الله «سید احمد خاتمی» امروز جمعه (دوم فروردین ماه) در اولین نماز جمعه سال 98 در خطبه دوم با اشاره به نامگذاری سال جدید به عنوان «رونق تولید» با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نامگذاری سال ها را از سال 1373 آغاز کردند، گفت: این اقدام رهبر معظم انقلاب اسلامی تدبیر حکیمانه ای است چرا که نامگذاری سال ها نه یک کار تشریفاتی و شعاری بلکه کاری کارشناسی شده است.

 

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه در نامگذاری سال ها نیازهای کشور درنظر گرفته شده است، گفت: نامگذاری سال ها نقشه راه سال کشور است و در آنها راه حل نیازهای کشور و پر کردن خلاءها بیان شده است.

 

وی با بیان اینکه چندین سال پیاپی عنوان سال ها از سوی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی بوده است، افزود: ایشان به درستی تشخیص دادند که مشکل اول کشور مسائل اقتصادی است با توجه به این موضوع سال جدید را نیز به عنوان «رونق تولید» نامگذاری کردند که از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی است.

 

بلندی‌های جولان به سوریه برمی‌گردد

«حسین امیرعبداللهیان»، دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین‌الملل در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «‏⁧بلندی های ⁧ جولان ⁩ بخش لاینفک ⁧ سوریه ⁩ است که به سرزمین اصلی بازخواهد گشت. صهیونیست های غاصب، اشغالگر و تروریست، جایی در آینده منطقه نخواهند داشت. ⁧ ترامپ ⁩ بداند که بی تردید آینده متعلق به مردم ⁧ فلسطین ⁩ و سرزمین تاریخی فلسطین به پایتختی ⁧ قدس ⁩ شریف است.»/

 

باید به‌طور یکپارچه در برابر اسلام‌هراسی در دنیا بایستیم

«محمد جواد ظریف» در سخنرانی خود در نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی در استانبول با قدردانی از رئیس جمهور ترکیه برای میزبانی این نشست که در سطح وزیران برگزار می‌شود، تاکید کرد که ایران به‌طور قوی اقدام تروریستی نژادپرستانه اخیر علیه نمازگزاران در کرایست چرچ در نیوزیلند را محکوم و با بازماندگان و خانواده‌های قربانیان این حادثه ابراز همدردی می‌کند.

 

وزیر امور خارجه همچنین از نخست وزیر نیوزیلند برای رفتار انسانی و غم‌خوارانه‌اش با قربانیان این حادثه و وزیر امورخارجه این کشور برای شرکت در نشست تمجید کرد.

 

ظریف حمله به کرایست چرچ را اقدامی از پیش طراحی شده علیه مسلمانان توصیف و تاکید کرد که تأثیری که این اقدام ضد مسلمانان و حملات مشابه آن در غرب گذاشته به‌طور جدی مایه نگرانی است./

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان مراسم اعتکاف عید نوروز اعتکاف نوروز اعتکاف ماه رجب چهارشنبه سوری نوروز ۹۸ استان بوشهر سیاسی خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۰۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است

رئیس‌جمهور با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، بر اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ به وقت محلی در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران-اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

وی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تأمین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهور با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به خصوص در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تأمین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به خصوص دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه روابط دو کشور در همه ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است، تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط دو ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد، اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فیمابین باشد.

وی بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات منطقه مؤثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود باعث ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف و تعرض به کشورهای اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و به خصوص غزه را از جمله تبعات نبود چنین انسجامی میان کشورهای اسلامی دانست و گفت: همکاری‌های ایران و پاکستان در این زمینه می‌تواند بستر مناسبی برای همراه شدن بیشتر کشورهای اسلامی در مسیر وحدت و انسجام امت اسلامی باشد.

نخست وزیر پاکستان: سفر آیت الله رئیسی به اسلام آباد به پاکستان عزت بخشید

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هم در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فیمابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و اظهار کرد: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان ضمن ابلاغ سلام‌های گرم دولت و ملت پاکستان به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، از درایت و تدابیر آیت‌الله رئیسی برای تقویت روابط و تعاملات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به خصوص در ارتباط با کشور مطبوعش قدردانی کرد.

وی با تاکید بر هدف‌گذاری صورت گرفته برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فیمابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال عنوان کرد: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

شهباز شریف همچنین با اشاره به حمایت پاکستان از همکاری‌های زیرساختی لجستیک چندجانبه افزود: تحقق این همکاری‌ها می‌تواند تبادلات تجاری فیمابین را به سطحی جدید ارتقا دهد.

نخست‌وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ثبات قدم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را قابل تحسین توصیف و تصریح کرد: اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی مؤثرترین اقدام در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم است.

شهباز شریف همچنین با اشاره به گفتگوهای مطرح شده درباره حقوق و امنیت مردم منطقه کشمیر، تقویت همکاری‌های دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف را خواستار شد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تاکید و علاوه بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدات خود در زمینه انرژی تسریع کند.

منبع: ایرنا کد خبر 747015

دیگر خبرها

  • پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی
  • امضای 5 سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • ایران و سریلانکا همکاری در سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی را گسترش می‌دهند
  • بیانیه مهم ۲۸ ماده‌ای جمهوری اسلامی ایران و پاکستان
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • رئیس‌ جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • رئیس‌جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان چه گذشت؟
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس