Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با شرح فعالیت‌های صورت‌گرفته در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالی که گذشت، گفت: ۶۷ میلیون ایرانی امروز می‌توانند از خدمات پهن‌باند استفاده کنند و در سال ۱۳۹۷ تعداد اپلیکیشن‌های توسعه‌داده‌شده به ۲۵۰ هزار اپلیکیشن رسیده است.

محمدجواد آذری جهرمی با انتشار یک ویدئو در اینستاگرام خود، اقدامات انجام‌شده در سال ۱۳۹۷ را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در سالی که گذشت، تلاش زیادی کردیم برای اینکه زیرساخت‌های اولیه و لازم را فراهم بیاوریم، گفت: شهرهای ما همه به نسل سه و چهار متصل شده و امکان دسترسی پرسرعت برای همه فراهم شده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: حدود ۴۲ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در ایران، ۶۶ درصدشان امروز به خدمت پهن‌باندمتصلند. ۶۷ میلیون ایرانی امروز می‌توانند بدون هیچ مشکلی از خدمات پهن‌باند استفاده کنند و ایران در عرصه تعداد کاربران پهن‌باند در سال ۱۳۹۷ از تمام کشورهای منطقه پیش افتاد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تلاش زیادی برای تحقق دولت الکترونیکی انجام شد، افزود: هرچند از نقطه مطلوب فواصل زیادی داریم اما آن چیز مهمی که رخ داد این بود که ما به شهادت موسسات بین‌المللی که رتبه‌بندی می‌کنند، موفق شدیم در توسعه دولت الکترونیک ۲۰ پله ارتقا دهیم. این در حالی است که در برنامه ششم توسعه اشاره شده که ما باید در طول برنامه ۳۰ رتبه جایگاه ایران را ارتقا ببخشیم و این پیشرفت قابل قبول و چشمگیری بود هرچند باید تلاش بسیار بیشتری کنیم، زیرا دولت الکترونیک ضرورت توسعه ایران اسلامی است.

جهرمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه فضایی، بیان کرد: در حوزه فضایی هم فعالیت‌های بسیار خوبی انجام شد. زحماتی که دانشمندان فضایی ما کشیده بودند در ۱۰ سال عملیاتی شد، هرچند در قرار دادن ماهواره در مدار توفیق نهایی را به دست نیاوردیم، اما این تلاش‌ها همچنان مداوم خواهد بود. زیرساخت‌های لازم زنجیره فضایی ما از آزمایشگاه‌ها و ایستگاه‌های زمینی‌مان آماده شد و برای در مدار قرار گرفتن دو ماهواره ما تلاش شد و اگر خدا بخواهد این دستاورد و زحمت جوانان ایران به نتیجه نهایی خواهد رسید.

توسعه ۲۵۰ هزار اپلیکیشن در سال ۹۷

وی در ادامه با تاکید بر رشد اپلیکیشن‌های توسعه‌یافته در کشور اظهار کرد: در حوزه توسعه خدمات هم جوانان ایرانی زحمت زیادی کشیدند. در سال ۱۳۹۲ ما ۴۸۰ اپلیکیشن توسعه داده‌شده توسط تیم‌های ایرانی داشتیم و تجربه کردیم، در سال ۱۳۹۶ این آمار به ۱۳۰ هزار برنامه رسید و در طول تنها سال ۱۳۹۷ این عدد به ۲۵۰ هزار اپلیکیشن رسید. این معنایش این است که در طول یک سال معادل کل آن چیزی که در چهار سال گذشته توسعه داده شده بود، توسعه دادیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین بیان کرد: در گوشه گوشه ایران که سفر داشتیم و با جوانان دیدار کردیم، جنب‌وجوشی برای نهضت توسعه خدمات و ارائه خدمات در تحول دیجیتال به سایر مردم و به هم‌نوعانشان وجود داشت و یک شور و شوق و یک انرژی وصف‌ناشدنی را می‌شد در آنها دید.

جهرمی در انتها خاطرنشان کرد: این ظرفیت‌های بسیار بزرگی است که کشور ما از آن برخوردار است که علی‌رغم همه تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه ما وضع شده، با سند راهبردی که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد و مصوباتی که شورای عالی فضای مجازی داشت، مسیر توسعه کشور در این حوزه به خوبی پیش رفت و رشد چشمگیری را از خود نشان داد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۱۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اردن به اسرائیل کمک کرد؟

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: به‌دنبال عملیات وعده صادق ازسوی ایران علیه اهداف معینی در رژیم صهیونیستی، در ابتدا برخی رسانه‌های این رژیم ضمن طرح ادعای مشارکت اردن در رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایرانی، مدعی شدند که «اردن با وجود بستن حریم هوایی خود، به اشغالگران اجازه استفاده از حریم هوایی این کشور را داده است»؛ موضوعی که با انتقادهای گسترده‌ای در افکارعمومی جهان عرب مواجه شد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر فعالان عرب‌زبان شبکه‌های اجتماعی، ضمن انتقاد از این سیاست امان، آن را خیانتی به آرمان‌های قدس‌شریف و شاهدی بر مدعای «اتحاد استراتژیک» اردن و اسرائیل و البته اقدامی بی‌سابقه ازسوی یک دولت عربی قلمداد کردند.

واکنش دولت اردن به انتقادها

در چنین شرایطی وزیر امورخارجه اردن به انتقادهای مطرح شده دراین زمینه واکنش نشان داد و گفت که اردن در مسیر آتش قرار دارد و هر موشک یا پرتابه‌ای که ممکن بود سقوط کند، می‌توانست به این کشور خسارت وارد آورد؛ «بنابراین ما باید کاری می‌کردیم... ما صرف‌نظر از اینکه این پهپادها از چه جایی آمده بودند، این کار را انجام دادیم».

ایمن الصفدی همچنین با تأکید بر اینکه بنیامین نتانیاهو برای دور کردن توجهات جامعه جهانی از جنگ غزه، به‌دنبال بهره‌گیری از تقابل با ایران است، تاکید کرد: درحال‌حاضر موضوع، غزه و کرانه باختری است و تا زمانی که ما این قضیه را حل نکرده‌ایم، تمرکز همچنان باید روی این موضوع باشد».

ازسوی دیگر رسانه‌های آمریکایی در روزهای اخیر مدعی شدند برخی دولت‌های عربی، به‌عنوان بخشی از یک برنامه منطقه‌ای برای خنثی کردن حمله ایران به اسرائیل، اطلاعات محرمانه‌ای را دراین زمینه با آمریکا رد و بدل کرده‌اند؛ ادعایی که صحت و سقم آن در شرایط کنونی چندان قابل ارزیابی نیست.

رویکردهای مبهم برخی دولت‌های عربی

یک کارشناس مسائل عربی در گفت‌وگو با همشهری‌ آنلاین با اشاره به چشم‌انداز مناسبات ایران و دولت‌های عربی پس از عملیات «وعده صادق» گفت: نکته اینجاست که با وجود حسن‌نیت ایران در توسعه هرچه بیشتر مناسبات با دولت‌های عربی، اما به‌نظر می‌رسد برخی از آنها همچنان دراین زمینه با تردیدهایی مواجه هستند.

عبدالامیر نبوی با اشاره به اینکه تعدادی از دولت‌های منطقه در انتظار فرصت مناسب به‌منظور امتیازگیری بیشتر از آمریکا و اسرائیل هستند، افزود: برخی دولت‌های عربی دیگر مانند دو سه دهه قبل یا حتی پیش‌تر از آن، اسرائیل را «دشمن» خود نمی‌دانند و حتی گام‌هایی نیز برای عادی‌سازی روابط برداشته‌اند.

وی با تاکید بر اینکه برخی دولت‌های عربی حتی از آرمان تشکیل دولت فلسطینی هم دست کشیده‌اند، ادامه داد: این دست دولت‌های عربی هنوز تصویر صحیحی از توسعه مناسبات با ایران ندارند و گاهی اوقات دست به اقدام‌های می‌زنند که دوستانه تلقی نمی‌شود. این درحالی است که جمهوری‌اسلامی همواره بر گسترش روزافزون همکاری‌ها و مناسبات با دولت‌های عربی تاکید کرده‌است.

جدیت ایران در توسعه مناسبات با دولت‌های عربی

عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه همه دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای بهبود مناسبات با دولت‌های عربی تلاش کردند، عنوان کرد: به‌ویژه پس از پایان دوره جنگ، شاهد تلاش‌های مستمری در مسیر گسترش روابط فی‌مابین بوده‌ایم که تاکنون ادامه داشته و نتایج مهمی را نیز به‌دنبال داشته‌است.

نبوی تاکید کرد: با وجود تلاش‌های صورت گرفته، گاهی برخی اقدام‌های داخلی طرفین، پیگیری‌های انجام شده به‌منظور توسعه روزافزون مناسبات را تحت‌تاثیر قرار داده‌است.

وی با بیان اینکه گاهی اوقات نیز شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی بر تلاش‌ها به‌منظور توسعه مناسبات سایه افکنده‌است، اضافه‌کرد: طرفین باید مراقب باشند برخی اقدام‌ها و رویکردها، روابط فی‌مابین را تحت تاثیر قرار ندهد. در شرایطی که سیاست‌های کلان ایران توجه جدی به توسعه مناسبات با دولت‌های عربی دارد، طرف مقابل نباید اجازه دهد شرایط منطقه‌ای تلاش‌ها باهدف گسترش روابط با تحت‌تاثیر قرار دهد.

کد خبر 844727 برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه ایران و اردن حمله ایران به اسرائیل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • بازگشت نسخه کاغذی به پیشخوان داروخانه‌ها
  • ارتقای سرانه‌های آموزشی در آذربایجان غربی
  • قابلیت دانلود تلوبیون نیاز به توسعه زیرساخت دارد
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳
  • توسعه دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضایی زنجان
  • ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند
  • چرا اردن به اسرائیل کمک کرد؟
  • دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضایی زنجان توسعه می‌یابد
  • هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن در کشور
  • هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن کشور