Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@21:30:10 GMT

مازندران سیل زده بر مدار بازگشت به روال عادی زندگی

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۳۵۸۷

مازندران سیل زده بر مدار بازگشت به روال عادی زندگی

ساری - ایرنا - با بازدید روز گذشته معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از مناطق سیل زده استان مازندران موضوع سیل وارد فاز تازه شد و تسریع در خدمات رسانی به سیل زدگان در اولویت قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، عصر روز یکشنبه هفته گذشته ، 26 اسفند 97 سامانه سرد و بارشی از غرب مازندران وارد استان شد و هر چقدر این سامانه به مرکز و شرق استان نزدیکتر می شد بر شدت و میزان بارندگی ها افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اطلاعیه های اداره کل هواشناسی مازندران که پیش از وقوع بارش باران صادر شده بود همگی هشدار اخطار از بارش سنگین باران و آبگرفتگی را داده بودند به طوریکه این هشدارها باعث شد تا مدیریت بحران استانداری مازندران به نیروهای امدادی از جمله 58 شهرداری، جمعیت هلال احمر ، اورژانس و راهداری اعلام آماده باش بدهد.
بارش باران بی سابقه که بنا به اظهار نظر مسئولان هواشناسی مازندران در 30 سال اخیر بی سابقه بود نه تنها مردم مازندران و مسافران ، حتی نیروهای امدادی را غافلگیر کرد .
آسیب به 6 هزار و 200 واحد مسکونی روستایی ، شهری ، فراری شدن حدود 500 خانوار شهرستان سیمرغ از منازلشان و سکنی گزیدن در دیگر شهرها ، آسیب به تاسیسات آب آشامیدنی 265 روستا با حدود 60 هزار خانوار ، تخریب و آسیب 66 دهنه پل بزرگ و کوچک در روستاها ، کم آبی و قطعی آب آشامیدنی شهرهای گروه الف از جمله بابل ، سوادکوه ، بابلسر ، فریدونکنار و سوادکوه و خارج شدن تصفیه خانه طلوت که تصفیه آب آشامیدنی این شهرها را انجام می دهد تنها بخش و نمونه ای اندک از آسیب های سیلاب اخیر به مازندران است چرا که هنوز بسیاری از مدیران دستگاههای اجرایی آمار دقیقی از میزان و شدت خسارت وارده به مجموعه های زیر پوشش خود ندارند .
به نظر می رسد بعد از فروکش کردن کامل سیلاب و خارج شدن آب از مناطق شهری و روستایی سیل زده ، خسارت ها وارده به تاسیسات و زیر ساخت ها بیشتر رخ نمایی می کند و میزان دقیق آن مشخص خواهد شد .
با توجه به این حجم بالای خسارت های وارده ، دستگاههای اجرایی خدمات رسانی با فعال کردن اکیپ های خود، کار بازسازی و ترمیم تاسیسات و زیر ساخت های خود را از همان ساعات اولیه آغاز کردند تا اینکه مردم از خدمات آب ، برق ، گاز ، مخابرات و راه محروم نمانند.
روز جمعه و در ششمین روز بعد از وقوع سیلاب در مازندران، اکثر مدیران دستگاههای اجرایی از جمله آب شهری و روستایی ، گاز ، برق و مخابرات از رفع کامل مشکلات قطعی خدمات در مناطق سیل زده خبر دادند .
مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: کمک رسانی به سیل زدگان در 2 فاز تامین و توزیع ارزاق و اقلام زیستی و پرداخت تسهیلات برای ترمیم و ساخت واحدهای مسکونی است.
علی اصغر احمدی شامگاه جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در فاز اول که همان تامین و توزیع خوراک و اقلام مورد نیاز زندگی مورد نیاز سیل زدگان است میان آنها توزیع شده است .
وی ادامه داد: ساکنان 6 هزار و 200 واحد مسکونی آسیب دیده از سیلاب اخیر ، هر 72 ساعت بسته ارزاق به آنها داده می شود.
به گفته مدیر کل بحران استان مازندران توزیع بسته ارزاق این افراد توسط امدادگران هلال احمر انجام می شود تا سیل زدگان از نظر تامین مواد غذایی با مشکل مواجه نباشند .
وی گفت: 200 بسته ماهی تن و کنسرو دیروز و 300 بسته ماهی تن و کنسرو امروز برای سیل زدگان ارسال کردیم که امدادگران هلال احمر این کار را انجام دادند .
وی همچنین از تخریب کامل 500 واحد مسکونی مازندران براثر سیلاب خبر داد و گفت: این واحدهای مسکونی استانداردهای ایمنی و امنیت ندارند و برای حفظ جان سکونت در آنها امکانپذیر نیست.
احمدی با اشاره به اینکه پرداخت خسارت به سیل زدگان توسط بانک عامل مسکن از روز شنبه آغاز می شود ، افزود : 40 میلیون ریال کمک بلاعوض با معرفی افراد به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت می شود .
وی ادامه داد : 120 میلیون ریال تسهیلات تعمیرات مسکن با بهره چهار درصدی به 6 هزار و 200 واحد آسیب دیده پرداخت می شود .
مدیر بحران استانداری مازندران اضافه کرد: 350 میلیون ریال تسهیلات کم بهره به واحدهای مسکونی تخریب شده در روستاها و 500 میلیون ریال تسهیلات کم بهره به واحدهای تخریبی شهری پرداخت می شود و علاوه بر این یکصد میلیون ریال تسهیلات بلاعوض برای ساخت مسکن به سیل زدگان پرداخت می شود .
وی همچنین از پیگیری استاندار مازندران برای افزایش سقف تسهیلات به سیل زدگان خبر داد و گفت : در صورت مصوبه دولت در این زمینه ، تمامی خسارت دیدگان سیل از افزایش سقف تسهیلات برخوردار می شوند .
احمدی تاکید کرد : برای کمک رسانی به سیل زدگان 12 شهرستان مازندران تفاوتی قائل نیستیم و تمامی تلاش ها برای ارائه خدمات به تمامی این حادثه دیدگان است تا هر چه زودتر به شرایط زندگی عادی برگردند .
2096/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيلاب امدادرساني مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۳۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران

ارتباط میان پدر و دختر از آن جهت حائز اهمیت است که به‌صورت معمول دختران نسبت به پدر خود وابستگی بیشتری نشان می‌دهند و اگر این وابستگی با پاسخ مناسب و درستی مواجه نشود و دلبستگی ایمن میان آن دو شکل نگیرد می‌تواند به ایجاد سندروم مسئله با پدر بینجامد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، سندروم «daddy issue» یا همان «مسئله با پدر»، اصطلاحی است که برای خانم‌هایی گفته می‌شود که روابط بزرگ‌سالی آن‌ها با جنس‌مخالف دچار چالش شده باشد. در ادامه بیشتر با این سندروم آشنا خواهید شد و به اشتباهاتی از پدرها اشاره می‌کنیم که زمینه‌ساز ابتلای دخترشان به این اختلال می‌شود.

علایم ابتلا به سندروم «مسئله با پدر»

از نشانه‌های این سندروم، فقدان احساس عشق و احترام از سوی پدر حتی در دوران بزرگ‌سالی است. زنان مبتلا به این سندروم مکرر به دلایل اشتباه، مردان اشتباه را به عنوان شریک عاطفی خود انتخاب می‌کنند. همچنین علاقه‌مندی به مردان مسن‌تر، رفتار چسبنده و کنترل‌کننده، داشتن روابط خارج از عرف متعدد، نیاز به تأیید زیاد و اطمینان‌بخشی از عشق و دوست‌داشتنی بودن، ناتوانی در تنها بودن و انتخاب شریک‌های عاطفی آسیب‌رسان یا سودجو از دیگر علایم ابتلا به این اختلال است. همچنین اعتمادبه‌نفس پایین هم از نشانه‌های مبتلایان به این اختلال است. چنین افرادی معمولا اعتمادبه‌نفس پایینی دارند و به دلیل نابرخورداری از محبت کافی پدر در دوران کودکی احساس پوچی و افسردگی می‌کنند.

6 رفتار اشتباه پدرها با دختران‌شان

انواع مختلفی از رفتارهای پدرها وجود دارد که عامل آسیب‌های دوران کودکی و مسائل مربوط به روابط بزرگ سالی دختران‌شان هستند. این اشتباهات باعث می‌شود تا ابتلا به سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران باشد.

1 پدری که از نظر عاطفی در دسترس نیست

آن‌ها از نظر فیزیکی در خانه حضور دارند اما از نظر عاطفی در دسترس دختران‌شان نیستند. کودک با وجود داشتن والدینی که از نظر فیزیکی در دسترس هستند اما به نیازهای روانی و عاطفی اش پاسخ نمی‌دهند، احساس ناقص‌بودن و رهاشدن می‌کند.

2 پدر بدرفتار و خشن

آن‌ها با دخترانشان تکانشی، تندخو و ناپایدار رفتار می‌کنند. هر دختری ممکن است در زندگی اشتباهاتی داشته باشد اما رفتارهای تند و توهین آمیز باعث می‌شود تا شخصیت او به درستی شکل نگیرد و آسیب ببیند.

3 پدر نازپرورده

در کنار چنین پدرانی، فرزندان بسیار لوس و نازپرورده می‌شوند و به دنبال شریکی خواهند بود که با آن ها مانند یک ملکه رفتار کند. بیشتر این دخترها خواهان افرادی هستند که از نظر مالی توانایی ارائه زندگی مجللی را داشته باشند و فکر می‌کنند سزاوار آن هستند.

4 پدر سمی و کنترل‌کننده

والدینی هستند که به شدت بر فعالیت‌ها و تصمیمات فرزندان خود به خصوص دختران‌شان تمرکز می‌کنند. این والدین بیش از حد درگیر زندگی فرزندان خود هستند و آن‌ها را از ناامیدی محافظت می‌کنند. دختران این والدین اغلب در مقابله با چالش‌های زندگی شکست می خورند و توانایی مدیریت اوضاع را ندارند.

5 پدر ویران و وابسته

این ها پدرانی هستند که برای بقای روزمره خود به دختران شان وابسته هستند. مراقبت از پدری که کار نمی‌کند و درگیر آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد و ... است، می‌تواند منجر به اعتمادبه‌نفس پایین در فرزندان شود. چنین دخترانی در آینده به راحتی توسط مردان استثمار می شوند.

6 پدر مضطرب و ناآشنا با حمایتگری

در یک رابطه معمولی پدر و دختر، دختر به پدرش نگاه و او را تحسین می‌کند. اگر دختری در کنار پدری بزرگ شود که همیشه نگاه منفی دارد، ایمانش به توانمندی‌هایش کاهش می یابد. همچنین ممکن است سرکش و احتمالاً افسرده شود. تکرار دلسرد شدن از حمایت مردان زندگی اعم از پدر یا شریک عاطفی ممکن است زنان مبتلا به این سندروم را به این نتیجه برساند که مردان موجودات بی‌عاطفه و غیرقابل اعتمادی‌اند. بنابراین از مردان فاصله می گیرند و تا حد امکان از برقراری ارتباط با آنان خودداری می کنند.

نکته پایانی

هرچند  این سندروم یک اصطلاح بالینی یا پزشکی نیست و تا امروز به‌طور رسمی توسط روان شناسان یا روان پزشکان به رسمیت شناخته نشده است ولی تاثیر رابطه پدر و فرزند مخصوصا برای دختران در زندگی بزرگ سالی آن‌ها بسیار خواهد بود و می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در روابط آتی دختران   بازی کند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • تردد در راه های مازندران عادی و روان است
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • آسیب دیدن منزل، نتیجه متصل نبودن به شبکه فاضلاب
  • محیط زیست روی مدار "رهاورد"
  • انعقاد قرارداد تسهیلات ۴۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ۵۹ درصد واحد‌های مسکونی روستایی در دشتستان مقاوم سازی شد