Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد اکبریان رئیس انجمن سنگ آهن در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به فقدان کارایی در اکتشاف معادن اظهار کرد: نداشتن برنامه درست برای اکتشاف معادن و همچنین نبود اجبار، تکلیف و مسئولیت  برای دولت در امر اکتشاف در سال‌های مختلف این صنعت را به عقب انداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبریان در مورد توسعه اکتشافات معادن افزود: گستردگی و توسعه صنعت معدن به اندازه کافی پیشرفت نداشته و با توجه به ظرفیت های بالقوه ایران مساحت کمی از کل مساحت کشور  به اکتشاف معدن تخصیص داده شده است.

رئیس انجمن سنگ آهن درمورد ناکافی بودن عمق معادن گفت: عمق کافی برای معادن کشور ایجاد نشده و بخش خصوصی در معادن خود حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ متر پیشرفت به قسمت پایین را داشته است که کار کردن با این ارقام این صنعت را به جایی که باید باشیم نمی رساند.

بیشتر بخوانید: ترخیص خودرو‌های وارداتی تا ۱۵ دی در دستور کار قرار گرفت

وی تصریح کرد: بخش دولتی تا عمق ۳۰۰ تا ۳۵۰ اکتشاف معدنی انجام دده است،  درحالی که عمق درست اکتشاف در بخش صنعت معدن ۲ تا ۳ برابر عمقی است که کشور ایران تا به امروز داشته است. کشور‌هایی مثل چین، برزیل، استرالیا و آفریقای جنوبی عمق بهتری  نسبت به ایران در اکتشافات معدنی داشته اند.

اکبریان ادامه داد: عضو‌های فعال در این عرصه با هزینه، توسعه و سرمایه گذاری در بخش اکتشافات معدنی می توانند کل مساحت ایران را ارزش گذاری کنند  چراکه گستره پهناور ایران قابلیت سرمایه گذاری را دارد و باید به اکتشاف معدنی توجه خاصی کرد.

وی در پایان گفت: پیش‌بینی‌ها پیش از آغاز سال ۹۷ بیشتر بر مبنای رونق تولید و صادرات مواد معدنی بود، در حالی‌که در عمل این مهم محقق نشد. تولید و صادرات مواد معدنی در بسیاری از حوزه‌ها متوقف شد. در شرایط فعلی علاوه بر نگرانی شرایط کنونی، دغدغه آینده نیز وجود دارد چراکه با توجه به ضعف بازار داخلی و خارجی، اجرای طرح‌ها با رکود جدی روبرو شده است.

انتهای پیام/

تولید و صادرات مواد معدنی در بسیاری از حوزه‌ها متوقف شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رونق تولید صنعت معدن اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۱۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق

دهقان فرماندار بافق در نشست بررسی مسؤلیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش گفت: صنایع و معادن در اجرای مسؤولیت‌های اجتماعی خود به ویژه در حوزه بیمارستان و آموزش و پرورش کوتاهی می‌کنند.

او افزود: سیاست‌های سرمایه گذاری صاحبان سرمایه و معادن مثل فسفات آسفوردی باید در شهرستان باشد.

دهقان بیان کرد: مقرر شد توسط شرکت‌های معدنی و صنعتی فعال شهرستان از جمله مجتمع معدنی فسفات آسفوردی از قرارگاه خاتم الانبیا، یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه در مظفریه بافق ساخته و یک میلیارد تجهیزات آموزشی تا پایان اردیبهشت ماه تأمین شود. 

او ادامه داد: شرکت یزد یوتاب تا سال تحصیلی ۱۴۰۴ ساخت یک باب آموزشگاه ۱۲ کلاسه در روستای مبارکه جنب آموزشگاه شهید صدوقی و اجرای طرح درآمدزایی پایدار به مدت یک ماه را متعهد شد که در صورت اقتصادی نبودن این طرح، باید یک باب آموزشگاه شش کلاسه احداث کند. 

فرماندار بافق تصریح کرد: مجتمع معدنی کوشک تا سال تحصیلی ۱۴۰۴، موظف است ۲ باب آموزشگاه آیت‌الله طالقانی و رضاییان را که ۳۵ درصد آن انجام شده است، به پایان برساند. 

او گفت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق هم مقرر شد طبق مصوبات تعیین شده در تیرماه ۱۴۰۲، ساخت یک باب آموزشگاه ۱۲ کلاسه و استخر شنا در محله مناجات را تا سال تحصیلی ۱۴۰۴ تکمیل کند و تحویل آموزش و پرورش دهد.

در این نشست در زمینه ساخت فضای آموزشی، تأمین تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و کمک آموزشی و مامور نمودن دبیر و آموزگار مرد تصمیم گیری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن
  • لزوم جبران عقب‌ماندگی صنعت برق آذربایجان شرقی
  • رشد ۵۳ درصدی اخذ حقوق دولتی در کردستان
  • ضرورت جبران عقب‌ماندگی های صنعت برق با اقدامات جهشی
  • بازپس گیری معادن غیر فعال کرمان
  • مسائل معادن شن و ماسه دوکوهک فارس بررسی می‌شوند