Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، آیت‌الله رضا رمضانی گیلانی، پیش از ظهر امروز در مراسم سوگواری وفات حضرت زینب (س) در مسجد آفخرا این شهر، با اشاره به چگونگی مواجهه مسائل مختلف، اظهار کرد: برخورد انسان باید در مواجه با مسائل فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باید به‌صورت فعال باشد و از منفعلانه عمل کردن پرهیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه مواجهه دارای یک اصول و مبانی است که باید با توجه به آن عمل شود بیان کرد: انسان در مواجهه با ازدواج باید درست عمل کند و اینکه کسی بخواهد همه‌چیز باب میل او باشد، امکان نداشته و منجر به طلاق می‌شود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه متأسفانه در برخی استان‌ها از هر چهار ازدواج یکی به طلاق منجر می‌شود و این‌یک فاجعه است، افزود: علت افزایش طلاق‌، مصرف‌گرایی و توقعات کاذب در هر یک از زوجین است.

رمضانی با بیان اینکه دین قانون برخورد با صحنه‌های مختلف ازجمله امرونهی الهی، مشکلات اجتماعی و مصائب را به انسان آموزش می‌دهد گفت: اگر دین را با نگاه مواجه با مسائل در نظر بگیریم، سعادت دنیا و آخرت را به ارمغان می‌آورد اما متأسفانه در برخی مواجهه‌های سیاسی و فرهنگی، برخوردهای افراطی و تفریطی و برخوردهای احساسی و هیجانی وجود دارد که سبب ضرر و پشیمانی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ما باید وظیفه خود را در مواجهه با مسائل مختلف بشناسیم افزود: نباید در مواجهه با اتفاقات واکنش سریع داشته باشیم بلکه باید فکر و مطالعه کنیم و بعد تصمیم بگیریم.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امام (ره) فرمودند که روضه و اشک بر امام حسین (ع) سیاسی است و می‌تواند نقش اصلاحی در جامعه داشته باشد، تصریح کرد: امام خمینی (ره)، راهپیمایی تاسوعای حسینی (ع) را به سمت انقلاب جهت داد و جمعیت مردم را برای ظلم‌ستیزی بسیج کرد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به‌مواجهه حضرت زینب (س) با قیام عاشورا اشاره کرد و گفت: حرکت حضرت زینب (س) در مواجهه با عاشورای حسینی (ع)، قیام تبلیغی بود.

وی با اشاره به اینکه درک پیام عاشورای امام حسین (ع)، هنر علمی و تبلیغی حضرت زینب (س) بود افزود: نوع برخورد و سخنان حضرت زینب (س) در عرصه‌های مختلف، با برنامه‌ریزی بود و دستور مواجهه با سخت‌ترین صحنه‌هاست.

رمضانی با بیان اینکه ایران اسلامی هم‌اکنون به‌عنوان محور شده است، خاطرنشان کرد: دشمنان در لبنان، عراق، افغانستان، یمن و سوریه باوجود همه سرمایه‌گذاری‌هایی که انجام دادند، شکست خوردند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه دشمن به دنبال شکست محور مقاومت بود ولی خودش، شکست خورد اظهار کرد: دشمن به‌دروغ بحث مبارزه با تروریست را مطرح می‌کند درصورتی‌که بیشترین قربانی در قرن بیستم را مسلمانان داشتند.

وی  با بیان اینکه کشور ایران در یک پیچ تاریخی قرارگرفته است، تصریح کرد: دشمنان به دنبال گسترش روحیه یأس و ناامیدی در کشور هستند و  نباید در مقابل دشمن کوتاه بیایم و دشمن را باید دشمن ببینیم و برخی دسیسه‌ها در داخل وجود دارد که در مواجهه با یک اتفاق، همه ذهنیت مردم را متوجه ناامیدی کنند.

رمضانی به بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: رهبری تأکید کردند که تحقق عدالت بدون مبارزه با فساد امکان‌پذیر نیست.

وی با انتقاد از مشکلات دریافت وام برای عموم مردم بیان کرد: برخی وام 20 میلیاردی را به‌راحتی دریافت می‌کنند ولی عده‌ای درگرفتن وام‌ها با رقم بسیار کم با مشکلات عدیده روبرو هستند.

رمضانی با اشاره به اینکه در حال حاضر در جهان دو جریان اسلام‌گرایی و استکبار وجود دارد، افزود: درزمانی که آمریکا به تعهدش در برجام عمل نکرد، حالا اروپائیان نیز برای ما، مسئله برد موشکی را بهانه قرار داده‌اند درحالی‌که اگر قدرت علمی، نظامی ایران نبود، هیچ‌کس در امر مذاکره ما را حساب نمی‌کرد.

وی با انتقاد به اینکه بعضی مدعی شده‌اند که حضورشان باعث جلوگیری از جنگ شده است، بیان کرد: کسانی که این حرف را می‌زنند الفبای اروپا را نشناخته و حرف‌های بی‌منطق و بی‌محتوا می‌زنند و باید بدانند که انقلاب یک جریان است و به شخص یا اشخاص مبتنی نیست بلکه به تفکر و اندیشه انقلابی و مردم‌سالاری مبتنی است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمن می‌داند که اگر به ایران حمله کند خود را وارد منجلابی می‌کند که پایانی ندارد گفت: آمریکا تجربه کرده است که چگونه با ذلت از افغانستان و عراق بیرون رفت.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است

به گزارش همشهری‌آنلاین، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.
رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علی‌رغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار کرد: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به 10 میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت 10 میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد.

وی ادامه داد: همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود.

وی ادامه داد: بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی-مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آن‌ها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آن‌ها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.
رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود.

وی در پایان افزود: منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

رئیس جمهور اسلامی ایران در اولین سفر خارجی خود در سال جدید سوم و چهارم اردیبهشت ماه به پاکستان سفر کرد. رئیسی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس آیت‌الله رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از رئیس جمهور اسلامی ایران استقبال کرد. پس از آن دیدارهای دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور آیت الله رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهمنامه همکاری نیز امضا کردند.

رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

دیدار روسای مجالس سنا و ملی پاکستان، فرمانده ارتش این کشور با رئیس جمهور و برگزاری نشست صمیمانه با نخبگان و اندیشمندان پاکستانی از دیگر برنامه‌های اولین روز از سفر آیت الله رئیسی بود. رئیس جمهور ایران همچنین از شهرهای لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

رئیسی همچنین پنجم اردیبهشت ماه به سریلانکا سفر کرد و در بدو ورود به محل اجرای طرح چند منظوره سد، نیروگاه و تونل انتقال آب «اویااوما» رفت و به اتفاق همتای سریلانکایی این پروژه را که یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی-مهندسی جمهوری اسلامی ایران بود، افتتاح کردند.

وی سپس به کلمبو پایتخت سریلانکا رفت و در کاخ ریاست جمهوری مورد استقبال رسمی همتای سریلانکایی خود قرار گرفت و پس از برگزاری دیدار دوجانبه، به اتفاق یکدیگر نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور را برگزار کردند و پس از حضور در مراسم امضای پنج سند همکاری از سوی مقامات دو کشور در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌ها و توافقات خود را تشریح کردند.

رئیس جمهور در جریان این سفر همچنین در مسجد جامع «کالیپتی» کلمبو حضور یافت و با نمازگزاران این مسجد دیدار و گفت وگو کرد و پس از سفر رسمی و پرکار یک روزه به سریلانکا، صبح امروز - ششم اردیبهشت ماه - به کشور بازگشت.



کد خبر 847111 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان ایران و سریلانکا خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • دشمنان به دنبال افغانستان ضعیف و چندپارچه هستند
  • اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم در مواجهه با دشمنان است
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند
  • رسانه‌های استان سمنان روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهند
  • «وعده صادق» یاس و ناامیدی را بیش از پیش بر دل دشمنان افکند
  • مراسم بزرگداشت شهدای راسک و دمشق در میبد
  • ناراحتی‌ها از تقویت مناسبات ایران و پاکستان اهمیتی ندارد
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم