Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی هاشمی طبا که به عنوان معاون رئیس جمهور طی ۸ سال در دولت سازندگی مسئولیت سازمان تربیت بدنی را بر عهده داشت به گفته خودش همواره در جلسات هیات دولت در صندلی کنار آیت الله هاشمی مستقر بود؛ همین حضور ۸ ساله در دولت سازندگی باعث شد با او به گفت و گویی درباه جلسات هیات دولت با مدیریت مرحوم آیت الله هاشمی بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی هاشمی طبا در تعریف خاطره ای از زمان ریاست جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه یکی از خصیصه های آیت الله هاشی صبر و تحمل ایشان بود به خبرآنلاین گفت: شیوه رفتار ایشان در جلسات به گونه‌ای بود که نه تنها همه افراد حق اظهارنظر و بحث داشتند بلکه در مواردی شاهد بودیم که افراد در طرح نظرات خود جسارت‌هایی می کردند در حالی‌که ایشان در جایگاه رئیس دولت بودند.

وی ادامه داد: به خاطر دارم در جلسه‌ای از جلسات هیات دولت، موضوعی به بحث گذاشته شد و همه اعضای دولت و وزیر مربوطه نظر خود را مطرح کردند، در نهایت مرحوم آیت‌الله هاشمی با جمع بندی موضوع خطاب به وزیر مربوطه تاکید کردند که کار را با شرایط گفته شده پیگیری کنند.

معاون رئیس جمهور در دولت سازندگی، با بیان اینکه حافظه مرحوم هاشمی بسیار خوب بود، افزود: در جلسه بعدی آقای هاشمی پیگیر موضوع از وزیر مربوطه شدند که آن شخص هم به طرح موضوعات تکراری جلسات گذشته پرداخت؛ هرچه مرحوم هاشمی استدلال می‌کرد که توضیحات قانع کننده نیست اما وزیر مربوطه جمع بندی جلسه گذشته را نفی می‌کرد و حتی صدای خود را بالا برد و به نوعی به آیت الله هاشمی جسارت و اعتراض کرد با این مضمون که "جمع بندی شما غلط است و شما متوجه نیستید" این در حالی بود که همه اعضای دولت درباره موضوع اظهارنظر کرده بودند و جمع بندی نظر همه بود.

هاشمی طبا با بیان اینکه جسارت وزیر مربوطه به آیت الله هاشمی غیرقابل تحمل بود، گفت: من که به عنوان معاون رئیس جمهور کنار دست ایشان بودم سرم را نزدیک برده و به مرحوم هاشمی گفتم اگر جای شما بودم نه تنها ایشان را از جلسه امروز اخراج می کردم بلکه اعلام می کردم برای دفعات بعد هم حق ورود به جلسات هیات دولت را ندارند.

معاون رئیس جمهور در دولت سازندگی ادامه داد: اما آقای هاشمی رو به من گفتند نه اصلا این طور نیست، بگذارید حرف شان را بزنند، ما تحمل شنیدن آن را داریم بنابراین هیچ عکس‌العملی از خود نشان ندادند و فقط در انتها به وزیر تاکید کردند که موارد را طبق جمع‌بندی در دستور کار قرار دهند و در واقع وزیر را موظف به پیگیری کردند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هاشمی طبا هاشمی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۴۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه ایران نوشت:

یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیروهای پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیترهای رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته ‌این جریان باشد.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898895

دیگر خبرها

  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی حجابی
  • عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی
  • گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله بروجردی در مسجد اعظم قم
  • جلسات درس اخلاق آیت الله هاشمی علیا برگزار می شود
  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده
  • کاشت نهال دوستی توسط رئیس جمهور در کاخ نخست وزیری پاکستان