Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@07:31:59 GMT

بهار ۹۸| طبیعت‌گردی نوروزی در مناطق بکر سردشت + فیلم

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۳۳۲۸

بهار ۹۸| طبیعت‌گردی نوروزی در مناطق بکر سردشت + فیلم

‍‍‍‍‍‍

جذابیت‌های گردشگری سردشت فراوان است اما وجه تمایز این شهر وجود مناطق طبیعی گردشگری بکر و دست نخوره است که دیدن این شهر مرزی کردنشین را جذاب تر کرده است. ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۰ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سردشت، این شهرستان یکی از شهرهای جنوب استان آذربایجان غربی است  که در دل کوهستان،جنگل‌های انبوه، دره‌های سرسبز، رودخانه‌های پرآب و پرندگان رنگارنگ و طبیعت بسیار زیبایی واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعت سردشت و جاده‌های پرپیچ و خمی آن همیشه دیدنی است اما در نخستین روزهای بهار این جغرافیا از ایران بسیار دل‌انگیزتر است.

سردشت بکرترین مناظر طبیعی منطقه را دارد و باید این شهر را به مثابه شمال بدون رطوبت تلقی کرد.

سردشت 1411 کیلومتر مربع وسعت دارد و از شهر مهاباد 125 کیلومتر فاصله داشته و از مرز ایران و عراق نیز 30 کیلومتر فاصله دارد و در 60 کیلومتری بانه در استان کردستان است.

جذابیتهای طبیعت گردی در سردشت

انگور سیاه، گلابی، سیب، بادام، گردو و نخود از محصولات کشاورزی سردشت است و از محصولات جنگلی آن نیز مازوج، سقز و دانه روغنی بنه را می‌توان نام برد.

طبیعت جنگلی دست‌نخورده مانده در اطراف روستای حذرآباد و بیوران و زمیران در کنار برخی چشم اندازهای زیبا طبیعی دیگر سردشت را شهری جذاب و دل انگیز کرده است.

چشمه گراو از چشمه‌های آب معدنی سردشت است  که در نزدیکی روستای کانیه گویز در شرق حوزه زاب قرار دارد.

دیدنی‌های ایران در نوروز 98 / دژی که هر ایرانی باید ببیندآبشار 7 آسیاب دره شهر نگین زیبا در دل کبیرکوه ایلام+تصویربهار 98| اقامت 463 هزار مسافر در چهارمحال و بختیاری; اقامت مسافران 55 درصد کاهش یافت

این چشمه معدنی گازدار است و میگویند آب آن برای درمان عوارض پوستی مفید است، و آب آن پس از جریان در سطح زمین از خود موادی به جای می‌گذارد که روز به روز بر حجم توده مخروطی شکل آن افزوده می‌شود.

آبشار شلماش از مهمترین آبشارهای حوزه زاب است که به امتداد شمال غربی و جنوب شرقی در پایین دست ویسک و چشم تمو بر رودخانه زاب می‌ریزد و هرسال تعداد بسیاری از گردشگران به تماشای آن می‌آیند.

شکوه رودخانه زاب در دل جنگلهای سرسبز

خود رودخانه زیبای زاب در مسیر 400 تا 440 کیلومتری خود زیبایی‌های بسیاری به وجود آورده است و زلالی و سردی سرچشمه این رود در روستای بیوران سفلی مثال زدنی است، این رودخانه به دلیل واقع شدن در بخش میانی به واسطه کوه‌های بلند جنگلی دره‌ای ژرف به وجود آورده که تا قسمت فعلی امتداد یافته است، این رودخانه از طریق چم تیت وارد خاک عراق شده و با رودهای دیگر به دریاچه دوکان عراق می‌رسد و بعد به دجله می‌پیوندد.

حمام قدیمی سردشت جنب کاروانسرای الیاس آقا به دستور عزیزخان مرکی سردار کل والی کردستان ساخته شده و در سال 1378 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

در شرق شهرستان سردشت نیز روستای سرسبز و خوش آب و هوایی به نام بیوران قرار داشته که سرچشمه معروفی هم دارد. آب این سرچشمه در وسط تابستان آنقدر سرد است که کمتر کسی می‌تواند دست‌هایش را به مدت یک دقیقه در آن نگه دارد.

انتهای پیام/

R41361/P/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۳۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیدا شدن پیکر بی جان ۲ جوان غرق شده در رودخانه کاجو قصرقند

فرماندار قصرقند سیستان و بلوچستان گفت: ۲ نفر در رودخانه کاجو غرق شدند که صبح امروز شنبه پیکر بی جان یک جوان به نام عبدالغفور هوتی و روز گذشته پیکر سعید رئیسی پس از چند روز جستجو با کمک مردم محلی منطقه پیدا شدند.

احمدرضا هاشمزهی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: عبدالغفور هوتی چهار روز قبل در روستای حمیری گرفتار سیل شده بود که پیکر بی جان وی در روستای رگدپ جدید نزدیکی سد زیردان(جگرکوه) و پیکر سعید رئیسی ساکن روستای کلمت حوالی روستای هزاره‌ای توسط مردم در رودخانه کاجو پیدا شدند.

وی تصریح کرد: شهرستان قصرقند دارای ۶۷ هزار نفر جمعیت و ۱۵۳ روستاست، بارندگی‌های سیل‌آسا و به تبع آن طغیان رودخانه‌های محلی متصل به رودخانه کاجو و در نهایت راه افتادن سیل خروشان در بستر این رودخانه همیشه موجب قطع روستاها در بخش های مرکزی، ساربوک و تلنگ می شود.

فرماندار قصرقند افزود: جاری شدن سیل خروشان در بستر رودخانه موجب قطع ارتباط ۴۱ روستا با جمعیت ۱۸ هزار نفر شده بود و تا چندین روز و برخی مواقع تا یک ماه تردد به سختی آنهم با خودروهای کمک دار و شاسی بلند در حال انجام است.

وی افزود: بارندگی و طغیان رودخانه چند روز گذشته علاوه‌ بر بستن مسیر قصرقند - تلنگ - کاجو راه ارتباطی ۱۳۰ روستا در محدوده حاشیه رودخانه کاجو، پایین دست دهستان حمیری ساربوک و محدوده عزیز آباد تا کلمت و بگ و هزاره‌ای و بخش تلنگ تا محدوده سد زیردان(جگرکوه) و دپ و سارتاپ را نیز قطع کرده و هیچ راهی برای امدادرسانی آنها وجود نداشته است و هم اینک با سختی تردد در حال انجام است.

هاشمزهی بیان کرد: باران، راه ۱۳ روستای محدوده بالا و پایین دست سد زیردان ساربوک و ۲۳ روستای حاشیه رودخانه کاجو و ۷۴ روستای بخش تلنگ را نیز قطع کرده و این روستاها در محاصره سیل قرار داشتند و با کم شدن باران راه برخی از روستا باز شده اما در مسیر گل و لای و سنگلاخ و بدون رگلاژ تردد فقط با خودروی شاسی بلند مقدور است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سیلاب جان ۲ نفر را در سیستان و بلوچستان گرفت

دیگر خبرها

  • سفری به یادماندنی به طبیعت روستای نیاکان در قالب تصاویر
  • افزایش ۵۹درصدی غرق شدگی‌ها در فروردین امسال
  • طبیعت تماشایی افوس به وقت بهار + فیلم
  • چشم اندازی از طبیعت بهاری در روستای تازه ناب علیا
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • ناگفته‌هایی از نجات یافتگان در کوهستان | طبیعت‌گردانی که با مرگ دست و پنجه نرم کردند
  • ضرورت رعایت حریم محیط زیست در فصل طبیعت‌گردی توسط تورهای گردشگری
  • جلوه گری طبیعت بهاری روستای ملاوی با خروش رودخانه + فیلم
  • بخشی از طبیعت بهاری بهشت گردشگری استان قزوین به روایت فیلم
  • پیدا شدن پیکر بی جان ۲ جوان غرق شده در رودخانه کاجو قصرقند